Royal College of Doncellas Nobles

8 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Royal College of Doncellas Nobles

Royal College of Doncellas Nobles: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen, som ständigt påminner om de tre kulturernas Toledo, upptäcker man gradvis stadens hjärta. När vi besöker Santo Tomé-kyrkan kan vi se den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "El Entierro del Señor de Orgaz" ("Begravningen av Herren av Orgaz"), som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Synagogan Santa María la Blanca, som byggdes på 1100-talet, anses vara den äldsta synagogan i Europa som fortfarande står kvar. Den omvandlades till en katolsk kyrka i början av 1400-talet och är numera bara en turistplats, inte ett tempel. Här möts skönhet och arkitektur och man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. Efter den guidade förklaringen av dessa monument kan var och en på egen hand fortsätta att njuta av tillgång till de andra monumenten som ingår i turistarmbandet: Moskén Cristo de la Luz, El Salvador-kyrkan, de ädla jungfrurna eller jesuitkyrkan, tack vare det giltiga turistarmbandet under hela vistelsen i Toledo.Få ett turistarmband som ger dig tillgång till 7 monument i staden, som är följande: klostret San Juan de los Reyes, synagogan Santa María la Blanca, kyrkan Santo Tomé, jesuitkyrkan, moskén Cristo de la Luz, kyrkan El Salvador och Real Colegio de Doncellas Nobles.

Toledo Komplett med monument och katedral

Toledo Komplett med monument och katedral

Under denna guidade tur får du upptäcka en av Europas mest historiska städer, som grundades av romarna på 200-talet f.Kr. och du får besöka några av dess mest enastående byggnader. Detta är den mest kompletta turen för att lära känna Toledo och förstå varför så många städer har gjort den till en av sina huvudstäder. Turistarmbandet ger dig tillgång till 7 monument, varav du besöker 3 tillsammans med din guide: Santo Tomé-kyrkan, där vi kommer att upptäcka El Grecos mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz"; i synagogan Santa María la Blanca kan vi andas den atmosfär av tolerans som rådde under perioden av samexistens mellan de tre kulturerna; klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabel och Fernandos liv och politik. Under tiden du är i Toledo kan du på egen hand besöka de andra monumenten som ingår i armbandet. På eftermiddagen, kl. 16.15, efter lite fritid och lunch (du kan inkludera detta alternativ i din rutt), visar din guide dig stadens viktigaste monument: den ojämförliga Primatkatedralen, känd som Dives Toletana (Toledos rika) för de otroliga rikedomar som du håller inne, som du inte hittar någon annanstans och som kommer att lämna dig mållös.

Toledo: Rött armband 7 huvudmonument förklaring live tour

Toledo: Rött armband 7 huvudmonument förklaring live tour

1. Gamla moskén (San Román-kyrkan) Underbar byggnad i islamisk stil gömd i hjärtat av staden. En blandning av kulturer som inkluderar influenser från de olika folkslag som har passerat genom Toledo under historiens gång. 2. Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt en fullständig kommentar till målningen med alla dess detaljer. 1. Klostret San Juan de los Reyes. Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, samt kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med deras motsvarande betydelse visas. 2. Santa Maria la Blanca synagoga inuti. Belägen i hjärtat av det judiska kvarteret i Toledo. Förklaring av den största synagogan i Toledo från tiden med största prakt för det judiska samhället som fanns i staden. I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och ett flygblad med rekommendationer om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna, där du kan köpa den typiska söta och så vidare!!!

Toledo med monument och valfri rundtur i legenderna

Toledo med monument och valfri rundtur i legenderna

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen upptäcks stadens hjärta lite efter lite, och man förstår varför så många konstnärer och illustra karaktärer har valt att leva och låta sig inspireras av staden. När vi besöker kyrkan Santo Tomé kan vi upptäcka den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz", som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Inne i Santa María la Blancas synagoga möts skönhet och arkitektur, samtidigt som man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. På eftermiddagen, om du väljer alternativet "Essential Toledo and Legends Tour", kan du efter lite fri tid för lunch njuta av en guidad promenad genom ett av stadens vackraste och mest okända områden: klostervärlden. Dessa gator och torg fulla av historia har inspirerat poeter och konstnärer, som Bécquer, vars viktigaste legender finns i Toledo. Yo kan även lägga till lunch till denna tjänst, så du behöver inte oroa dig för vart du ska gå. Lunchen skulle ingå i restaurangen Museo Alcázar eller en liknande restaurang, och du skulle njuta av en typisk Toledo-lunch. När "Essential Toledo tour" avslutas kan du fortsätta med Legends tour om du har köpt detta alternativ. Sammanfattningsvis finns det 3 alternativ som vi kan välja mellan: - Essential Toledo: en rundvandring + besök på 3 monument i turistarmbandet. - Essential Toledo + Legends Tour: en rundvandring + besök vid 3 monument i turistarmbandet + Legends Tour. - Essential Toledo + Legends Tour med lunch: som den föregående, med lunch inkluderad

Toledo: Privat vandringstur med 7 monumentbiljetter

Toledo: Privat vandringstur med 7 monumentbiljetter

Den perfekta turen för att se stadens höjdpunkter. Upptäck Toledos fascinerande historia tillsammans med din guide, medan du vandrar genom gator och torg och besöker de viktigaste monumenten: Kyrkan Santo Tomé, där den berömda målningen av El Greco, "Begravningen av greven av Orgaz" finns, synagogan Santa María La Blanca, klostret San Juan de los Reyes och kronjuvelen: Primatkatedralen. Med den här guidade rundturen får du upptäcka en av de städer som har mest historia i Europa, som grundades av romarna på 200-talet f.Kr. och du får besöka några av dess mest framstående byggnader. Detta är den mest kompletta rundturen för att lära känna Toledo och förstå varför så många städer har gjort den till en av sina huvudstäder. Turistarmbandet ger dig tillgång till 7 monument, varav du besöker 3 av dem tillsammans med din guide: I kyrkan Santo Tomé, där vi kommer att upptäcka El Grecos mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz"; i synagogan Santa María la Blanca kan vi andas in den atmosfär av tolerans som rådde under de tre kulturernas samexistens; klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, som överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. På egen hand kan du under din vistelse i Toledo besöka de andra monumenten som ingår i armbandet. På eftermiddagen, efter lunch (du kan inkludera detta alternativ i din rutt), kommer din guide att visa dig stadens viktigaste monument: den ojämförliga Primatkatedralen, känd som Dives Toletana (Toledos rika) på grund av de otroliga rikedomar som man förvarar inuti, som du inte hittar någon annanstans och som kommer att göra dig mållös. Du kan lägga till lunch till den här turen med vårt alternativ "Privat: Toledo med monument och lunch".

Private tour with official guide

Private tour with official guide

Welcome to Toledo, the city of three cultures! We are pleased to offer you a tailor-made private tour, designed for you to discover the hidden treasures and historical wonders of this fascinating Spanish city. Known as the "Imperial City" and a UNESCO World Heritage Site, Toledo is a melting pot of Christian, Muslim and Jewish influences that are reflected in its architecture, gastronomy and vibrant culture. Our personalized tour will allow you to explore the most emblematic corners of Toledo, from the majestic Cathedral of Santa María to the old Alcázar, passing through the narrow and picturesque streets of the Jewish quarter. You will have the opportunity to admire the art of El Greco, taste delicious local specialties and learn about the rich history that has forged the unique character of this city. With an expert guide who will adapt the tour to your interests and pace, you will be able to enjoy an intimate and enriching experience, discovering the secrets and legends that make Toledo an unforgettable destination. Get ready for a journey through time, where every corner tells a story and every stone is a witness to a glorious past. Welcome to Toledo, where every visit is a new adventure! (Entry to the monuments is paid separately) (THE PRICE IS PER GROUP OF MAXIMUM 30 PEOPLE)

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Royal College of Doncellas Nobles

Städer i Spanien

Royal College of Doncellas Nobles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Royal College of Doncellas Nobles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.