Saker att göra i
Rovinj

Alla aktiviteter

102 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade saker att göra i Rovinj

Vrsar: Båttur med delfinskådning inklusive drycker

Vrsar: Båttur med delfinskådning inklusive drycker

Bege dig ut på en kryssning med båt i solnedgången längs Istriens kust från Vrsar och leta efter havsdjur som delfiner i deras naturliga miljö. Njut av en drink medan du beundrar solnedgångsutsikten över Adriatiska havet. Möt din kapten och besättning och bli välkomnad ombord i hamnen i Vrsar. Åk norrut och titta på när solnedgången bryter fram över horisonten. Beundra Istriens kust från vattnet och beundra ljusspelet som skapas av solnedgångens reflektion i vattnet. Segla till de områden där delfinerna brukar simma och få en glimt av dessa imponerande havsdjur när de leker i sin naturliga miljö. Slappna av på däck och njut av utsikten medan du smuttar på en uppfriskande drink av vin, juice eller vatten.

Rovinj: Båttur i solnedgången med delfinskådning

Rovinj: Båttur i solnedgången med delfinskådning

Utforska den vackra kusten i Rovinj på en seglingstur. Upplev områdets naturliga skönhet medan du tittar på delfiner i deras naturliga livsmiljö. Du kommer att starta turnén från Valdibora med panoramautsikt över omgivningen. När du passerar Rovinj Island kommer du att ha underbar utsikt över staden. När du går längre ut på havet kommer du att passera några pittoreska öar medan du smuttar på en drink. Efter panoramaturen fortsätter du mot ett område där du kommer att se delfinerna. Håll dina kameror redo att fånga de vackra djuren och andra marina liv. Du kommer att se skönheten i de förändrade färgerna när solen går ner över horisonten. Njut av din solnedgångsbåttur och den hisnande skönheten i Rovinj innan du går till stranden.

Från Rovinj: Båt till Venedig med dags- och envägsalternativ

Från Rovinj: Båt till Venedig med dags- och envägsalternativ

Åk från Rovinj till Venedig eller omvänt på en oförglömlig seglats över Adriatiska havet. Utforska Venedig och dess 118 öar som är förbundna med 400 broar och 150 kanaler som flyter under dem. Ta en gondoltur över lagunen eller strosa i lugn och ro på de smala gatorna. Upplev det berömda italienska köket på förtjusande restauranger, eller besök gamla torg, vackra palats, konstfyllda kyrkor och gallerier som perfekt illustrerar stadens romantiska atmosfär. Anländ till bryggan senast 15 minuter i förväg så att ombordstigningen kan göras smidigt. När alla passagerare har bekräftats och informationen skickats till gränspolisen kan du koppla av ombord på katamaranen med en kopp kaffe och nybakade croissanter medan du sätter segel. Glid in eller ut ur Venediglagunen   och beundra arkitekturen i en stad som byggs på vattnet från katamaranens öppna däck.Under introduktionen till Venedig erbjuds du också några valfria produkter, till exempel en gondoltur, en taxibåtstur, lunch o s v.

Vrsar: Båttur för delfinskådning

Vrsar: Båttur för delfinskådning

Vundera över det Adriatiska havet med möjlighet att se Adriatiska delfiner på denna båttur i Vrsar. Dra nytta av erfaren personal och en kapten som känner till delfinernas rörelser och hur man enkelt hittar dem. Njut av gratis drycker och en transfer till båten och tillbaka. Möt upp vid piren och gå ombord på båten för att börja din kryssning. Bli välkomnad med drinkar innan du ger dig ut på Adriatiska havet. Håll ögonen öppna för delfiner och njut av panoramautsikt över Vrsar. Med ett glas istriskt vitt vin i handen, luta dig tillbaka, koppla av och avsluta dagen omgiven av den naturliga skönheten i Adriatiska havet.

Från Poreč: Båttur till Limfjorden, Rovinj och Vrsar

Från Poreč: Båttur till Limfjorden, Rovinj och Vrsar

På den här resan får du chansen att utforska Kroatiens fantastiska västkust och charmiga byar. Från de smala gränderna och romantiska gatorna i Rovinj till Limfjordens naturliga skönhet där du kommer att njuta av lunch som serveras ombord på båten. När du möter din guide i Poreč börjar dagen med en 1 timmes resa till Rovinj. Du har 2 timmar på dig att utforska här innan du går ombord på en traditionell träbåt för att upptäcka Limfjorden. När du seglar uppför fjorden kan du njuta av hisnande vyer medan du stoppar in en grillad fisk-, kött- eller vegetarisk lunch som serveras ombord. Njut av ett glas vin medan din kapten tar dig till en piratgrotta för ett fotostopp. Fortsatt uppför fjorden kommer du till byn Vrsar för ditt sista stopp för dagen. Slappna av på stranden, ta ett dopp i havet eller utforska den charmiga staden innan du återvänder till Poreč runt 16.30.

Rovinj: Båtutflykt vid solnedgången och bad

Rovinj: Båtutflykt vid solnedgången och bad

Gå ombord på en fantastisk båtutflykt vid solnedgången över Adriatiska havet och ha nöje av en familjevänlig atmosfär, färska frukter och vackra utsikter längs vägen. Färdas från den historiska staden Rovinj ombord på en båt med kapacitet för upp till 59 passagerare, vilket gör den idealisk för en rolig gruppaktivitet. Få chansen att träffa delfiner i det vilda och stanna till för att bada om du vill ansluta dig till fiskarna i havet. Se solen gå ner över de gröna bergen, vilket skapar en underbar himmel över den vackra staden. Njut av en mängd olika drycker ombord medan du kopplar av i slutet av dagen.

Rovinj-öarna: 4-timmars guidad tur i kajak med drycker

Rovinj-öarna: 4-timmars guidad tur i kajak med drycker

Njut av en aktiv och äventyrlig dag på den kroatiska kusten på en 4-timmars guidad kajaktur som kombinerar simning, snorkling och avkoppling på stranden. Börja din havsutflykt med att lära dig grunderna i paddling, styrning och kontroll av kajaken från din expertguide. Ge dig ut på havet för att se de fem vackra öarna i det omgivande området. Gör 2 stopp där du får gott om tid för utforskning och snorkling. Upptäck Red Island och njut av den orörda naturen. Utforska ön, snorkla i det blå vattnet eller bara koppla av på stranden.

Vrsar: Lim Fjord Boat Tour med simning nära Pirate's Cave

Vrsar: Lim Fjord Boat Tour med simning nära Pirate's Cave

Kom ombord på en piratbåt och koppla av på en kryssning längs den 10 kilometer långa Limfjorden mellan Porec och Rovinj. Marel på utsikten över den omgivande naturen från vattnet och se en piratgrotta där du kan svalka dig i kristallklart vatten. När du väl är ombord börjar du ta dig nerför Limfjorden medan du ser dess fjorddrag och frodiga gröna vegetation som är hemvist för många arter av vilda djur. Du kan njuta av ditt val av vitt vin, lemonad eller vatten. På eftermiddagen når du Piratgrottan, där du stannar en timme. Använd tiden för ett uppfriskande dopp i det svala vattnet och ta en rundtur i grottan. Se var piraterna gömde sina skatter förr i tiden. Torka av dig och njut av eftermiddagssolen när du börjar din återresa till Vrsar. Ha kameran till hands för att ta några ögonblicksbilder och känn havsbrisen i håret medan du beundrar panoramautsikten över kusten.

Rovinj: Dolphin Watching Sunset Speedboat Trip med drycker

Rovinj: Dolphin Watching Sunset Speedboat Trip med drycker

Dolphins & sunset tour är den klassiska delfinskådningsupplevelsen som äger rum i Rovinjs skärgård där delfinerna kommer nära kusten på kvällen strax före solnedgången. Vi ger dig möjlighet att uppleva denna unika upplevelse på ett intimt sätt med vår delade (liten grupp på max 10 personer) eller privata tur. Under turen är skepparen alltid här för att servera dig gratis drycker och berätta några roliga fakta om delfiner och Rovinjs historia samt svara på alla frågor om Adriatiska havet och delfiner. Han kommer alltid att försöka hitta delfiner i ett område utan andra delfinsafaribåtar så att du i lugn och ro kan njuta av delfiner i deras naturliga livsmiljö. Om detta inte är fallet kommer vi att ansluta oss till de andra båtarna som hittade dem först. Vi närmar oss långsamt delfinerna men håller ett säkert avstånd och stänger av motorn medan vi är nära utan att störa dem. Med lite tur kommer delfinerna att komma nära vår båt och du kommer att kunna se dem hoppa. På vägen tillbaka får du en vacker solnedgång och sightseeing av gamla stan från havsperspektivet. Turen börjar 1 timme och 30 minuter före solnedgången och vi har olika upphämtningsplatser i Rovinj. Om vi inte ser delfiner kan du följa med gratis på nästa tur.

Rovinj: Golden Cape Desert Islands kajak- och snorklingstur

Rovinj: Golden Cape Desert Islands kajak- och snorklingstur

Ge dig ut på en oförglömlig resa genom den hisnande Rovinj-arkipelagen (vårt urval av 8 öar och skär, de bästa av de bästa) och fördjupa dig i de naturliga underverken i detta kustparadis. Vår spännande tre timmars kajaktur erbjuder en unik möjlighet att upptäcka de dolda pärlor och den natursköna skönhet som ligger utanför Rovinjs stränder. När du ger dig iväg från den pittoreska nationalparken Golden Cape kommer du att känna den svala brisen och förväntan. Din expertguide kommer att ge en kort säkerhetsorientering och utrusta dig med kvalitetsutrustning för kajakpaddling, vilket garanterar en säker och bekväm upplevelse under hela turen. Du kommer att bli blöt, så baddräkt är att föredra, och en t-shirt om du är solkänslig. Paddla bort från fastlandet och låt det kristallklara turkosa vattnet visa dig vägen. Skärgården består av en samling småöar, var och en med sin egen charm. Utforska den orörda kustlinjen, där dramatiska klippor möter de mjuka vågorna och skapar en fantastisk väv av färger och texturer. När du navigerar genom skärgårdens labyrint av öar kommer du att stöta på avskilda vikar och dolda stränder. Ta en paus, andas in den friska havsluften och förundras över den oförstörda skönhet som omger dig. Doppa tårna i det inbjudande vattnet eller ta på dig snorkelutrustningen för att utforska den livfulla undervattensvärlden som är full av marint liv. Skärgårdens rika biologiska mångfald är en fristad för fågelentusiaster. Håll utkik efter graciösa fiskmåsar, skarvar och till och med majestätiska rovfåglar som svävar ovanför. Din guide delar med sig av fascinerande insikter om det lokala ekosystemet och ger en djupare förståelse för den flora och fauna som trivs i denna skyddade marina miljö. En av höjdpunkterna på turen är ett besök på den obebodda ön Sveti Ivan, med en mindre fyrö som fortfarande är i drift i bakgrunden. Under hela turen kommer du att ha gott om möjligheter att ta imponerande bilder. Oavsett om det är panoramautsikten över skärgården, kommer de minnen du skapar att vårdas i många år framöver. Ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling krävs, eftersom våra turer är utformade för alla färdighetsnivåer. Vår kunniga guide är en erfaren paddlare som kommer att garantera din säkerhet och ge expertvägledning längs vägen. Han kommer också att berätta fascinerande historier och lokala legender, vilket ger ditt äventyr ett extra lager av förtrollning. Om du letar efter en oförglömlig utomhusupplevelse som kombinerar naturskönhet och kulturell fördjupning är vår tretimmars kajaktur i Rovinjs skärgård det perfekta valet. Boka din plats idag och ge dig ut på en upptäcktsfärd som kommer att ge dig minnen för livet.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rovinj

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rovinj?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rovinj:

Sevärdheterna i Rovinj du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Rovinj?

De bästa dagsturerna från Rovinj:

Se alla dagsturer från Rovinj på GetYourGuide

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i Rovinj när det regnar?

De bästa inomhusaktiviteterna i Rovinj när det regnar:

Se alla inomhusaktiviteter i Rovinj på GetYourGuide

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Rovinj?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Rovinj?

Se alla erbjudanden och rabatter i Rovinj på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Rovinj

Att göra i Rovinj

Städer i Kroatien

Rovinj: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rovinj: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rovinj

Samlat omdöme

4.6
(2 362 recensioner)

Denna aktivitet överträffade våra förväntningar. Det var bra! Om du bara har en dag på dig att göra Venedig är det här sättet att göra det. Vi köpte de extra turnéalternativen en gång på båten vilket var perfekt för oss eftersom huvudaktiviteterna var förberedda för att maximera den korta tiden i Venedig. Vi tog vattentaxi till Markusplatsen, åkte på "Gondola Romantica" vilket var en mycket längre resa än väntat, åt en italiensk måltid som väntade på oss på en restaurang som inkluderade obegränsat med vin, cola och vatten, och för att avsluta dagen gick vi på Lagoona-turen som släppte av oss vid hamnen där vi behövde gå ombord för att återvända till Kroatien. Allt var förberett så det fanns ingen väntan i köer. Reseguiderna talade imponerande många språk och var mycket vänliga och tillmötesgående. Guider delade en blandning av intressanta fakta om historien och livet idag i Venedig. Jag skulle definitivt rekommendera detta som ett sätt att göra Venedig om du bara har en dag.

Mycket kompetenta och vänliga guider som visste mycket om Venedig och dess historia. Bra program, du hade aldrig känslan av att du blev lurad eller att du inte hade tillräckligt med tid i Venedig. Vi kan absolut rekommendera det! Få massor av insidertips och vad du behöver vara uppmärksam på i Venedig.

Allt var välorganiserat. Vi bokade hela paketet som erbjöds av guiderna på fartyget. Transferresa, gondoltur och vattentaxi genom hela Canal Grande, plus bra information om Venedig och lunch. Du skulle aldrig ha kunnat göra det på så kort tid. Det fanns också tid för shopping. En bra dag.

Var mycket välorganiserad. Min rekommendation är att utforska Venedig på egen hand och inte ta någon av de föreslagna turerna.

En trevlig, charmig stad, även om det tar mycket tid att utforska den