Ronda

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Ronda

Ronda: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Ronda? Clique aqui para uma lista completa.

Vad besökare tycker om Ronda

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 467 omdömen

Vi har länge funderat att köra själva men hittade den här trippen vilket vi är mycket glada för vi hade aldrig fått uppleva allt sevärt på egen hand eller Sentel Byn med husen inbyggda i berget. Vi besökte vinmuseet , tjurfäktningsarenan, den berömda bron bland mycket annat vi åt På Bifana en liten bar med riktigt god mat och trevlig personal Obs ta reda på om du kan kliva ombord på resan längs vägen och inte bara från utgångspunkten

Välorganiserad. Tänk på att det kan bli dåligt väder i bergen. Vi hade regn och bara 14 grader i Ronda. Trots det fick vi ordentlig guidning enligt planeringen och tips på en bra lunchrestaurang under vår lediga tid i Ronda. Det vore trevligt att få en liten tapas tallrik till bilprovningen (mot pristillägg). Jag saknar guidning på "skandinaviska"

Guiden Alexandra är både trevlig och kunnig. Guidade i 3 språk och hann med både historien och nutiden. Allt detta med glimten i ögat. Tack till Alexandra men även till Madeleine som guidade mig även till utflykten när Google vägrade.

Guiden på bussen var dålig. Han kunde mycket dålig engelska och pratade ostrukturerat. Trevlig rundtur där vi fick uppleva Ronda och den spännande byn Selinas de las Bodega. Bra lokal guide i Ronda.

Perfekt förutom vädret som var lite regnigt guiden

Guiden kunde flytande med rätt accent förevisa på spanska, franska och engelska och göra visningen personlig och intressant.