Upplevelser i

Ronda

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Alla saker att se i Ronda

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Ronda? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ronda

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 493 omdömen

Vi har länge funderat att köra själva men hittade den här trippen vilket vi är mycket glada för vi hade aldrig fått uppleva allt sevärt på egen hand eller Sentel Byn med husen inbyggda i berget. Vi besökte vinmuseet , tjurfäktningsarenan, den berömda bron bland mycket annat vi åt På Bifana en liten bar med riktigt god mat och trevlig personal Obs ta reda på om du kan kliva ombord på resan längs vägen och inte bara från utgångspunkten

Mycket intressant och rekommenderbart. Stoppet eller besöket på häst- och tjurgården sker med buss, så du kan enkelt njuta av denna underbara utflykt med klänning och "bekväma skor", förutom den starkt luftkonditionerade bussen glöm inte en jacka / duk. .. men det är inget nytt här.

Om du har en dag att lära känna städerna Sevilla lite, är denna turné den rätta. Guiden, Carlos, var mycket tålmodig och förklarade och tog oss genom mycket fina små hörn. Det bästa är att han var uppmärksam och behandlingen var mycket personlig och trevlig. Helt rekommenderbart.

Guiden Alexandra är både trevlig och kunnig. Guidade i 3 språk och hann med både historien och nutiden. Allt detta med glimten i ögat. Tack till Alexandra men även till Madeleine som guidade mig även till utflykten när Google vägrade.

Mycket sevärd upplevelse, och guide och chauffören var jätte duktiga