Rom
Vinprovning och vingårdsturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 437 omdömen

Både ris och ros. Själva bussresan inklusive chaufför och guider var utmärkta. Både trevliga och kunniga. Vesuvius fantastiskt. Nu till det mindre bra. Vi bokade om våra biljetter dagen innan då det skulle bli regn på vår bokade resa. Det visade sig att vi hade ”valt” spanska som guidespråk vilket inte alls var fallet. Vi blev på det viset utan guidning i Pompeji. Som tur var blev vår huvudreseguide ”över” då en annan tolk tog över så hon hjälpte till med översättning och även under resans gång. Heders till henne! En annan MYCKET negativ sak var att det i reklamen står ” På din väg genom ruinerna kommer du att stöta på dödsgjutningar: gipsrekreationer av skräckslagna medborgare som bevarats under den vulkaniska askan.” EN, vi säger EN gipskreation kom man nära för det fanns inga andra! Dom finns på museum i Neapel!. (Ytterligare en bakom galler bland alla lerkrukor m.m.)Detta var ju det man mest såg fram emot att beskåda i Pompeji. Bedrövligt! Detta måste folk få veta innan.

Pompeji var helt fantastiskt, fick 3-timmar att utforska arkeologiska parken vilket är gott om tid. Köp med dricka och något att äta under besöket i parken. Dock så blev vårat besök till vulkanen Vesuvio inställt efter rådande omständigheter, resan blev inte som det var tänkt och det blev vi självklart kompenserade utav Getyourguide. Rekommenderar starkt denna upplevelse om har en hotellvecka i Rom.

A great trip. One of the highlights of our vacation! Giacomo was an excellent guide for the day. He was briefed and proficient, as well as entertaining. Anna, the tour guide at Pompeji was also really good. I would really recommend everyone visiting Rome to take this tour!

För att vara ca 1/2 timme från storstan så var de såna kontraster. Absolut värt att följa med på en tur hur vinet börjar göras -> få provsmaka! Jättegoda viner! Bra guider. Tyvärr ett minus, bussen var en timme försenad vid start, men vi fick den tid vi skulle ha ändå.

Började på torget där vi gick igenom vilka ingredienser vi skulle använda. Mkt trevlig guide. Liten pizza bit innan vi gick till takvåningen i närheten. Extremt välordnat och trevligt. Lite prosecco vid tillagningen och vin till maten.