Rom Transport och transfer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
rom transport till eller från fiumicino flygplats

Rom: Transport till eller från Fiumicino flygplats

Längd: 1 timme
82 omdömen
GetYourGuide Originals
82

Hoppa ombord på en gemensam transferbuss mellan Fiumicino Airport (FCO) och centrala Rom. Hälsas av personal som hjälper dig ombord och njut av…

Populära Transport och transfer i Rom

Visa alla Transport och transfer i Rom
Se 1320 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Fungerade helt perfekt med hämtning och transport till hotellet

Jag kan verkligen rekommendera denna transport mellan flygplats och hotellet. Varmt välkomnad av chaufför med tydlig skylt med mitt namn. Han var väldigt vänlig och berättade om olika byggnader och platser som vi åkte förbi på vår bilresa. Ren och fin bil. Jag är så glad att jag även har bokat vår resa tillbaka till flygplatsen.

Privat transfer mellan Roms flygplatser & centrala Rom Omdöme från: Carina, 2017-03-21

Intressant och spännande aktivitet. Capuhin-kryptan var lättillgänglig att gå in på egen hand och betala för inträde, men med guide får man mycket mer av besöket. Inte så otäckt som jag trodde. Däremot var katakomberna lite mer otäckt att gå runt i. Men spännande!

Rom: Rundtur i katakomberna och Capuchin-kryptan Omdöme från: Helen, 2019-10-27

Privat transfer gjorde resan bekymmersfri.

Det tog ca 45 minuter efter landning innan vi fått vårt bagage och passerat tullen. Vi såg inte chauffören på en gång, men när vi såg honom stod han långt till vänster vid mötesplatsen. Chauffören var trevlig och körde oss vant och säkert till hotellet.

Detta var ett bekvämt o enkelt sätt att färdas på.

En mycket hjälpsam chaufför som hjälpte oss när vi kom fram till vårt hotel. Hotellet var stängt o han ringde några samtal o vips var vi inne på vårt hotell. Mycket god service

Riktigt bra kort som man kan använda. Vi valde 78 timmars kortet och kunde åka tunnelbana till coloseum och Castel di Angelo.

Roma Pass: 48- eller 72-timmars stadskort Omdöme från: Cristhian, 2019-08-05