Rom
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Fungerade helt perfekt med hämtning och transport till hotellet

Jag kan verkligen rekommendera denna transport mellan flygplats och hotellet. Varmt välkomnad av chaufför med tydlig skylt med mitt namn. Han var väldigt vänlig och berättade om olika byggnader och platser som vi åkte förbi på vår bilresa. Ren och fin bil. Jag är så glad att jag även har bokat vår resa tillbaka till flygplatsen.

Intressant och spännande aktivitet. Capuhin-kryptan var lättillgänglig att gå in på egen hand och betala för inträde, men med guide får man mycket mer av besöket. Inte så otäckt som jag trodde. Däremot var katakomberna lite mer otäckt att gå runt i. Men spännande!

Privat transfer gjorde resan bekymmersfri.

Det tog ca 45 minuter efter landning innan vi fått vårt bagage och passerat tullen. Vi såg inte chauffören på en gång, men när vi såg honom stod han långt till vänster vid mötesplatsen. Chauffören var trevlig och körde oss vant och säkert till hotellet.

Detta var ett bekvämt o enkelt sätt att färdas på.

En mycket hjälpsam chaufför som hjälpte oss när vi kom fram till vårt hotel. Hotellet var stängt o han ringde några samtal o vips var vi inne på vårt hotell. Mycket god service

Trevlig tur med en mycket bra guide Amanda. Tyvärr stämde inte upplägget med beskrivningen vi läst vid bokningstillfället.