Rom
Stadspass

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Stadspass i Rom

Vad finns det för andra saker att göra än Stadspass som är värt att besöka i Rom?

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 530 omdömen

Hej alla, Bästa av Rom All Access Pass var bra för oss. Bekräftelsen var omedelbart, riktningen att nå var lätt att hitta med google maps. Vi behövde inte göra någon linje i Vatikanen eller Colisseum, tidsreservation kan bokas när du anländer till Rom till turistkontoret. det var perfekt för oss på grund av jetlag som vi hade chansen att boka efter mitten av dagen för att återhämta sig, deras personal var mycket informativ på flera språk (för oss: spanska). Det är verkligen tid värt det om du inte vill göra linjer hela dagen och du bara har ett par dagar i Rom för att komma in i huvudattraktionerna. Guiderna var verkligen tålamodiga och håller fokus på att inte förlora någon eftersom det fanns många människor i attraktionerna. Riktigt vänlig användare för sista minuten resenärer.

Mycket bra!

Mycket bra! Dock svårt att hitta stället att hämta upp roma passet på. Vi snurrade runt på Termini stationen/ Rom. Vore kanske bra att sätta upp en tydlig skylt från er som säger att man faktiskt kan hämta upp det just där. Hade kunnat köpa roma passet nästan vart som helst med några euro dyrare. Då hade vi inte behövt snurra runt på stationen

Mycket prisvärt och väl fungerande!

Ett stort plus för att ”gå förbi kön”, verkligen innebar att man inte någon gång behövde köa. Ett bra pass för förstagångsbesökare med bra inträdesalternativ och rabatt på övriga sevärdheter. Bra busstur som vi använde under hela giltighetstiden.

Riktigt bra kort som man kan använda. Vi valde 78 timmars kortet och kunde åka tunnelbana till coloseum och Castel di Angelo.

De är väldigt snälla och professionella !!!!!! Allt gick jättebra