Rom
Stadspass

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 2 530 omdömen

Hej alla, Bästa av Rom All Access Pass var bra för oss. Bekräftelsen var omedelbart, riktningen att nå var lätt att hitta med google maps. Vi behövde inte göra någon linje i Vatikanen eller Colisseum, tidsreservation kan bokas när du anländer till Rom till turistkontoret. det var perfekt för oss på grund av jetlag som vi hade chansen att boka efter mitten av dagen för att återhämta sig, deras personal var mycket informativ på flera språk (för oss: spanska). Det är verkligen tid värt det om du inte vill göra linjer hela dagen och du bara har ett par dagar i Rom för att komma in i huvudattraktionerna. Guiderna var verkligen tålamodiga och håller fokus på att inte förlora någon eftersom det fanns många människor i attraktionerna. Riktigt vänlig användare för sista minuten resenärer.

Hjälpsam personal, speciellt på Colosseo. Biljettkontorens personal desto tråkigare, inga frågor gillades. Irriterat när vi frågade om ingången till Peterskyrkan, där det inte fanns någon hänvisning alls till ingång utan kö, fast den var bredvid stora ingången genom pelarall’en.

Mycket prisvärt och väl fungerande!

Ett stort plus för att ”gå förbi kön”, verkligen innebar att man inte någon gång behövde köa. Ett bra pass för förstagångsbesökare med bra inträdesalternativ och rabatt på övriga sevärdheter. Bra busstur som vi använde under hela giltighetstiden.

Inte tillräckligt med tid att besöka alla attraktioner som vi hade planerat. Skrivandet på kartan levererades för litet, men praktiskt att använda som fälls ner enkelt.

De är väldigt snälla och professionella !!!!!! Allt gick jättebra