Rom Sightseeingturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
rom kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Rom: Kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Längd: 2,5 timmar
596 omdömen
GetYourGuide Originals
596

Kombinera en guidad rundvandring genom Rom med en av de bästa sakerna man kan göra i staden: provsmaka romerska delikatesser. Välj antingen en privat…

Populära Sightseeingturer i Rom

Visa alla Sightseeingturer i Rom
Se 1316 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Vi fick en både proffsig, personlig och rolig guidning av Stefano, som verkligen kunde sin sak och som också var beredd på alla våra möjliga och omöjliga frågor. Det var härligt att kunna varva informations- och frågestunderna med behaglig cykling i lugnt tempo genom staden. Min fru och jag hade dessutom lite extra tur att det bara blev vi i gruppen.

Rom: tre timmars cykeltur Omdöme från: Fredrik, 2019-10-13

Fantastisk upplevelse, rekommenderas varmt! Perfekt med en liten grupp om max 6 personer där man får en närvarande upplevelse av en romersk stad. Det bästa är också att det inte är någon trängsel och därmed får en bättre upplevelse. Att få se denna unikt välbevarade stad var höjdpunkten på resan! Boka nu!

Rom: Ostia Antica halv dag liten grupptur med guide Omdöme från: Ann-Charlotte, 2020-02-29

Giuden till Colosseum var kunnig och helt OK att förstå. Guiden till resterande var ännu bättre, engelsman och väldigt kunnig och skämtsam. Enkla att hitta vid mötesplatsen. Allt flöt bra men det är en ganska tröttande tur.

Vi hade en väldigt festligt guide. En äldre man med sixpence på huvudet. Speciell som bara det, men för en passion för det han gjorde

Bra guider! Blev lite förvånad när barn under 18 år fick gå åt sidan och tala om hur gamla de var?Vad är syftet med detta?