Rom
Rundvandringar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Rom

Möchten Sie alle Aktivitäten in Rom entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 77 515 omdömen

covid times du kan bara boka online. Jag råkade göra omedelbar bokning och av en slump fick jag reseguiden mitt framför mig. vi är utrustade med personlig hörlur och reseledare guidar med. be advise är en lång promenad och är en ganska ögonöppnare för resan. inte ett fan av historia men imponerad av majestätisk enorm struktur byggd av det förflutna. för dem som bara gillar att ta bilder, kan du boka bara ingången via online .. för dem som behöver lite bakgrundshistoria från det förflutna, skulle rekommendera detta.

Tyvärr köpte vi inte biljetterna online eftersom vi antog att vi kunde köpa dem på plats. Tyvärr var det inte så. Lyckligtvis kunde vi köpa 3 biljetter inklusive en guidad tur för samma dag via Get your Guide. Mötesplatsen var tunnelbanestationen mittemot Colosseum. Allt fungerade utan någon åtgärd. Vår reseguide var punktlig och mycket tillmötesgående. Turen (Colosseum & Forum) var mycket informativ och varade mellan 2,5 och 3 h. Vi var mycket nöjda, tack så mycket!

Det var fantastiskt att uppleva Colosseum., Roman Forum och Palatine hill . Väldigt fint bevarat. Underbart att titta samtidigt som man gick i historiens spår. Jag hade önskat att tiden var disponerad lite annorlunda. Mindre på Colosseum och lite mer på övriga delar. Kände mig stressad om vi skulle hinna med allt. När vi kom till Palatine hill, så var tiden slut. Det fanns möjlighet att stanna kvar, men vi var trötta och hungriga.

Mycket välorganiserat. Ett komplett och fängslande besök ... var försiktig, det är fortfarande långt och intensivt ... Vår guide var perfekt ... vi rekommenderar verkligen ...

Fantastisk guide. Mycket intressant information om maten och dess ursprung. Maten och vinet smakade Jättebra.