Rom Rundvandringar
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
rom kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Rom: Kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Längd: 2,5 timmar
570 omdömen
GetYourGuide Originals
570

Kombinera en guidad rundvandring genom Rom med en av de bästa sakerna man kan göra i staden: provsmaka romerska delikatesser. Välj antingen en privat…

Populära Rundvandringar i Rom

Visa alla Rundvandringar i Rom
Se 1379 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Mycket lärorik och intressant tur - hög kvalitet!

Det enormt rika området Colosseum/Forum Romanum/Palatinen lyfter flera nivåer med kunnig guidning och den här turen var riktigt innehållsrik och välkomponerad. Mycket skicklig guide som behärskade språket (i vårt fall engelska) mycket bra, hade mycket goda kunskaper om området, historien och kulturen och dessutom kunde förmedla allt på ett intresseväckande och roligt sätt. Guiden satte in lämningarna i ett sitt historiska sammanhang men kunde också berätta om hur ruiner och utgrävningar varit brickor i det politiska och religiösa spelet genom århundradena. Mycket bra och prisvärd tur!

Intressant och svåråtkomlig sevärdhet i Rom.

Huvudattraktionen var nekropolen med vad som påstås vara Petri grav. Rundvandringen i kyrkan var mer avsedd för dem som inte varit dör förr och tillförde inte så mycket nytt för oss som varit där flera gånger, men guiden var mycket kunnig. Som bonus fick man också vandra runt i kryptan med påvegravarna och drottning Kristinas grav, något som annars kostar extra. Skönt att kunna gå förbi den numera jättelånga kön utanför. Priset var onekligen i överkant, men med tanke på att man annars inte så lätt kan se nekropolen får man ta den kostnaden om man är intresserad.

Guidad rundtur i Nekropolis och Peterskyrkan Omdöme från: Ola, 2019-04-12

Guiden fantastiskt bra, engagerad och positiv!

Dåligt att man inte informerade om att turen inte kunde bli av när jag faktiskt ställt frågan bara en dag innan. Vi fick ett bra byte med egen liten grupp och som sagt en mycket duktig engagerad och positiv guide. HON räddade hela upplevelsen!!! Dock kunde vi inte utnyttja erbjudandet om Palistinen pga tidsnöd. Borde fått någon ersättning tillbaka för detta eftersom denna turen vi fick är billigare. Det saknades också en guide på mötesplatsen med de uppgifter jag fått precis samma morgon utan jag fick dyka på annan Getyourguide för att komma rätt.

Rom: Rundtur till Colosseum med tillträde till Arenan Omdöme från: lillemor, 2018-06-06

Kan varmt rekommenderas!! Allt som utlovades stämde!

Perfekt upplagt, lagom länge på alla ställen. Samling i rätt tid, gick förbi alla köer, lagom fakta på alla ställen och den bästa guiden man kan ha- Giuseppe!!! Enastående, omtänksam, kunnig och med humor!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan varmt rekommenderas!!

Guiden var helt fantastisk och hade svar på alla våra frågor

Bra guide som var mycket kunnig och kunde svara på alla våra frågor. Visade hänsyn till alla i gruppen och tog väl hand om oss. Gruppen var lagom stor och man kunde tydligt höra vad guiden sa genom hörsnäckan vi fick.