Rom
Romantik och särskilda tillfällen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Vår guide Matteo var riktigt bra och vi var mycket nöjda med hela rundturen! Lite tveksamma var vi inför att det skulle ta tre timmar, men det var absolut värt varenda minut. Nåja, hade kunnat hoppa över säkerhetskontrollen på Colosseum, men förstår att det är nödvändigt med så stora folkmassor, och det gick smidigt ändå. Det stod i bokningsmeddelandet att guiderna kommer att ha rosa västar på sig, men detta stömde inte. Enda minuset :)

Vi fick se Colosseum, Palatinen och Forum Romanum och hade Fabio som guide. Han var så omtänksam, trevlig, lugn och påläst. Vi kände oss väldigt omhändertagna! Vi fick se allt i lugn och ro och vår rundtur avslutades precis när Forum Romanum stängdes.

We had a really good and enthusiastic guide in Matteo. He really seemed to enjoy talking about Rome and gave a lot of extra information that we never would have received on our own. So, a big thank you Matteo!

Mycket trevlig likal och jätte trevlig personal som berättade historien om lokalen och affärsidén. Den musik av klassisk och opera som man gillar i en lagom lång föreställning.

Suverän guide till Colosseum. Vi lärde oss massor och fick många goda skratt längs vägen.