1. Italien
 2. Lazio
 3. Rom
 4. Vatikanstaten

Rom: Hop-on hop-off guidad vandringstur

Produkt-ID: 391415
Visa galleri
På grund av Covid-19-utbrottet kan turer och attraktioner på stället vara temporärt stängda. Du hittar den senaste infon på vår reseuppdateringssida. Läs mer.
Upptäck Rom med ett unikt och flexibelt hop-on hop-off-vandringskort i 1-3 dagar. Dra nytta av obegränsad sightseeing under din vistelse tack vare en självstyrd mobil stadsguide.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Giltig 1 - 3 dagar
(från första aktivering)
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Spanska, Kinesiska, Engelska, Franska, Tyska, Italienska, Ryska

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Hoppa av och på två rutter med guidade turer på din fritid
 • Se över 100 kända sevärdheter längs vägen
 • Njut av obegränsad tillgång till expertledda turer under hela din biljett
 • Dra nytta av självstyrda ljudturer när du vill
Beskrivning
Följ med en lokal expert på en guidad tur, eftersom de hjälper dig att upptäcka Roms inre hemligheter. Titta på några av de mest kända monumenten i världen, såsom Colosseum, Peterskyrkan och Fontana di Trevi. Lyssna på berättelser och anekdoter och få staden att leva över två heltäckande vägar.

Vill du upptäcka mer eller vill ha ett snabbt pitstop vid den pizzeria som din lokala guide påpekade? Lämna bara turnén på din fritid och gå med vid en senare tidpunkt. När du är redo att gå med i turnén, använd bara appen för att automatiskt hitta din närmaste lokala expertguide, och så går du iväg. Ett flexibelt och unikt sätt att se.

Gå med i den röda vägen vid Piazza San Pietro, Piazza Navona, Campo de Fiori, Pantheon och Zanardelli. Gå med i den blå vägen vid Colosseum, Piazza d'Ara Coeli, Pantheon, Fontana di Trevi och Via Panisperna vid korsningen med Mangianapoli.

Din biljett ger dig också tillgång till natturen, som du kan gå med på Piazza Navona, Piazza Venezia och Spanska trappan.

Den unika ljud- och navigeringsfunktionen gör självstyrande turer också möjliga, med många föreslagna resvägar och vandringsleder att utforska. Du kan till och med plotta var du bor, hitta de närmaste gratis Wi-Fi-platserna och laddningspunkterna och hitta de bästa platserna för fotomöjligheter, allt offline, dag och natt.
Inkluderar
 • 24, 48 eller 72-timmars hop-on hop-off vandringstur över två rutter
 • Obegränsad tillgång till en självstyrd mobil stadsguide
 • Flerspråkig ljudkommentar
 • Night tour loop
Exklusive
 • Ljud / mobil enhet
 • Hörlurar
 • Inträde till attraktioner

Förberedelse

Mötesplats

Du kan hoppa på någon av startpunkterna längs rutterna. Med appen kommer du att kunna spåra lokala experter i realtid för att se till att du inte väntar länge. Mötesplatser: Röd väg: Piazza San Pietro Piazza Navona Campo de Fiori Pantheon Zanardelli Blå väg: Colosseum Piazza d'Ara Coeli Pantheon Fontana di Trevi Via Panisperna-korsningen Mangianapoli Natttur: Piazza Navona Piazza Venezia spanska steg

Öppna i Google Maps ⟶

Från 204 SEK per person

Kundomdömen

Arrangeras av

Vox City International

Produkt-ID: 391415