Rom
Privata turer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 325 omdömen

Superfin och genuin upplevelse. Vi var nästan helt själva på vingården

Rekommenderas starkt! Var här och firade min mamma som fyllde 50. Vi var sex personer i sällskapet och fick en privat tur på gården. Jätte bra genomgång om hur man skall smakprova viner och dessa viner var riktigt goa. Vi beställde hem flaskor som skall fraktas hem. Till de olika vinerna fick vi olika delikatesser, bruschetta med vitlök, bruschetta med tomater, pecorini ost och något gott kött. Riktigt mumsigt! Alldeles lagom åktur från Rom, runt 45min - 1h färd med taxin som också ingick. Hela stället var jätte mysigt och ägs även av en familj. Definitivt prisvärt!!

Kan varmt rekommenderas!! Allt som utlovades stämde!

Perfekt upplagt, lagom länge på alla ställen. Samling i rätt tid, gick förbi alla köer, lagom fakta på alla ställen och den bästa guiden man kan ha- Giuseppe!!! Enastående, omtänksam, kunnig och med humor!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan varmt rekommenderas!!

Fantastisk upplevelse som var genuin och så trevlig.

Så trevlig dagstur till en närbelägen vingård med goda viner och tillbehör. Bra guide och trevlig familj som drev vingården. En upplevelse som fick oss att känna oss speciella. Det kändes exklusivt.

Väldigt bra guide , Eddy, italienare som pratade felfri engelska och som berättade om Roms historia och koppling till Colosseum och Forum Romanum. Kan verkligen rekommendera!!!

Pasqual var påläst och kunnig! Han gav oss en väldigt bra guidning som vi varmt kan rekommendera.