Upplev underverket med Jubilee in Rome med en festlig pastatillverkningskurs som genomsyras av italiensk tradition. Oavsett om du är på pilgrimsfärd eller utforskar Rom med nära och kära, kom och gör färsk pasta, njut av vårt ekologiska vin och omfamna andan av förnyelse och gemenskap medan du njuter av Italiens tidlösa smaker!
Lär dig hantverket att tillverka pasta av kockar under en matlagningsworkshop i Rom. Använd en kavel och en pastaskärare för att göra 3 olika typer av pasta. Se hur äkta italiensk sås görs och njut av dina skapelser tillsammans med din grupp.
Möt upp på matlagningsskolan i centrala Rom. Ta på dig köksförklädet och följ kockarnas steg-för-steg-instruktioner för att göra ravioli, tortellini och fettuccine i olika former med hjälp av ägg och mjöl. Lär dig använda kavel och pastaskärare på ett perfekt sätt.
Därefter får du lära dig alla steg för att tillaga såser, inklusive "Pommarola" (tomatsås). Tomatsåsen förbereds i förväg eftersom den ska koka i 2 timmar, medan såsen med smör och salvia till ravioli och tortellini förbereds av kocken framför dig.
Slutligen sätter du dig till bords med din grupp och smakar på pastan som du har gjort tillsammans med de läckra såserna.
Prata med de andra deltagarna medan du äter och njut av den vänliga italienska atmosfären. Smutta på det ekologiska toskanska vinet Dalle Nostre Mani, som produceras på aktivitetsarrangörens gård. Ta lite efterrätt och en limoncello-shot för att avsluta din kulinariska upplevelse.