Rom Natur och äventyr
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Natur och äventyr i Rom

Visa alla Natur och äventyr i Rom
Se 1320 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Uppfyllde våra förväntningar till fullo.

En förträfflig utflykt! Hadrianus Villa var verkligen intressant och Villa d’Este var mycket vackert med alla sina fontäner. Kan rekommenderas å det varmaste. Vår guide Alfredo var verkligen kunnig och kändes familjär fast vi var en ganska stor grupp visade han alla uppmärksamhet.

Rom: Dagstur till Villa D'Este och Hadrianus Villa Omdöme från: Lena, 2019-06-24

För att vara ca 1/2 timme från storstan så var de såna kontraster. Absolut värt att följa med på en tur hur vinet börjar göras -> få provsmaka! Jättegoda viner! Bra guider. Tyvärr ett minus, bussen var en timme försenad vid start, men vi fick den tid vi skulle ha ändå.

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.

Profesjonalna i godna zaufania firma. Ogolnie wszystko dobrze zorganizowane, ale za szybkie tempo... Profesjonalny i sympatyczny przewodnik. Zwiedzanie glownych atrakcji Rzymu szybkim marszem, a czasami to byl niemal bieg!

Väldigt bra och informationsrik tur i Vatikanen. Så häftigt att få se Rom från ovan uppe i kupolen. Helt klart värt trappstegen. Guiden vi hade var väldigt bra och tydlig i engelskan så att man hängde med hela tiden.

Peterskyrkan med kupol och krypta Omdöme från: Amanda, 2019-06-16