Rom
Natur och äventyr

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Andre seværdigheder i Rom

Vil du se alle oplevelser i Rom? Klik her for en fuld oversigt

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 4 441 omdömen

Härlig halvdag utanför Rom med trevlig guide!

Vår guide hette Alessandra och var verkligen supertrevlig och gjorde turen till mer än en vinprovning. Hon delade även med sig av sina historiekunskaper om Rom och Italien under bussresan. Under vinprovningen testade vi fyra olika viner från gården och fick även bröd med gårdens olivolja. Rekommenderar verkligen denna turen!

Uppfyllde våra förväntningar till fullo.

En förträfflig utflykt! Hadrianus Villa var verkligen intressant och Villa d’Este var mycket vackert med alla sina fontäner. Kan rekommenderas å det varmaste. Vår guide Alfredo var verkligen kunnig och kändes familjär fast vi var en ganska stor grupp visade han alla uppmärksamhet.

För att vara ca 1/2 timme från storstan så var de såna kontraster. Absolut värt att följa med på en tur hur vinet börjar göras -> få provsmaka! Jättegoda viner! Bra guider. Tyvärr ett minus, bussen var en timme försenad vid start, men vi fick den tid vi skulle ha ändå.

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.

Väldigt bra och informationsrik tur i Vatikanen. Så häftigt att få se Rom från ovan uppe i kupolen. Helt klart värt trappstegen. Guiden vi hade var väldigt bra och tydlig i engelskan så att man hängde med hela tiden.