Rom Museumsbiljetter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Populära Museumsbiljetter i Rom

Visa alla Museumsbiljetter i Rom
Se 1415 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Suveränt omhändertagande av familjer med småbarn, rekommenderas varmt!

Bra omhändertagande vid samlingsplatsen och fram till den kö som även vi med förköpta biljetter fick stå i. När en av guiderna (Alessia) såg att vi hade litet barn med oss fick vi även gå förbi denna kö och in i biljetthallen innan entrén till museet. Fantastiskt (trots stor trängsel därinne) att kunna vänta ut resterande gruppen i en kall och skön biljetthall när solen gassar från en klarblå himmel utanför! Stor eloge för detta (det tog ca 40 minuter för gruppen att komma in till biljetthallen trots förköpta biljetter, under denna tid hann barnen både få lite fika och gå på toaletten...). Alla trappor upp och ned i museet där vi var tvungna att bära barnvagnen drar ned betyget, annars jättebra!

Lätt att boka, bra guide, men lite för hetsigt

Vi bokade hemma on-line och det hela gick snabbt och enkelt. Vår guide Tiana var mycket bra, men headseaten fungerade periodvis lite si och så. Det var väldigt mycket folk i Muséet och tempot var raskt. Men detta var generellt. så inget som Get your Guide kunde rå över, - Efter vårt besök såg vi det flera hundra meter långa kön och kan verkligen rekommendera att boka biljett och guide i förväg för att undvika kön.

Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet Omdöme från: Leena, 2017-08-10

Kunnig guide, mest fokus på konstsamlingen

Vår guide (Franziska) var påläst och engagerad. Vi tog 14:30-turen, vilket jag ångrar eftersom Vatikanen stängde när vi var färdiga - vi hann alltså inte själva gå runt och titta, gå upp i kupolen m.m. Jag skulle rekommendera andra att ta morgonturen. Turen har i princip enbart fokus på konsten och arkitekturen; Vatikanstatens unika historia, statsskick, politik osv. nämndes tyvärr inte.

Ett minne för livet och absolut värt pengarna

Det var skönt att slippa de oändliga köerna och mottagningen var välorganiserad. Jag saknade inte guide men de aktiva guiderna inte var särskilt diskreta utom de som använde sig av mikrofon och hörlurar till grupper. Folk är förresten fullständigt hänsynslösa och odisciplinerade. Men det är som det är.

Kunnig trevlig guide, bra tillgänglighet lagom med folk.

Vi hade tur som gick 30 personer kl 9.30 en onsdag i början av april. Inga köer alls, lagom med folk under turen. Tyvärr var ljudöverföringen inte särskilt bra. Det var många avbrott och ojämn volym, och då svårt att få en sammanhängande historik. Men guiden var mycket bra på alla sätt.