Rom
Museumsbiljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Rom

Möchten Sie alle Aktivitäten in Rom entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 39 165 omdömen

Det var en jättebra guide. Vi hann dock inte stanna upp och titta på och beundra alla bonader/skulpturer/verk i Vatikanmuséerna. Vi gled liksom igenom, främst såklart för att där var otroligt mycket folk. Peterskyrkan var fantastisk. Där kunde vi även stanna kvar och titta efter turen. Fick vara nära guiden för att höra ordentligt i lurarna. Ibland kom och gick ljudet.

Mycket kunnig och duktig guid Fernandez, han visade bilder och berättade om målningarna i sixtinska kappellet medan vi väntade på att komma in eftersom han inte fick prata där. Han sa också att man ska undvika att ha sin guidade tur en onsdag eftermiddag då Peterkyrkan varit stängd på förmiddagen för påvens audiens.

Det var bra att gå före kön men otydligt och omständigt att slussas hit och dit för att byta ut biljetterna vid 2 tillfällen, ( Man kan undra varför) Trots allt väldigt smidigt att gå rakt in och slippa timmar i kö (stekande sol o 38 grader varmt). Onödigt att köpa lurar med guidning som fungerade mycket dåligt.

Kunnig trevlig guide, bra tillgänglighet lagom med folk.

Vi hade tur som gick 30 personer kl 9.30 en onsdag i början av april. Inga köer alls, lagom med folk under turen. Tyvärr var ljudöverföringen inte särskilt bra. Det var många avbrott och ojämn volym, och då svårt att få en sammanhängande historik. Men guiden var mycket bra på alla sätt.

Väldigt bra och kunnig guide (Maggie) som Höll koll på gruppen i folkvimlet. Upprepade saker så att alla skulle höra. Fick en bra o lärorik upplevelse genom vatikanmuseumerna, Peterskyrkan och Sixtinska kapellet, detaljer och info som man annars utan guide hade missat helt.