Rom
Museumsbiljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 39 165 omdömen

Det var väldigt mycket man fick tillgång till och kunde se under denna tur. Vi hade tyvärr inte så mycket tid på oss den här dagen, två timmar räckte inte så om ni ska hit räkna med 4 timmar om ni vill kunna se allt i lugn och ro.

Eftersom vi missade ankomsttiden med 10 min pga vi blev hänvisade åt fel håll av en på plats så blev vi deb 5 euro per person extra. Sen kartan som ingick verkade alla få och audioguiden över Rom verkade ingen veta vad det var.

Mycket att gå, långa korridorer, med vackra målningar och statyer, men inget för trötta ben och fötter. Inte många platser att sätta sig på för att vila, förutom vid caféerna och restaurangerna, men gott om toaletter.

Great service provades by GetYourGuide even if we also were at fault to some degree did the customer service help us a lot! Highly recomend GetYourGuide! Will use them again!

Det var väldigt smidigt att gå rakt in på museet. Har man voucher i sin telefon med QR- kod så är det smidigt att skanna och få ut biljetter i en automat.