Rom
Matlagningslektioner

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 047 omdömen

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.

Började på torget där vi gick igenom vilka ingredienser vi skulle använda. Mkt trevlig guide. Liten pizza bit innan vi gick till takvåningen i närheten. Extremt välordnat och trevligt. Lite prosecco vid tillagningen och vin till maten.

Bra guide. Som klarade att hantera grupp på 8 pers varav 4 barn under 10 år. Ordentlig genomgång och praktisk övning. Gott om olika val av topping till pizzan. Lätt att hitta till restaurangen, väldigt nära piazza Navona.

Riktigt kul! Man står inne på restaurangen och gör sin pizza. Kocken var mysig och trevlig. En trevlig upplevelse med god mat och kul sällskap. Kanske en aning dyrt.

Jättetrevligt att från grunden göra glass och lära sig skillnaden på granita, sorbet och fruktglass. Vår lärare var mkt trevlig och kompetent.