Rom Mat- och gourmetturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
rom kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Rom: Kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Längd: 2,5 timmar
Liten grupp
541 omdömen
GetYourGuide Originals
541

Kombinera en guidad rundvandring genom Rom med en av de bästa sakerna man kan göra i staden: provsmaka romerska delikatesser. Välj antingen en privat…

Populära Mat- och gourmetturer i Rom

Visa alla Mat- och gourmetturer i Rom
Se 1415 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Superfin och genuin upplevelse. Vi var nästan helt själva på vingården

Rekommenderas starkt! Var här och firade min mamma som fyllde 50. Vi var sex personer i sällskapet och fick en privat tur på gården. Jätte bra genomgång om hur man skall smakprova viner och dessa viner var riktigt goa. Vi beställde hem flaskor som skall fraktas hem. Till de olika vinerna fick vi olika delikatesser, bruschetta med vitlök, bruschetta med tomater, pecorini ost och något gott kött. Riktigt mumsigt! Alldeles lagom åktur från Rom, runt 45min - 1h färd med taxin som också ingick. Hela stället var jätte mysigt och ägs även av en familj. Definitivt prisvärt!!

Rom: privat 3,5-timmes vinprovning i Castelli Romani Omdöme från: Linnéa, 2017-10-12

Härlig halvdag utanför Rom med trevlig guide!

Vår guide hette Alessandra och var verkligen supertrevlig och gjorde turen till mer än en vinprovning. Hon delade även med sig av sina historiekunskaper om Rom och Italien under bussresan. Under vinprovningen testade vi fyra olika viner från gården och fick även bröd med gårdens olivolja. Rekommenderar verkligen denna turen!

Rekommenderas, fantastiskt vacker omgivning.

Informationen från Guiden Anna var informativ, intressant och lite smårolig. Hon var duktig berättare och pedagogisk, fick samtliga deltagare att lyssna och vara med i de diskussioner som uppstod. Trevligt och rekommenderas verkligen.

En annorlunda och väldigt trevlig tur i glatt sällskap.

Ett annorlunda sätt att upptäcka rom. Trevliga underhållande guider. Fantastiskt skoj att träffa människor från hela världen och få prova på specialiteter man annars inte skulle ätit Rekommenderas varmt

Rom: fyra timmars kulinarisk rundtur med vinprovning Omdöme från: Gabriella, 2018-04-15

En fantastisk dag med underbar naturupplevelser

En välplanerad resa med en kunnig och informativ guide som berättade mycket om Italien och landskapet vi reste genom och om druvor och vin samt intressant och givande information om Rom.

Från Rom: smaker av Toscana med lunch och vin Omdöme från: Carina, 2017-10-08