Rom
Mat- och gourmetturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 509 omdömen

Pompeji var helt fantastiskt, fick 3-timmar att utforska arkeologiska parken vilket är gott om tid. Köp med dricka och något att äta under besöket i parken. Dock så blev vårat besök till vulkanen Vesuvio inställt efter rådande omständigheter, resan blev inte som det var tänkt och det blev vi självklart kompenserade utav Getyourguide. Rekommenderar starkt denna upplevelse om har en hotellvecka i Rom.

Med hjälp av en mycket trevlig och kunnig guide fick vi, ett sällskap på totalt 8 personer, en spännande och mycket välsmakande inblick i typisk romersk streetfood. På vår promenad mellan 5-6 olika genuina matställen fick vi också en rejäl portion historia från olika tidsepoker och kulturer. En toppenkväll!

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.

Bra guide. Som klarade att hantera grupp på 8 pers varav 4 barn under 10 år. Ordentlig genomgång och praktisk övning. Gott om olika val av topping till pizzan. Lätt att hitta till restaurangen, väldigt nära piazza Navona.

Trevlig rundtur då vi fick smaka på olika lokala delikatesser. Bra guide och lagom stor grupp då vi var 8 personer.