Rom
Mat- och gourmetturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Rom

Möchten Sie alle Aktivitäten in Rom entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 509 omdömen

För att vara ca 1/2 timme från storstan så var de såna kontraster. Absolut värt att följa med på en tur hur vinet börjar göras -> få provsmaka! Jättegoda viner! Bra guider. Tyvärr ett minus, bussen var en timme försenad vid start, men vi fick den tid vi skulle ha ändå.

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.

Började på torget där vi gick igenom vilka ingredienser vi skulle använda. Mkt trevlig guide. Liten pizza bit innan vi gick till takvåningen i närheten. Extremt välordnat och trevligt. Lite prosecco vid tillagningen och vin till maten.

Vi var 6 stycken som häromdagen var i Rom och gick den 4 timmar långa mat och vinturen. Allt var väldigt gott. Det bjöds på mycket mat och vin. Hade dock önskat lite mer info om maten och drycken. Vi är ändå nöjda med turen.

Bra guide. Som klarade att hantera grupp på 8 pers varav 4 barn under 10 år. Ordentlig genomgång och praktisk övning. Gott om olika val av topping till pizzan. Lätt att hitta till restaurangen, väldigt nära piazza Navona.