Rom Mat och dryck
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
rom kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Rom: Kulinarisk tur med gatumat och guide från närområdet

Längd: 2,5 timmar
596 omdömen
GetYourGuide Originals
596

Kombinera en guidad rundvandring genom Rom med en av de bästa sakerna man kan göra i staden: provsmaka romerska delikatesser. Välj antingen en privat…

Populära Mat och dryck i Rom

Visa alla Mat och dryck i Rom
Se 1316 upplevelser

Vad besökare tycker om Rom

Med hjälp av en mycket trevlig och kunnig guide fick vi, ett sällskap på totalt 8 personer, en spännande och mycket välsmakande inblick i typisk romersk streetfood. På vår promenad mellan 5-6 olika genuina matställen fick vi också en rejäl portion historia från olika tidsepoker och kulturer. En toppenkväll!

Jag och min kille var på denna pizza och pastakursen och är så nöjda! Om du vill lära dig hur man gör många olika pastasorter samt pizzor och hur man får till de perfekta pizza och pasta-degarna ska du absolut boka detta :) Jättetrevligt ställe med fantastiska lärare.

Vi var 6 stycken som häromdagen var i Rom och gick den 4 timmar långa mat och vinturen. Allt var väldigt gott. Det bjöds på mycket mat och vin. Hade dock önskat lite mer info om maten och drycken. Vi är ändå nöjda med turen.

Rom: fyra timmars kulinarisk rundtur med vinprovning Omdöme från: Susanne, 2019-09-22

Bra guide. Som klarade att hantera grupp på 8 pers varav 4 barn under 10 år. Ordentlig genomgång och praktisk övning. Gott om olika val av topping till pizzan. Lätt att hitta till restaurangen, väldigt nära piazza Navona.

Trevlig rundtur då vi fick smaka på olika lokala delikatesser. Bra guide och lagom stor grupp då vi var 8 personer.