Rom
Lokala smaker och närmiljöturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 702 omdömen

Superfin och genuin upplevelse. Vi var nästan helt själva på vingården

Rekommenderas starkt! Var här och firade min mamma som fyllde 50. Vi var sex personer i sällskapet och fick en privat tur på gården. Jätte bra genomgång om hur man skall smakprova viner och dessa viner var riktigt goa. Vi beställde hem flaskor som skall fraktas hem. Till de olika vinerna fick vi olika delikatesser, bruschetta med vitlök, bruschetta med tomater, pecorini ost och något gott kött. Riktigt mumsigt! Alldeles lagom åktur från Rom, runt 45min - 1h färd med taxin som också ingick. Hela stället var jätte mysigt och ägs även av en familj. Definitivt prisvärt!!

Vi var 6 stycken som häromdagen var i Rom och gick den 4 timmar långa mat och vinturen. Allt var väldigt gott. Det bjöds på mycket mat och vin. Hade dock önskat lite mer info om maten och drycken. Vi är ändå nöjda med turen.

En annorlunda och väldigt trevlig tur i glatt sällskap.

Ett annorlunda sätt att upptäcka rom. Trevliga underhållande guider. Fantastiskt skoj att träffa människor från hela världen och få prova på specialiteter man annars inte skulle ätit Rekommenderas varmt

Trevlig aktivitet där man får lära sig om olika sorters mat.

Trevlig aktivitet där man får lära sig om olika sorters mat. Samt träffa många nya människor från olika delar av världen med samma intresse.

Trevlig kvällsaktiviteter. Man kunde verkligen känna in folklivet i Rom. Lagom långa sträckor att förflytta dig på.