Rom
Kyrkor och katedraler

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 9 725 omdömen

Definitivt en av de häftigaste sakerna vi gjorde i Rom under vår resa. Turen var precis lagomt lång. Guide kändes som ett måste för att ta sig igenom klungorna av turister. Vår guide var bra på engelska och höll en lagom nivå på informationen. Hon var engagerad och passionerad i det vi såg vilket gjorde allt roligare. Rekommenderar!

En fantastisk guide som jag vill rekommendera alla. Han var oerhört kunnig och samtidigt humoristisk. Medan vi stod i den långa kön till säkerhetskontrollen, föreläste/berättade guiden om Peterskyrkan på ett så spännande sätt att vi glömde bort köandet. Det var helt enkelt guiden som gjorde att hela besöket lyfte.

Hjälpsam personal, speciellt på Colosseo. Biljettkontorens personal desto tråkigare, inga frågor gillades. Irriterat när vi frågade om ingången till Peterskyrkan, där det inte fanns någon hänvisning alls till ingång utan kö, fast den var bredvid stora ingången genom pelarall’en.

Intressant och spännande aktivitet. Capuhin-kryptan var lättillgänglig att gå in på egen hand och betala för inträde, men med guide får man mycket mer av besöket. Inte så otäckt som jag trodde. Däremot var katakomberna lite mer otäckt att gå runt i. Men spännande!

A good tour of the most important sights of the vatican museum and an easy way to access the Sistine chapel and St Peter Basicila. Our guide Gabriel was very enthusiastic and seemed genuinely interested in telling us about the sights.