Rom Hoppa på/hoppa av-turer

  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Paketerbjudanden
22 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rom

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rom?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rom:

Vilka är de bästa dagsturerna från Rom?

De bästa dagsturerna från Rom:

Pompeji

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 6 741 omdömen

Fantastisk historisk information om resan. Verkade kort för en hel tur och retur (8 stopp). Tog bussen åldrar att flytta från varje hållplats i bältesvärmen. Antingen skulle huven på taket ha dragits på eller så skulle bussen gå snabbare från hållplatser. Värmen brände på toppen och på nedervåningen var det fullt.

Turen var jättebra, man kunde inte besöka allt i Rom, men det var inte alls nödvändigt, för man såg de viktigaste platserna, det var också bra att bussarna körde så ofta. Några av busshållplatserna låg lite längre bort från sikten, men förringade inte det hela.

Alltså, avstånden mellan varje hållplats (fermata) lite långt ifrån varandra, svårt att göra annars tycker jag, men trevligt speciellt när man är trött på ett besök, det är inte illa! korta kommentarer men gör det möjligt att få en överblick över staden

Superbra historia med bussen du kan se det viktigaste i Rom väldigt snabbt utan att behöva gå mycket! Det förklaras mycket bra under resan på alla språk. Det superbra är att du kan kliva av på flera punkter och ta dig upp igen!

Mycket bra att se alla viktiga platser i staden först, och du kan ta det flera gånger vilket är väldigt praktiskt