Välj datum

Rom Hoppa på/hoppa av-turer

24 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rom

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rom?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rom:

Vilka är de bästa dagsturerna från Rom?

De bästa dagsturerna från Rom:

Pompeji

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 6 741 omdömen

Det är bra att köpa biljetterna i förväg, då slipper du ha att göra med folket på plats. Själva bussen var lite gammal och inte särskilt ren, åtminstone i den nedre delen. Rutorna var lite smutsiga, vilket är dumt på en stadsrundtur när allt på övervåningen är fullt. Men det var allt. Annars var turnén fantastisk. Några av hållplatserna ligger lite utanför allfartsvägarna och inte så lätta att hitta, men rutten täcker definitivt många sevärdheter. Man skulle kanske kunna säga från vilket hållplats det är hur långt till den ena eller andra sikten. Det skulle vara jättebra. Du kan till och med köpa snabbkörningsbiljetter till olika museer på bussen. Det var också bra. Så långt ett riktigt bra företag.

Rom är en kaotisk stad och alltid mycket upptagen, oavsett vilken månad du åker kommer det att vara mycket folk och många turister. Med Hop-on Hop-off har du möjlighet att känna till alla turistplatser i Rom samtidigt som du lyssnar på historien bakom varje plats. Det går flera bussar och väntetiden mellan den ena och den andra är bara några minuter, trots antalet personer fick vi alltid sitta ovanpå bussen, det är där upplevelsen avnjuts bäst.

Hoho-bussen var ett fantastiskt sätt att se Rom och alla sevärdheter! Jag har tagit det här i andras länder för att bekanta mig med städerna och områdena. Den Rom var lika bra som de andra bussarna i Paris och Lindon. Det var inte trångt som de andra turnébussarna som vi såg. Var noga med att ta city line hoho bussen!!

Fantastisk rutt med tillräckligt med möjligheter att gå på och av. Var försiktig om du bokar den stora bussen eller sightseeingbussen. De samarbetar, men första ombordstigning måste göras på rätt buss på grund av vouchern (om du förbokar online).

Lätt att hitta hållplatser och möjligheten till två olika bussar. Inga större väntetider.