Välj datum
Rom

Hoppa på/hoppa av-turer

  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Paketerbjudanden
21 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 21

Vanliga frågor om Hop-on-hop-off-turer i Rom

Vad finns det för andra saker att göra än Hop-on-hop-off-turer som är värt att besöka i Rom?

Vilka Hop-on-hop-off-turer i Rom vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 6 741 omdömen

Turnén med Angela var fantastisk! Mycket kompetent guide med massor av spännande information. Barnen var alltid delaktiga på ett lekfullt sätt. Jag rekommenderar starkt denna guidade tur! Tyvärr var det väldigt varmt i Rom den dagen, men tack vare Angela och hennes fina ledarskap tog vi gärna emot värmen. Peterskyrkan är ett så stort mysterium. Tack vare Angela är vi åtminstone lite närmare detta mysterium. Tack för de fina 2 timmarna!

Bussen var helt täckt med en presenning högst upp på det öppna området, vilket skyddade dig från solen och gjorde det förhållandevis bekvämt. Vi var glada att vi bokade den här bussen. Vi hade velat ha en bättre plan i appen som inte bara markerade startpunkten. Det var svårt att hitta utgångspunkten. Det fanns en pappersplan på bussen.

Gjorde vår dag i Rom så lätt. Vi seglade på Wonder of the seas och hamnade vid Civitavecchia, vi tog tåget därifrån vilket var väldigt enkelt om du använder GetYourGuide/Trainline för att få dina biljetter i förväg. Du kommer att vilja åka till Roma Termini och bara gå ut från stationen och den stora busshållplatsen ligger precis där.

Alltså, avstånden mellan varje hållplats (fermata) lite långt ifrån varandra, svårt att göra annars tycker jag, men trevligt speciellt när man är trött på ett besök, det är inte illa! korta kommentarer men gör det möjligt att få en överblick över staden

Instruktionerna som följde med bokningen var lätta att följa. Vi tog den gröna linjen. Enligt min mening var det tillräckligt för att se höjdpunkterna på turnén.