Rom
Flygplatstransfers

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 18 915 omdömen

Första gången jag reste ensam, så jag var nervös för om jag kunde hitta rätt buss eller om jag av misstag skulle hoppa på fel, men du får specifika detaljer och det finns inget att misstas om. Bussen är lätt att hitta. Du får ett mejl där det står vilken bås din buss är i + det står på bussen vart den ska. Kändes säkert. Visade min digitala kupong och hoppade direkt på.

Mötesplatsen och organisationen var fantastisk. Tack vare hörlurar med en kopplingsenhet var vår guide Lars lätt att förstå, även på avstånd. Hans information om Colosseum och Forum Romanum var väldigt levande. Vi kan bara rekommendera turnén. Fortsätt det goda arbetet, tack så mycket.

Vi hade några flygproblem och vi fastnade på en annan flygplats och annan tid, men de lät oss faktiskt ta bussen därifrån utan att ta ut någon extra avgift. Fantastisk service, snabb, vänlig. Kan rekommendera.

Stort värde för priset! Vi använde transporten klockan 14 på en fredag så vi väntade oss lite trafikstockning, men föraren var så erfaren att vi kom fram inom 30-35 minuter till flygpotten.

Från beställning till att komma upp på bussen. Håll din guide, håll mig informerad och ge alla nödvändiga detaljer för att säkerställa att jag tog mig till flygplatsen tidigt.