Rom Flygplatstransfer

  • Transport
54 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rom

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rom?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rom:

Vilka är de bästa dagsturerna från Rom?

De bästa dagsturerna från Rom:

Pompeji

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 18 915 omdömen

Transfern gick bra, räkna ungefär en timme från flygplatsen till Termini station. Å andra sidan, var försiktig, även för returen, ta fastigheten till Termini även om de säger att de kan hämta dig i Vatikanen! På vägen tillbaka gjorde bussen inga stopp, eftersom den går full från Termini, så inget stopp vid Vatikanen! Annars jättebra! Jag tog två returbiljetter, för returbiljetten, återanvänd samma voucher som du hittar på din e-post eller i din historik. Du kan ta bussen före eller efter utan problem

Jag tyckte det var riktigt bra att jag bokade en shuttle till centrum direkt efter flygningen. Bussen var i tid. Tyvärr låg stationen långt efter, så vi fick gå lite, men det var inga problem. Den här bussen stannar vid 3 stationer vilket var mycket viktigt för oss. Vi startade hemresan från Vatikanen och kom fram till flygplatsen i tid. Rekommenderas starkt för bra reseplanering.

Pendelbussen är ett mycket enkelt och smidigt alternativ. Vi är glada över att vi tog det från Ciampino flygplats till centrum och sedan från centrum till Da Vinchi flygplats. Vi reste med ett litet barn år gammal och vi hade bokstavligen inga problem. Jag rekommenderar det starkt.

Promenaden från ankomsthallen är väldigt långt till bussarna! Bussnumren finns alltid på kolumnerna till vänster! Där hittar du även avgångstiderna på skyltarna! Allt fungerade bra och skulle definitivt boka det igen!

När vi anlände till Ciampino flygplats stod bussen redan där och väntade, innan avgång såg de till att alla var där - bekvämt fordon, säten inte extremt breda men utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter