Välj datum

Rom Entrébiljetter

97 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rom

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rom?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rom:

Vilka är de bästa dagsturerna från Rom?

De bästa dagsturerna från Rom:

Pompeji

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 173 766 omdömen

Om du inte har något emot svalare temperaturer är början av februari en bra tid på året att gå. Jag besökte Colosseum förra veckan, på tisdagseftermiddagen, det var gott om besökare men det kändes lugnt. Ingenstans var packad, du kunde få en bra utsikt och bilder av höjdpunkterna. Bokning i förväg gjorde det mycket snabbare och lättare att komma in, hade bara säkerhet att gå igenom, tog max 5 minuter. Jag skulle definitivt besöka Colosseum igen. Vi hade ett snävt schema så tillbringade bara ungefär en timme där men jag skulle definitivt åka igen och tillbringa längre tid där. Se dock till att kolla öppettiderna! Det gjorde jag inte och bokade Colosseum på 30m, planerar att göra forumet efter men när vi kom till forumet stängde det tyvärr. Det minskade dock inte vår upplevelse, Colosseum på egen hand var fantastiskt. Känns konstigt nog mindre när du väl är inne men inte mindre magnifik

Versailles var vackert! Vi gick inte förrän senare på dagen - 14.00 och det fanns ingen kö för att komma in. Det är en enorm plats och vi hade ingen guide och inte heller köpte vi ljuduppsättningen men vi tyckte att det var bra äventyr på egen hand. Det var en extremt varm dag så även i palatset var det väldigt varmt och trångt. Vi var glada över att utforska trädgårdarna och hitta en liten uteservering där vi hade några crepes och glass. Vi hade det riktigt trevligt trots värmen.

Vatikanmuseet och Sixtinska kapellet är imponerande platser att se sig omkring. Det är mycket och du kommer därför bara att kunna få ett intryck och kanske måste komma tillbaka senare för något specifikt. Tyvärr får du gå igenom eftersom det är mycket upptagen. På vissa ställen hindrade två eller fler grupper flödet. Att köpa biljetter i förväg är verkligen att rekommendera, för då är du säker på entré.

När du tar din biljett för besöket av slottet, se till att din biljett också är giltig för trädgårdarna annars 10 euro mer och om du vill besöka drottningens by blir det 12 euro mer för den lilla och stora Trianon, så titta väl innan du tar din biljett för att inte ha extra kostnader när du anländer till slottet annars en magnifik plats att besöka

Redan i februari en mycket lång väntan på att komma in på Vatikanmuseerna. Lösningen med biljett + hoppa över kön är idealisk. Opersonlig service men mycket välorganiserat, kontoret ligger nära ingången till museerna. Enda begränsningen: det är absolut nödvändigt att vara vid den reserverade tiden.