Rom
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Sightseeing in Rom

Möchten Sie alle Aktivitäten in Rom entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 100 omdömen

Både ris och ros. Själva bussresan inklusive chaufför och guider var utmärkta. Både trevliga och kunniga. Vesuvius fantastiskt. Nu till det mindre bra. Vi bokade om våra biljetter dagen innan då det skulle bli regn på vår bokade resa. Det visade sig att vi hade ”valt” spanska som guidespråk vilket inte alls var fallet. Vi blev på det viset utan guidning i Pompeji. Som tur var blev vår huvudreseguide ”över” då en annan tolk tog över så hon hjälpte till med översättning och även under resans gång. Heders till henne! En annan MYCKET negativ sak var att det i reklamen står ” På din väg genom ruinerna kommer du att stöta på dödsgjutningar: gipsrekreationer av skräckslagna medborgare som bevarats under den vulkaniska askan.” EN, vi säger EN gipskreation kom man nära för det fanns inga andra! Dom finns på museum i Neapel!. (Ytterligare en bakom galler bland alla lerkrukor m.m.)Detta var ju det man mest såg fram emot att beskåda i Pompeji. Bedrövligt! Detta måste folk få veta innan.

Superfin och genuin upplevelse. Vi var nästan helt själva på vingården

Rekommenderas starkt! Var här och firade min mamma som fyllde 50. Vi var sex personer i sällskapet och fick en privat tur på gården. Jätte bra genomgång om hur man skall smakprova viner och dessa viner var riktigt goa. Vi beställde hem flaskor som skall fraktas hem. Till de olika vinerna fick vi olika delikatesser, bruschetta med vitlök, bruschetta med tomater, pecorini ost och något gott kött. Riktigt mumsigt! Alldeles lagom åktur från Rom, runt 45min - 1h färd med taxin som också ingick. Hela stället var jätte mysigt och ägs även av en familj. Definitivt prisvärt!!

Pompeji var helt fantastiskt, fick 3-timmar att utforska arkeologiska parken vilket är gott om tid. Köp med dricka och något att äta under besöket i parken. Dock så blev vårat besök till vulkanen Vesuvio inställt efter rådande omständigheter, resan blev inte som det var tänkt och det blev vi självklart kompenserade utav Getyourguide. Rekommenderar starkt denna upplevelse om har en hotellvecka i Rom.

Fantastisk upplevelse, rekommenderas varmt! Perfekt med en liten grupp om max 6 personer där man får en närvarande upplevelse av en romersk stad. Det bästa är också att det inte är någon trängsel och därmed får en bättre upplevelse. Att få se denna unikt välbevarade stad var höjdpunkten på resan! Boka nu!

Uppfyllde våra förväntningar till fullo.

En förträfflig utflykt! Hadrianus Villa var verkligen intressant och Villa d’Este var mycket vackert med alla sina fontäner. Kan rekommenderas å det varmaste. Vår guide Alfredo var verkligen kunnig och kändes familjär fast vi var en ganska stor grupp visade han alla uppmärksamhet.