Lägg till datum

Rom
Dagsutflykter

Dagsutflykter
405 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Rom

Rom

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.5
(6 100 recensioner)

Vi älskade resan. Du spenderar mycket tid på bussen men det är att förvänta sig med avståndet mellan Pompeji och Rom. Vi älskade Pompeji och kände att vi tillbringade en bra tid i Pompeji (2 timmar). Jag var så glad över att ha en guide där som visste var allt var och mycket om allt där i Pompeji. Webbplatsen är mycket stor och det skulle ha varit svårt att göra allt på egen hand. Sedan lastade vi upp igen och vi körde till Positano och hade ungefär (1,5 timme) där. Vi hade en fantastisk tid att shoppa och utforska staden. Vår guide/koordinator Angela var fantastisk och var mycket informativ om den italienska kulturen och berättade för oss godbitar längs resan. Vår busschaufför Allesio var fantastisk och mycket professionell under hela resan. 10 av 10 skulle jag rekommendera denna resa.

Stor turné. Vår guide Maria var informativ och mycket rolig och en stor ambassadör för Italien. Antonio körde väldigt bra. Pompeji var väl värt besöket och även om jag kände att Positano var lite av en turistfälla kan jag inte förneka att det var ganska vackert och värt ett 90 minuters besök. Skulle rekommendera för alla i Rom för en hel vecka som vill ha en paus från staden. Mitt enda klagomål är att matalternativen på vägen var lite guliga men inte så illa.

Den bästa turnén! Och vår guide Enrica är bäst! Han kan mycket så han berättar mycket om historien och gör resan väldigt trevlig, utan tvekan borde det finnas fler guider så amen till hans arbete! Turen är väldigt snabb eftersom städerna vi besökte ligger långt borta men utan en tvivlar på att det är ett bra alternativ att se allt på en dag.

Fantastiskt besök på Vatikanmuseet Å andra sidan, för mycket tid för att också göra katakomberna 🤔🤔 synd

Väldigt bra, guiden suverän! Kunde dock varit mer tid på amfikusten!