Rom
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 173 766 omdömen

Perfekt dag och trevlig guide på bussresan. Vi valde att gå själva i Pompeij. Hade vi fått utpekat mer precist var de finaste villorna funnits hade det varit ännu bättre. Läs på om det innan för tiden gick fort. Vi hann se det vi ville för vi frågade inne på området. Vi valde att gå själva och äta vår lunch på eget ställe. Kändes inte som pizzalunch hade varit värt priset om än att det ingick guidning inne i Pompeij.

Hade en fantastisk guide, Dennis, som var engagerad, intresserad och kunnig. Är oerhört tacksam att vi på dessa historiskt speciella platser dessutom fick den bästa tänkbara guiden.

Mycket trevlig likal och jätte trevlig personal som berättade historien om lokalen och affärsidén. Den musik av klassisk och opera som man gillar i en lagom lång föreställning.

Great service provades by GetYourGuide even if we also were at fault to some degree did the customer service help us a lot! Highly recomend GetYourGuide! Will use them again!

Bra guider! Blev lite förvånad när barn under 18 år fick gå åt sidan och tala om hur gamla de var?Vad är syftet med detta?