Rom
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 173 766 omdömen

Tyvärr köpte vi inte biljetterna online eftersom vi antog att vi kunde köpa dem på plats. Tyvärr var det inte så. Lyckligtvis kunde vi köpa 3 biljetter inklusive en guidad tur för samma dag via Get your Guide. Mötesplatsen var tunnelbanestationen mittemot Colosseum. Allt fungerade utan någon åtgärd. Vår reseguide var punktlig och mycket tillmötesgående. Turen (Colosseum & Forum) var mycket informativ och varade mellan 2,5 och 3 h. Vi var mycket nöjda, tack så mycket!

Det var fantastiskt att uppleva Colosseum., Roman Forum och Palatine hill . Väldigt fint bevarat. Underbart att titta samtidigt som man gick i historiens spår. Jag hade önskat att tiden var disponerad lite annorlunda. Mindre på Colosseum och lite mer på övriga delar. Kände mig stressad om vi skulle hinna med allt. När vi kom till Palatine hill, så var tiden slut. Det fanns möjlighet att stanna kvar, men vi var trötta och hungriga.

Vid Colosseum var logistiken utmärkt, klart uppsatta ingångar och duktig personal. Dessutom har staden ordnat med ett fint museum på andra våningen där du kan gå och förkovra dig om platsen. Att man sedan går omkring i en pågående utgrävning/restauration gör bara saken bättre. Mycket trevlig upplevelse!

Det är en underbar plats och ett måste att se. Det bästa är att de förklarar allt för dig. Den fantastiska guiden Claudia, super uppmärksam alltid leende och charmig, svarade också på alla dina tvivel. Rekommenderas utan tvekan 100%!!

Väldigt bra guide. Fick dock vänta i kö in till st- Peters kyrkan