Rom Biljett till kollektivtrafiken

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Rom

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Rom?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Rom:

Vilka är de bästa dagsturerna från Rom?

De bästa dagsturerna från Rom:

Pompeji

Rom: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 1 omdömen

Jag hade lite problem med att hitta kontoret när jag kom framför Vatikanen (jag föreslår att du placerar Opera istället för Orp till höger för tydlighetens skull), men Omnia-passet är definitivt värt det. Jag kunde göra alla tillhörande aktiviteter (busstur, Vatikanmuseet...). När det gäller Roma-passet visade det sig vara absolut nödvändigt. 2 aktiviteter erbjuds, rabatt på museumsinträde och speciellt kollektivtrafik. Jag var verkligen nöjd med detta pass som jag starkt rekommenderar. Det är dock nödvändigt att ta reda på det för att undvika att gå miste om dess fördelar.

Bra alternativ för alla Vatikanens byggnader. Tyvärr går den gula hop on hop off-bussen först från 10:00, vilket är lite sent och busshållplatserna har inga egna skyltar. Men när du väl fått kläm på det kan du ta dig runt i hela staden med det. Mycket vänlig personal!

Underbar vistelse, särskilt tack vare alla utvalda aktiviteter. Vi njöt av alla turistpunkter. Trots den infernaliska hettan utnyttjade vi alla möjligheter som vi fick.

Med passet är det smidigt att ta sig runt med tunnelbanan och bussen till de olika attraktionerna . Även smidigt att boka via kortet för slippa köer mm.

Perfekt och mycket användbart för snabb åtkomst till de viktigaste sevärdheterna i Vatikanen och Rom.