Inträdesbiljett

Rom: Prioriterat inträde till Colosseum, Forum & Palatinen

Rom: Prioriterat inträde till Colosseum, Forum & Palatinen

Från 218 SEK per person

Få inträde till Colosseum, Palatinen och Forum Romanum genom entrén med köföreträde med detta kombinationspaket. Ha glädje av en bekymmersfri upplevelse i Rom i din egen takt. Förundras över ruinerna av några av den romerska republikens främsta monument.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Biljett med köföreträde
Bokningsbekräftelse inom 48 timmar
Du kommer att ta emot en bokningsbekräftelse från turoperatören efter att du genomfört din beställning.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Res tillbaka till antikens Rom med biljetter till Colosseum, Forum Romanum och Palatinen
 • Njut av en snabb, prioriterad entré på din valda besökstid till Colosseum
 • Få en nedladdningsbar karta över det kejserliga Rom för att kunna utforska platserna enklare
Beskrivning
Hoppa över den långa kön till biljettluckan och gå direkt till snabbkön till säkerhetskontrollen. Gå in på Colosseum vid din tilldelade tid och återupplev berättelserna om kejsare och gladiatorer. Byggandet av Colosseum började år 72 e.Kr. under kejsare Vespasianus, och avslutades av hans son Titus 8 år senare som den största amfiteater som någonsin byggts. Föreställ dig de vildsinta slagsmålen mellan människor och djur medan du står i den elliptiska arenan, som består av fyra nivåer och en gång i tiden hade plats för upp till 73 000 åskådare. Din biljett inkluderar också en entrébiljett till Palatinen och Forum Romanum, ett måste för alla som besöker "den eviga staden". Enligt forntida tradition är detta platsen där Rom föddes. Titta ner på ruinerna av templen i Forum Romanum, mittpunkten för stadens politiska, sociala och ekonomiska liv under den romerska republiken. Upplev de äldsta delarna av Rom från den mest betydande av dess sju kullar.
Inkluderar
 • Inträde med köföreträde på din valda tid till Colosseum
 • Ett inträde till Colosseum och ett inträde till Forum Romanum/Palatinen är giltigt i 24 timmar från första användning
 • Vuxna: Biljett (16 EUR) 2 EUR bokningsavgift, EU Young (18-25 år):. 2 EUR biljett 2 EUR bokningsavgift , och barn (0-17 år):. 0 EUR biljett 2 EUR bokningsavgift
 • Nedladdningsbar karta över antikens Rom
 • Guidade rundturer
Covid-19-åtgärder
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta
 • Du måste genomgå en obligatorisk temperaturkontroll
 • Alla deltagare som är över 12 år måste uppvisa något av följande: bevis på full vaccination, bevis på första vaccination administrerad för minst 15 dagar sedan, bevis på en covid-19-infektion under de senaste 6 månaderna, eller ett negativt test utfört max 48 timmar innan aktivitetens start
 • Alla deltagare måste även ta med giltig myndighetsutfärdad legitimation med foto (t.ex. pass, nationellt ID-kort, körkort osv.)

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Förberedelse

Mötesplats

Piazza del Colosseo, 1, 00184 Rom RM, Italien Gå direkt till Colosseums disk för besökare med prioriterade biljetter för att köa till de obligatoriska säkerhetskontrollerna. Denna avdelning är märkt med skylten "Ticket Holder and Roma Pass".

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Pass eller ID-kort

Inte tillåtet

 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Denna biljett ger dig inträde till varje sevärdhet en gång.
 • Observera sevärdheternas säsongsöppettiderna och ta hänsyn till detta om du väljer att boka en tid på kvällen, så att du får tillräckligt med tid för ditt besök.
 • Biljetterna är giltiga i 24 timmar.
 • Entrétiden till varje attraktion kan flyttas en timme, beroende på tillgänglighet.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 16613 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,2/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Ett måste för ett tidseffektivt besök

Vi var där kl 13 en söndag och det gick fort att komma in, vi kanske stod i max 5 min i kö då man skulle passera säkerhetskontroll och ta sig fram från entren. Den "vanliga" kön var mycket lång och det tog MINST 1 timme för de andra att komma in. Väl inne är det bara att njuta av Colosseum. :-)

28 augusti 2019

Snabbt inträde på Forum men lång kö trots bokad tid på Colloseum

Överlag dåligt skyltat både vid Colloseum och Forum Romanum. Hade varit bra om det fanns skyltar och/eller personal som upplyser om vad som gäller. Trots bokad tid på Colloseum fick vi stå i kö i 45 minuter. Men hade vi inte bokat tid hade det säkert tagit ett par timmar. Finns ingen möjlighet till att fika inne på något av områdena. Trots att det i inledningen kändes smått kaosartat innan vi hittade var vi skulle och hur det fungerade så kom vi in på båda ställena och fick uppleva båda dessa fantastiska historiska platser. Vi gick nöjda därifrån båda dagarna.

Läs mer

5 november 2018

Fast Track

Det var mycket varmt och mycket folk den dagen så det var helt fantastikt att skippa den lååååånga kön. Vi fick bara stå i kön för att hämta sonens biljett och betala 2 euro för honom, men det gick ganska fort då vi hade redan våra biljetter och kunde ställa oss i kön där man hämtade ut voucher.

16 augusti 2018

Arrangeras av

Produkt-ID: 127592