Rom
Audioguider

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Rom

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rom? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 74 334 omdömen

Pompeji var helt fantastiskt, fick 3-timmar att utforska arkeologiska parken vilket är gott om tid. Köp med dricka och något att äta under besöket i parken. Dock så blev vårat besök till vulkanen Vesuvio inställt efter rådande omständigheter, resan blev inte som det var tänkt och det blev vi självklart kompenserade utav Getyourguide. Rekommenderar starkt denna upplevelse om har en hotellvecka i Rom.

Bra att boka hemifrån och slippa oändliga köer. Bra info från arrangören och lätt att hitta träffplatsen. Kunnig guide. Hade varit svårt att klara köerna och att förstå det viktigaste om man inte haft guidens hjälp. Vi hade VIP och det var värt varje krona.

Nice tour with a good natured guide who took us around and told us about Forum Romanum and Colosseum. Not too much intricate historical detail, but answered all questions with knowledge.

Grymt bra att slippa köa. Lägg till 8-10€ för att ta sig upp med hiss/trappor och njut av utsikten av kupolen i St Peterkyrkan

Bussturen fungerade utmärkt och man fick valuta för pengarna. Bokade dock övriga aktiviteter med GYG och är väldigt missnöjd.