Lägg till datum

Rom-Fiumicinos flygplats

Rom-Fiumicinos flygplats

Rom-Fiumicinos flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Rom: Direkt busstransfer mellan flygplatsen och Termini tågstation

1. Rom: Direkt busstransfer mellan flygplatsen och Termini tågstation

Njut av bekvämligheten på en delad flygplatstransfer mellan Fiumicino flygplats och Roms centrum (Termini station). Du kan välja mellan tur- och returresa eller enkel resa till eller från flygplatsen. När du anländer till Fiumicino flygplats, ta dig till busshållplatsen som ligger vid bussdepån precis utanför terminal 3. Slappna av på i en bekväm luftkonditionerad buss på väg till stadens centrum. Slipp stressa med att navigera i transportsystemet mellan flygplatsen och stadens centrum och ta det lugnt med att bussarna regelbundet underhålls med hög standard.

Rom: Transfer med buss till eller från Fiumicino Airport

2. Rom: Transfer med buss till eller från Fiumicino Airport

Njut av en frekvent och pålitlig busstransfer tur och retur mellan Fiumicino Airport (FCO) och en central plats i Rom. Åk i en regelbundet underhållen, luftkonditionerad buss med Wi-Fi ombord. För returtransfer, se bara tidtabellen på din voucher. Välj mellan upphämtning eller avlämning vid dina bekvämt belägna hållplatser: Rom Fiumicino flygplats, Rom Termini tågstation (Via Marsala 5 i motsats till Best Western Hotel Royal Santina). Välj en enkelriktad busstransport till eller från flygplatsen, eller alternativt en öppen returbiljett. Det bästa av allt är att du möts av personal som väntar på dig vid din buss. Hoppa ombord när du har checkat in och ditt bagage är säkert stuvat. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa, koppla istället av och njut av utsikten över Rom från ditt bekväma säte.

Fiumicino flygplats: Buss till/från Vatikanstaten

3. Fiumicino flygplats: Buss till/från Vatikanstaten

Njut av en SIT-busstransfer mellan Vatikanstaten och Fiumicino Airport och boka din biljett i förväg i båda riktningarna. Dra nytta av en tjänst som körs varje dag året runt för att passa alla passagerares behov. Lämna flygplatsen och bege dig till området för skyttelbussar utanför Terminal 3. Dra nytta av den assisterande personalens tjänster när de hjälper kunderna med deras transferdetaljer. Föraren hjälper dig att förvara ditt bagage i det angivna området innan du kör mot Vatikanstaten, Via Crescenzio 2. Avresa från Via Crescenzio 2, nära Piazza Cavour, där personal kommer att finnas till hands för att hjälpa dig. Visa upp din kupong vid ankomsten för inlösen och luta dig sedan tillbaka och koppla av bekvämt. På grund av Roms ökända trafik rekommenderas du starkt att boka en avgångstid i god tid före ditt flyg. Bli avsläppt utanför ankomsthallen på Terminal 3 på Fiumicino Airport, där du enkelt kan gå uppför trapporna till avgångsgaterna.

Rom: Transfer till/från Ciampino eller Fiumicino flygplats

4. Rom: Transfer till/från Ciampino eller Fiumicino flygplats

Glöm flygplatsers vanliga transportstress och förboka en bekväm och praktisk privat transfer från Roms flygplatser till stadens centrum eller vice versa. Tjänsten erbjuds till och från Fiumicino-flygplatsen och Ciampino-flygplatsen. När du har landat har du en timme att ta dig genom flygplatsen och möta din chaufför. En trevlig och professionell chaufför väntar på dig och håller en skylt med ditt namn för enkel kontakt. Chauffören tar hand om dina väskor och visar dig till ditt väntande fordon. Luta dig tillbaka och koppla av medan du njuter av en snabb och säker resa till ditt hotell eller centrala boende. Den heltäckande tjänsten tar hand om alla delar av din resa, inklusive flygspårning för att säkerställa att din chaufför är redo att köra dig oavsett när ditt plan landar. Chaufförerna upprätthåller de högt ställda kraven på respekt och diskretion vid alla tidpunkter, medan rena och väl underhållna fordon erbjuds för att passa en mängd olika budgetar och gruppstorlekar.

Civitavecchia: Transfer till Rom Fiumicino flygplats

5. Civitavecchia: Transfer till Rom Fiumicino flygplats

Avresa till FCO:s flygplats i Rom från hamnen i Civitavecchia kl. 09.30/09.40. Personalen kommer att checka in dig på mötesplatsen, sätta klistermärken på ditt bagage och följa med dig till bussen, där chauffören ordnar dina resväskor. Även om detta är en billig pendelbuss till Fiumicino är bussarna moderna, med liggbara säten och luftkonditionering, körda av professionella och erfarna chaufförer. Efter cirka 45 minuter når du din destination: terminal 3 för internationella flygningar på Fiumicino flygplats. Föraren kommer att lasta av ditt bagage så att du kan fortsätta din resa hem.

Flygplatsen Rom Fiumicino FCO: Premium Lounge Pass

6. Flygplatsen Rom Fiumicino FCO: Premium Lounge Pass

Få tillgång till Plaza Premium Lounge på Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport (FCO). Loungerna finns både i Extra Schengen Area (T3) och Schengen Area Departures (T1), vilket ger dig möjlighet att varva ner oavsett vart du flyger. The är den ultimata tillflyktsorten för resenärer som söker lugn och avkoppling bort från flygplatsens stress och jäkt. Med sin moderna design med varma träslag och delikat marmorfinish skapar vår lounge en lugn och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av ett urval av nylagad mat och dryck, hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna på TV och ta del av gratis dagstidningar och tidskrifter online. Vår lounge erbjuder också gratis Wi-Fi, laddningsstationer, bekväma stolar och duschmöjligheter. Allt för att se till att du är helt föryngrad inför din vidare resa. Välj mellan ett 3/6/12 timmars paket som passar ditt schema. (Faciliteterna kan variera mellan olika anläggningar).

Rom: Transfer mellan Fiumicino Airport och Rome Termini

7. Rom: Transfer mellan Fiumicino Airport och Rome Termini

Njut av komfort och snabb transfer mellan Rom Termini Station och Fiumicino Airport på bara 32 minuter. Hoppa över biljettköer och onödiga förseningar på grund av flera stopp. Ta dig till önskad destination snabbt och utan att behöva stressa med sista minuten-arrangemang. Landa på flygplatsen, gå till stationen inom området och ta tåget som avgår var 15:e minut. Rom Termini järnvägsstation är bekvämt belägen i centrum av staden vilket ger dig flera alternativ att utforska härifrån. Ta avfarten till Via Marsala på höger sida, till Via Giolitti på vänster sida eller till Piazza Dei Cinquecento direkt. Ta en taxi eller tunnelbanelinjerna A och B eller hitta alternativ för olika busslinjer från Rom Termini om det inte är din slutdestination.

Rom-Fiumicinos flygplats: transferbuss till/från Neapel

8. Rom-Fiumicinos flygplats: transferbuss till/från Neapel

Kliv ombord Fiumicino Express och upplev bekvämligheten och smidigheten i den nya transferservicen mellan Rom-Fiumicinos flygplats och Neapels centrum. Njut av en stressfri början på din resa med upphämtning från terminal 3 på flygplatsen och avlämning i Neapels centrum, eller tvärtom om du önskar avsluta din resa på ett smidigt sätt. Utnyttja det generösa bagageutrymmet som tillåter 1 handbagage och 2 standardresväskor på upp till 30 kilo. Håll dig uppkopplad under resan med gratis WiFi och uttag för din mobiltelefon och annan elektronik. Luta dig tillbaka och slappna av i en modern och ekovänlig buss.

Från Neapel: Buss till flygplatsen i Rom Fiumicino

9. Från Neapel: Buss till flygplatsen i Rom Fiumicino

Fiumicino Express är den nya transfertjänsten mellan Neapel och flygplatsen Fiumicino i Rom. Den lanserades för att möta kraven från smarta resenärer som söker en billig och smidig förbindelse mellan Italiens största flygplats och en av Italiens mest populära destinationer. Bussarna är ett snabbt och bekvämt alternativ till tågresor och erbjuder ett stressfritt sätt att börja och avsluta din resa till Italien. Du hämtas från flygplatsen vid din terminal och släpps av direkt i stadens centrum (eller tvärtom) utan stressiga byten och utan att behöva oroa dig för ditt bagage, som förvaras säkert i bussen. Allt du behöver finns ombord, inklusive gratis Wi-Fi, laddningsstationer för din telefon och andra enheter och det senaste inom bekväma, miljövänliga bussar. Resan från Fiumicino flygplats till Neapel är i allmänhet lång och besvärlig med flera överföringar och tåg, och den totala restiden kan börja staplas på hög. För att inte tala om kostnaderna för flera tåg och taxibilar tillsammans med tågpriset. När du sedan går ombord på tåget är bagageutrymmena överfulla och stationerna är fulla och svåra att navigera. Det finns helt enkelt inget bättre val för en flygplatstransfer till Fiumicino flygplats med ett generöst bagageutrymme på två väskor och ett handbagage som standard, flexibilitet i resan om ditt flyg är försenat och moderna, miljövänliga bussar med eluttag, luftkonditionering och Wi-Fi. Eftersom det inte finns några som helst byten mellan Rom och Neapel är resan snabb, bekväm och stressfri. Ännu bättre är att du tryggt kan ta med dig 2 bagage på upp till 30 kg vardera, samt ett handbagage. Om du behöver mer kan du ta med dig extra väskor mot en liten tilläggsavgift. För att erbjuda dig så mycket flexibilitet som möjligt finns det 12 bussar per dag som tar dig direkt från terminal 3 på Fiumicino flygplats till Neapel Metropark på centralstationen. Det innebär att du kan boka det mest bekväma alternativet för din nästa anslutning och fortfarande ha tid för en sista aperitivo innan du åker.

Civitavecchia: Transfer från kryssningsterminalen till Rom Fiumicino

10. Civitavecchia: Transfer från kryssningsterminalen till Rom Fiumicino

Njut av en snabb och säker transfer från hamnen i Civitavecchia till flygplatsen Rom Fiumicino till det mest förmånliga priset. Vår halvprivata transfer från kryssningsfartyg till hamnen görs med nya fordon 8 platser Van eller Minibuss 13 platser. På bara 50 minuter är du framme på flygplatsen, med avhämtning direkt vid terminalen för ditt avgående flyg eller vid ditt hotell på flygplatsen. Observera: Transfern avgår inom 30 minuter från upphämtningstiden.

133 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Rom-Fiumicinos flygplats

Rom-Fiumicinos flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom-Fiumicinos flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom-Fiumicinos flygplats

Samlat omdöme

4.5
(21 430 recensioner)

Buss till och från flygplatsen fungerade bra. På flygplatsen måste du gå till busshållplats nummer 14 för att komma till tågstationen. Vid tågstationen är mötesplatsen hållplats 2.

Superlätt att hitta, utan omvägar direkt mot Vatikanstaten (andra hållplats). Var det perfekta stoppet för oss efter att vi bodde nära Ottaviano.

Trafiken är smidig och det finns bussar som väntar på dig så fort du anländer. Bussarna är tillräckligt täta.

Du kan ta bussen när som helst. Du behöver inte välja en specifik tid.

mycket bra lite mindre fart i körningen annars bra