Välj datum

Rom-Fiumicinos flygplats

73 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Rom-Fiumicinos flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom-Fiumicinos flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom-Fiumicinos flygplats

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 19 357 omdömen

Definitivt värt priset, det kommer att bli väldigt trångt men det är lätt att ta sig igenom rummen och trädgården. Sammantaget om ett 2-3 timmars evenemang och det finns massor av restauranger och små drinkställ. Se till att ha på dig sneakers eller någon form av stängda sko eftersom det finns mycket grus och smuts i trädgården, klädkoden tillämpas inte heller så bär något som är bekvämt för dig.

Det enklaste sättet att ta sig från Rom till Fiumicino flygplats. Busshållplatsen låg 10 minuters promenad från vårt boende. Vi hade köpt kuponger online och dessa skannades av en effektiv ung man. Resan var smidig och bussen var bekväm. Skulle använda igen och rekommendera till andra.

Flygplatstransfer rekommenderas starkt. Föraren och skötaren som hanterade passagerare var mycket vänliga och hjälpsamma. Bussen gick i tid och vi kom till flygplatsen inom angiven restid. Vi skulle därför vilja rekommendera pendeln väldigt mycket. Tack så mycket. Fortsätt så.

Människorna var mycket uppmärksamma och vänliga, bussen var bra, bekväm och ren. Jag använde inte USB så jag kan inte granska, men WiFi var bra, jag hade inga problem att ansluta. Mötespunkterna var lätta att hitta. Perfekt service! Jag rekommenderar definitivt denna tjänst!

Bussen var i tid. Mötesplatsen är väl förklarad vid bokning. Vi hittade det utan problem. Det tar cirka 1 timme mellan flygplatsen och Termini-stationen. Det är lite längre än tåget men mycket billigare. Det är utmärkt värde för pengarna.