Rom-Fiumicinos flygplats

  • Transport
  • Andra upplevelser
50 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Rom-Fiumicinos flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rom-Fiumicinos flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rom-Fiumicinos flygplats

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 13 035 omdömen

Transfern gick bra, räkna ungefär en timme från flygplatsen till Termini station. Å andra sidan, var försiktig, även för returen, ta fastigheten till Termini även om de säger att de kan hämta dig i Vatikanen! På vägen tillbaka gjorde bussen inga stopp, eftersom den går full från Termini, så inget stopp vid Vatikanen! Annars jättebra! Jag tog två returbiljetter, för returbiljetten, återanvänd samma voucher som du hittar på din e-post eller i din historik. Du kan ta bussen före eller efter utan problem

Detta var ett fantastiskt billigt sätt att ta sig från hjärtat av Rom till FCO. Det var två stopp efter vårt och på västra sidan av Rom, så vi kunde se stadsdelar som vi ännu inte hade besökt. En varning: om du planerar att bo på Rome Airport Hilton måste du gå från flygplatsen till Hilton. Det är en lätt men lång promenad med bagage. Det är täckt och det finns rörliga gångvägar en stor del av sträckan. En taxi från avlämning till hotellet kostar 25 EUR.

Jag tyckte det var riktigt bra att jag bokade en shuttle till centrum direkt efter flygningen. Bussen var i tid. Tyvärr låg stationen långt efter, så vi fick gå lite, men det var inga problem. Den här bussen stannar vid 3 stationer vilket var mycket viktigt för oss. Vi startade hemresan från Vatikanen och kom fram till flygplatsen i tid. Rekommenderas starkt för bra reseplanering.

Bra service, rimligt pris, i tid. Jag hade helt tur att upphämtningsplatsen var väldigt nära mitt hotell. Jag älskar att hållplatserna hade skyltar till var avlämningen var också. Jag förväntade mig inte personal på hämtningsstället, gjorde saker och ting snabbt och gör dig lugn, du är på rätt plats och servicen är pålitlig. Fortsätt så!

Promenaden från ankomsthallen är väldigt långt till bussarna! Bussnumren finns alltid på kolumnerna till vänster! Där hittar du även avgångstiderna på skyltarna! Allt fungerade bra och skulle definitivt boka det igen!