Rockefeller Center

Utforska den berömda byggnaden som har varit med i otaliga filmer och ta in utsikten från Top of the Rock.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Stadskort
  • Privata turer
  • Heldagsturer
47 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Rockefeller Center: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rockefeller Center: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rockefeller Center

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 9 544 omdömen

Att köpa City Pass innan vi åkte till New York fungerade bra för oss. Vi kunde boka alla våra aktiviteter i förväg och planera därefter. Att skanna QR-koden när vi gick på aktiviteterna gjorde det enkelt. Jag skrev ut dem också ifall att våra telefoner skulle dö och det hände så min backupplan av papperskopior fungerade också! Det är lätt att få en telefon att dö i New York när du går runt och använder google maps och tar bilder hela dagen. Vi älskade New York och City Passes hjälpte oss att se så mycket!

Jag rekommenderar starkt City Pass i New York. Alla attraktioner är värda att se. Det enda problemet jag hade i början var att hitta koden som skulle anges i biljettbokningsprocessen, men servicepersonalen gjorde ett bra jobb och svarade omedelbart och gav vägbeskrivningar. Konkurrenskraftigt pris på attraktioner är definitivt ett plus! Om det inte vore för stadskortet hade vi spenderat mycket mer pengar.

Jag rekommenderar verkligen! Priset på alla attraktioner i New York är väldigt högt, så det lönar sig att använda stadskortet. Det ger möjlighet att använda praktiskt taget de rikaste sightseeingalternativen. Jag tror att alla attraktioner är värda att se, som erbjuds av stadskortet.

Härlig utsikt, ganska gott om plats! Vi stannade länge för att se staden i både dagsljus och skymningsljus! Fint att se staden tändas upp.

Top of the Rock är klart värt ett besök. Fantastisk utsikt över Manhattan som man inte bör missa.