Saker att göra i
Riviere des Anguilles

Våra mest rekommenderade saker att göra i Riviere des Anguilles

Privat sydtur med krokodilpark och sju färgad jord

Privat sydtur med krokodilpark och sju färgad jord

Börja er rundtur med upphämtning på ert hotell var som helst i Mauritius. Ni kommer att mötas och hälsas välkomna av vår guide och efter ombordstigning till ert bekväma fordon, åker ni sedan till ert första stopp. Därefter kör ni till Ganga Talao som är en kratersjö, ca 550 meter över havet. Ganga Talao är ett stort besöksmål i Mauritius, och många människor besöker platsen för att be, meditera eller bara för att promenera vid sjön och njuta av den vackra omgivande utsikten. Nästa stopp är Alexandra Falls som ligger ca 700 meter över havet och är en av de mest populära naturplatserna i Mauritius. Sedan går ni vidare till utsiktsplatsen Gorge Viewpoint med panoramautsikt över det turkosa havet. Sedan besöker ni Seven-Colored Earth som är ett naturfenomen och en framstående turistattraktion. Färgerna har utvecklats genom omvandling av basaltisk lava till lermineraler. Det är ett relativt stort område med sanddyner som består av sand i sju olika färger, ungefär rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult. Det finns också en sköldpaddspark och en souvenirbutik. Efter en stund besöker ni Chamarel Waterfall, som utan tvekan är Mauritius högsta vattenfall med en enda droppe, ca 100 m högt. Turister kan välja att se vattenfallen från det övre däcket som ligger vid Chamarel Seven Colored Earth, eller under sig själv. Efteråt åker ni till en lokal restaurang för att njuta av en 3-rätters mauritisk lunch bestående av färska sallader, ris, soppor, kycklingcurry eller fisk och grönsaker. Därefter beger ni er till utsiktsplatsen Maconde. Det kommer att kännas som om ni befinner er "mitt i havet". Mellan Le Morne och Baie du Cap kommer du att kunna se en fantastisk kustutsikt från ovan på Maconde View Point. Du kommer att åka till Trou Aux Cerfs som är en av de berömda naturliga turistattraktionerna i Mauritius. Trou aux Cerfs krater är omgiven av ett stort område med frodig skog som består av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Efteråt åker ni till Souillac för att se den häpnadsväckande utsikten över Gris-Gris. Du kommer att ha en fantastisk utsiktspunkt på klipporna och se vågorna slå mot flankerna. "Roche Qui Pleure" där om du tittar på klippan från rätt vinkel, kommer det att se ut som ett ansikte med tårar som ständigt strömmar ner, eftersom vågorna ständigt kraschar. Därefter åker ni till krokodilparken La Vanille där ni kan upptäcka den flora och fauna som är endemisk för Mauritius. Du får chansen att observera dessa djur i reservatet (enligt djurskyddslagen): nilkrokodiler, tenreker, ålar, leguaner och sköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Du kommer att få se en samling fossil av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. La Vanille Nature Park har också ett insektarium med en sällsynt samling arter från olika platser runt om i världen. Du kan observera nilkrokodiler i olika stadier av deras tillväxt. Resan söderut avslutas med transport tillbaka till hotellet

Mauritius: Djurlivet i Vanilla Park och natursköna stränder

Mauritius: Djurlivet i Vanilla Park och natursköna stränder

Efter upphämtning från ditt boende beger du dig mot rundturens destination. På plats i Vanilla Park kan du gå genom en frodig grön miljö där palmer och jättebambu ger skugga till de hundratals Nilkrokodiler som är uppvuxna i parken. Gör en vandring ut i det vilda bland en stor flock gigantiska Aldabra-sköldpaddor som lever i halvvilt tillstånd. Du kanske även möter Domino, hundraåringen som väger 275 kilo. Att ta en souvenirbild här är ett måste, på platsen där hundratals av dessa giganter är uppfödda. Fortsätt vandringen och upptäck en översvallande fauna som består av leguaner, apor, lemurer, hjortar, vildsvin, manguster, japanska karpar, mauritiska fladdermöss, strålsköldpaddor, sötvattensköldpaddor, geckoödlor, ålar, kameleonter och mer. Baie Du Cap, som ligger på Mauritius sydkust, är en liten pittoresk by. Regionen är känd för sin naturliga skönhet och sin vilda och oländiga kust. Med det pittoreska landskapet av land och vatten, som omfattar rödfärgad jord, djupgröna skogar, palmer och ett glittrande blått hav vid sidan, får du en otrolig resa till utsiktsplatsen Maconde. Den ligger vid en kurvig del av kustvägen, på toppen av en liten stenig klippa, där du kan njuta av fantastiska utsikter över Indiska oceanen.

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

**Var vänlig notera att denna tur är privat med undantag för Ile aux Aigrettes**. Gå ombord på en liten båt vid Pointe Jérome och kryssa till korallön Ile aux Aigrettes. Under en 1,5 till 2 timmar lång vandring med parkvakterna kan du förundras över den flora och fauna som en gång i tiden ansågs vara på gränsen till utrotning. Håll utkik efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Efter besöket på Ile aux Aigrettes kan du tillbringa tid på Blue Bay Beach, en av de vackraste stränderna på ön. Därefter kan du utforska naturreservatet La Vanille och se en mängd olika fågelarter, sköldpaddor, ett insektarium och mycket mer. Avsluta dagen med att titta på vågorna som slår mot den karga sydkusten och utforska klippformationerna vid Gris Gris och La Roche qui Pleure.

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

2-timmars fyrhjulingstur i den vilda södra delen av Mauritius

Denna 2-timmars fyrhjulingstur är speciellt utformad för spänningssökande och naturälskare och ger dig möjlighet att upptäcka södra delen av ön på ett helt nytt sätt. Med avgång från Lodges Andrea kan ni utforska den vilda södra delen av Mauritius tillsammans med er kunniga guide. Från din fyrhjuling får du en närbild av Mauritius inland och får tillgång till riktig vildmark som inte ofta besöks av resegrupper. Faktum är att dessa säkra maskiner kan ta dig till platser som till och med hästar är rädda för att trampa på. Besök några fascinerande platser i regionen, t.ex. vulkanen Gris-Gris, La Roche Qui Pleure, Rochester Falls och många andra fantastiska platser.

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Mauritius: Södra Mauritius privat tur med sköldpaddor

Börja ditt äventyr med upphämtning från hotell och ett besök i Grand Bassin, en helig hinduisk sjö, där lugnet kommer att fängsla din själ. Förundras över den majestätiska Shiva-statyn vid Mangal Mahadev, som står högt som en symbol för gudomlig nåd. Därefter kan du delta i spännande aktiviteter på egen bekostnad i Valles des Couleur, från hjärtklappande fyrhjuling till ziplining och korsa den spännande Nepalese Bridge. Bege dig till La Vanille krokodilpark för att upptäcka den endemiska floran och faunan. Observera dessa djur i det skyddade reservatet, inklusive nilkrokodiler, tenrecs, ålar, leguaner och jättesköldpaddor från Madagaskar och Seychellerna. Ta del av en samling fossiler av djur som nu är utdöda, t.ex. dronten och elefantfågeln från Madagaskar. Upptäck insektsrariet med en sällsynt samling arter från olika platser i världen. Ta en naturskön biltur längs Mauritius mest pittoreska vägar och stanna till för att njuta av den lugna skönheten vid Rivier des Galet Beach och Bel Ombre. Ta dig upp till den hisnande utsiktsplatsen Maconde Viewpoint för panoramautsikt innan du njuter av den lugnande havsbrisen på Gris Gris Beach. Avsluta dagen på Le Morne Beach och dyk ner i det kristallklara vattnet. Slutligen får du transfer tillbaka till ditt hotell.

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upptäck Mauritius: Delfinskådning, snorkling, BBQ-lunch

Upplev det ultimata äventyret med vår delfinsafari och snorkling! Följ med på en rolig och spännande dag när vi tar dig med på en hisnande resa till Crystal Rock och Ile Aux Benitier. När du går ombord på vår lyxiga katamaran kommer du att hälsas välkommen av vår vänliga besättning som tar hand om alla dina behov. Gör dig redo att bevittna delfinernas majestät i deras naturliga livsmiljö och snorkla i Mauritius kristallklara vatten. Efter en spännande morgon tar vi en paus och njuter av en utsökt BBQ-lunch, komplett med uppfriskande drycker. Koppla av och njut av solen på däck eller simma i det turkosa vattnet medan vi seglar mot den vackra Ile Aux Benitier. I vårt erbjudande ingår också transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Oavsett om du är med din familj, dina vänner eller någon annan är det här erbjudandet det perfekta sättet att skapa oförglömliga minnen. Boka ditt Dolphin Watch and Snorkeling-erbjudande idag och upplev det bästa av Mauritius! Kategori: Äventyr | Familj | Natur | Vatten Aktivitet: Båt | Katamaran | Delfin | Ö | Resa med lokalbefolkningen | Tropisk BBQ Värd är "Holidays R Us Ltd" Mötesplats "Kundens plats" Varaktighet 8 timmar Drycker ingår Lunch ingår Leverantören bekräftar bokningen inom 24 timmar 2 personer per resa Kontrollera tillgängliga starttider Vad du kan förvänta dig HÖJDPUNKTER Delfinskådning: Se hur vackra delfinerna är när de simmar och leker i sin naturliga miljö. Snorkling: Fördjupa dig i Mauritius kristallklara vatten och upptäck det livfulla marina livet. Kristallklippan: Besök den berömda Crystal Rock, en unik geologisk formation som reser sig ur havet, och ta fantastiska bilder. Ile Aux Benitier: Utforska den pittoreska ön Ile Aux Benitier, känd för sina vita sandstränder och turkosa lagun. BBQ-lunch: Njut av en utsökt BBQ-lunch med uppfriskande drycker medan du njuter av solen på däck. Transfer i två riktningar: I vårt erbjudande ingår transfer för två personer, så att du inte behöver oroa dig för transporten. Sammantaget erbjuder vi en spännande blandning av äventyr, avkoppling och naturlig skönhet, vilket gör det till det perfekta sättet att uppleva höjdpunkterna i Mauritius. INKLUDERAT Paket för 2 personer; Tvåvägstransfer för två personer i ett familjefordon; Grillad lunch; Drycker Upphämtning och avlämning Vad du behöver veta innan du åker VAD DU SKA TA MED DIG: Handduk för stranden; Solskyddsmedel; Kamera; Drybag. HÄMTNING: Vi uppmanar dig att vara redo i tid och vänta i receptionen / lobbyn. YTTERLIGARE PERSONER: Ytterligare personer kostar 70 euro per person. VÄNLIGT MEDDELANDE Vi tar inget ansvar för förlust eller skada på din egendom under resan. Avbokningsregler Resan kan avbokas kostnadsfritt fram till 3 dag(ar) före. Ingår i priset Upphämtning Lunch (grillad) Drycker Utrustning: "Snorkelutrustning."

3 dagars privat rundtur i Authetic Mauritius med dolda pärlor

3 dagars privat rundtur i Authetic Mauritius med dolda pärlor

Vår 3 dagars privata turné är speciellt utformad för att ge kunden de bästa åkattraktionerna ad vackra platser som Mauritius erbjuder tillsammans med upphämtning och avlämning till alla hotell och Airbnbs. Dag 1: Utforska hjärtat av norra Mauritius - Börja ditt äventyr i den livliga staden Port Louis, där du dyker in i den lokala kulturen på den traditionella marknaden och njuter av de natursköna vyerna vid Caudan Waterfront. - Gå upp till det historiska Citadel-fortet för en imponerande panoramautsikt över Port Louis och dess livliga hamn. - Upplev Mauritius rika kulturarv på Aventure Du Sucre med en titt bakom kulisserna på sockerproduktionen och obegränsad romprovning. - Koppla av och varva ner på stränderna Mont Choisy och Pereybere, där du kan simma och snorkla bland det fantastiska marina livet. Ta del av den livliga atmosfären i Grand Baie Bazaar, där man får en inblick i det traditionella bylivet. - Avsluta dagen med ett besök i Cap Malheureux och beundra den ikoniska Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux, som är genomsyrad av historia och charm. Dag 2: Naturliga underverk med rundtur i sydvästra Mauritius - Följ med på en privat rundtur för att se öns mest kända naturliga landmärken, inklusive den majestätiska vulkanen Trou aux Cerfs och Mare aux Vacoas-reservoaren. - Utforska Grand Bassin (Sacred Lake), en viktig hinduisk pilgrimsplats som ligger inbäddad i hisnande omgivningar tillsammans med vilda apor. - Låt dig förtrollas av den surrealistiska skönheten i 23 Colored Earth Park, ett geologiskt underverk med livfulla sanddyner. - Upplev de imponerande Chamarel-vattenfallen, där vattenkaskader skapar ett fascinerande skådespel. - Besök romdestilleriet i Chamarel (upplev tillverkningen av traditionell mauritisk rom) - Stanna till vid Chamarels utsiktsplats Dag 3: Sensationellt höjdpunktsäventyr i södra Mauritius - Njut av panoramautsikten vid den berömda utsiktspunkten Maconde, som erbjuder oöverträffad utsikt över Mauritius fantastiska landskap. - Känn den uppfriskande havsbrisen på stranden Gris Gris, där klipporna möter Indiska oceanen i ett dramatiskt skådespel. - Upplev adrenalinpumpande aktiviteter på La Valles Des Couleur, med alternativ som fyrhjuling och ziplining mitt i natursköna omgivningar. - Träffa fascinerande djur på La Vanille Crocodile Park, hem för stora nilkrokodiler och gamla jättesköldpaddor, - Snorkla på Le Morne Beach och få en minnesvärd final på ert äventyr på Mauritius.

Mauritius: Tur i krokodilparken och tefabrik med provsmakning

Mauritius: Tur i krokodilparken och tefabrik med provsmakning

Bois Chéri är den första teplantagen på Mauritius och går tillbaka till 1892. En guide kommer att leda dig genom fabriken och teplantagen och ge dig möjlighet att upptäcka historien, historierna och berättelserna om Bois Chéri och betydelsen av teproduktion på Mauritius. Efter den guidade rundturen i tefabriken besöker du teproduktionsmuseet och får veta mer om teets historia på Mauritius. En guide kommer att leda dig genom fabriken och teplantagen och erbjuda dig att upptäcka historien, historierna och berättelserna om Bois Chéri och betydelsen av teproduktion på Mauritius. Efter den guidade rundturen i tefabriken besöker du teproduktionsmuseet och får veta mer om teets historia på Mauritius. Bois Chéri erbjuder en fantastisk panoramautsikt över den södra delen av ön. Numera producerar Bois Chéri ett nytt sortiment av smaksatta teer, gröna teer och örtteer. Du kan smaka på dem under ditt besök. Naturparken La Vanille tidigare känd som La Vanille Crocodile Park skapades 1985, och dess namn hedrar den gamla vinstocken som odlades i dalen där reservatet på 5 hektar ligger. Mauritisk gästfrihet, bevarande av naturen och djurens välbefinnande är privilegierade i denna magiska miljö, där våra guider tar dig med på ett oförglömligt besök i reservatet.

Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin och La Vanille-naturpark

Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin och La Vanille-naturpark

Se Mauritius jättesköldpaddor och kom nära Nilkrokodiler på en naturskön heldagstur på öns vilda sydkust. Efter upphämtning från ditt hotell besöker ni först Bois Cheri-tefabrik. Rundturen börjar i Curepipe på kolonialhuset Domaine des Aubineaux, byggt 1872. Fortsätt sedan till Bois Cheris teplantager. Besök fabriken och dess museum och njut sedan av en teprovsmakning. Turen förtsätter sedan söderut där ni besöker La Vanille-naturreservat, även känd som Crocodile Park, och det koloniala godset Saint Aubin, som omfattar vanilj- och anthuriumplanteringar, en gammal sockerfabrik och ett romdestilleri, inklusive en provsmakning följt av lunch. La Vanille är hem till ett stor mångfald av regionala växter och djur, samt ett uppfödningscenter för jättesköldpaddor och Nilkrokodiler, vilka kan ses i överflöd. Lär dig om reptilernas olika livscykler och se på när krokodilerna matas.  Gå sedan till den före detta sockerplantagen vid Saint Aubin och lär dig mer om öns traditionella odlingar på sockerfabriken. Medan plantagen inte längre producerar socker omfattar grunderna en stor tropisk trädgård, ett romdestilleri, en liten bondgård och den magnifika koloniala herrgården från 1800-talet. Smaka på den rom som produceras i destilleriet och prova frukterna på gården under en traditionell mauritisk lunch. Fortsätt till Gris Gris för en fantastisk utsikt över Indiska oceanen och sydkustens vilda klippor.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Riviere des Anguilles

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Riviere des Anguilles?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Riviere des Anguilles:

Sevärdheterna i Riviere des Anguilles du inte bör missa

Toppattraktioner i Riviere des Anguilles

Saker att göra i Riviere des Anguilles

Städer i Mauritius

Riviere des Anguilles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Riviere des Anguilles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Riviere des Anguilles

Samlat omdöme

4.7
(69 recensioner)

Vi hade en väldigt trevlig dag. Särskilt tack till vår taxichaufför San. Han gav oss en bra och säker resa och berättade mycket om landet och dess människor...flora och fauna. Vi tyckte att entréavgiften till vaniljparken var för dyr. Stort tack igen till San Bernd och Sieglinde Kudermann från Tyskland kom med Aida blå.

En lång men givande dag ute för att se den södra delen av ön, detta är särskilt bra om du är baserad i nordöstra som vårt hotell var och tillät oss att se många sevärdheter utan att vara inträngd i en turistbuss och låta vi tar dagen i vår egen takt. Naturparken var fantastisk och att mata sköldpaddorna är ett måste!

Njöt verkligen av dagen med en fantastisk, kunnig förare. Skulle vara användbart för att klargöra att du i princip anställer en förare som släpper dig vid självstyrda attraktioner. Jag insåg inte att jag inte var med på en större turné. Inträde till romdestilleriet ingår inte, inte heller lunch.

Det var bara en allsidig trevlig upplevelse, guiden pratade mycket bra engelska och förklarade mycket om Mauritius😊👍 Jag njöt av varje minut på ön, även vid den blå viken var båten med glasbotten väldigt informativ och parken med sköldpaddorna var också mycket sevärd

Utmärkt urval av platser, söder är vacker och Vanilla Park ett måste besöka. Sameer, guiden, var mycket professionell och kunnig och gav all information om sevärdheterna och extra hemligheter! Det var en hel dag, rik på vacker natur och jag rekommenderar den starkt!