Reynisdrangar - Turer och aktiviteter

Bokad mer än 300 gånger förra veckan

Reynisdrangar: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Tillbringa en härlig dag med att utforska södra Islands slående dramatiska  landskap och res utmed den sydliga kustlinjen på en heldagstur från Reykjavík. Under resans gång kommer du att få upptäcka floder, vattenfall, berg och glaciärer. Efter att bussen har hämtat upp dig från ett av de listade hotellen eller gästhusen i centrala Reykjavík reser du ut till de vackra vattenfallen Seljalandsfoss och Skógafoss. När du når vattenfallet Seljalandsfoss får du möjligheten att gå in bakom de forsande kaskaderna. Känn det friska vattnet spraya dig i ansiktet. Ta dig sedan vidare till det 60 meter höga fallet Skógafoss. Åk förbi sydkustens ikoniska svarta sandstränder och njut av havets imponerande urkraft. Besök glaciärkanten av Sólheimajökull och se platsen där glaciären Mýrdalsjökulls vatten mynnar ut. Njut av den majestätiska vilda naturen, som ständigt förändras, på nära håll. Beundra sedan de unika basaltstenarna vid Reynisfjara och besök Islands sydligaste by, belägen strax söder om glaciären Mýrdalsjökull, innan du reser tillbaka till Reykjavík.

Från Reykjavik: South Coast & Sky Lagoon Admission Day Tour

Från Reykjavik: South Coast & Sky Lagoon Admission Day Tour

Lämna Reykjavik bakom dig för att kliva in i en värld av under på en dagsutflykt till sydkusten och Sky Lagoon. Gå uppför en slingrande stig som leder bakom Seljalandsfoss-vattenfallet och se den mäktiga Sólheimajökull-glaciären. Titta på vågorna på Reynisfjara-stranden och varva ner vid Sky Lagoon. Ta dig till busshållplatsen på morgonen och bege dig ut mot sydkusten. Beundra hisnande landskap som passerar ditt fönster på uppfarten och gör dig redo att bli imponerad av vad som komma skall. Kom till Seljalandsfoss vattenfall och känn kraften i dess brusande vatten. Detta unika vattenfall har en gångväg som leder hela vägen upp och bakom det strömmande tidvattnet. Klättra upp och ta chansen en gång i livet att posera för ett foto eller se om du kan hitta det gömda vattenfallet Gljúfrabúi. Fortsätt till den magnifika Sólheimajökull-glaciären och lär dig om betydelsen av dessa geologiska giganter. Gå mot isväggen och undra över lagunen som bildas vid dess bas och matas av smältvattnet. Ta en paus för lunch i den pittoreska kuststaden Vik och utforska de charmiga gatorna. Titta ut på Reynisdrangars imponerande basalthögar där havet försvinner över horisonten. Korsa det korta avståndet från Vik till den berömda svarta sandstranden Reynisfjara. Lyssna noga på anvisningarna och varningarna från din guide eftersom denna vilda och blåsiga strand är helt vacker men också farlig. Upplev surrealistisk utsikt över stranden på säkert avstånd och håll utkik efter vågorna. Bocka av en annan monumental syn på sydkusten vid vattenfallet Skógafoss. Hör det öronbedövande dånet från 60-metersfallet underifrån eller klättra upp 370 trappsteg till toppen för en idyllisk utsikt över din omgivning. Gå tillbaka mot Reykjavik och gör ditt sista stopp för dagen på det trendiga termalspaet Sky Lagoon. Fördjupa dig i det 7-stegs rituella programmet och förnya din kropp, sinne och själ efter en tröttsam dag av sightseeing med det varma vattnet i infinitypoolen.

Från Reykjavik: Vandring längs sydkusten och glaciärerna

Från Reykjavik: Vandring längs sydkusten och glaciärerna

Upplev några av de största glaciärerna på Island och se vattenfallen i Skógafoss och Seljalandson på en dagstur från Reykjavik. Efter en upphämtning från staden, bevittna den lockande naturliga skönheten i de forsande vattenfallen och ge dig ut på en guidad vandring med all nödvändig glaciärutrustning. Res till Seljalandsfoss vattenfall där du får chansen att gå bakom 60-metersfallet. Det kommer definitivt att duggregna bakom det hisnande vattenfallet, så ta på dig regnkläderna och gör dina kameror redo. Fortsätt äventyret vid vattenfallet Skógarfoss, 60 meter från vad som brukade vara kustlinjen. Du kan njuta av den vackra utsikten från ovan efter att ha sprungit upp för de 527 trappstegen som leder till toppen. Skógarfoss var en inspelningsplats för Walter Mittys och Thors hemliga liv: The Dark World samt flera musikvideor. På den ikoniska svarta sandstranden kan du upptäcka magnifika basaltpelare samt klipppelarna som heter Reynisdrangar. Var noga med att se upp för de oförutsägbara sneakervågorna medan du njuter av den magiska utsikten över stranden och Dyrhólaey-klipporna i fjärran. Mellan juni och augusti kan du njuta av hundratals lunnefåglar som gillar att häcka i kolonnerna. Slutligen, förbered dig med nödvändig säkerhetsutrustning för att vandra uppför en av Islands mest natursköna glaciärer på sydkusten, där du kan se de snabbt smältande isformationerna och lära dig om områdets gamla geologi och miljömässiga betydelse.

Reykjavik: Äventyrsresa till sydkusten

Reykjavik: Äventyrsresa till sydkusten

En bussresa till Islands fantastiska sydkust från Reykjavik är idealisk för naturälskare, eftersom du kör genom en av landets mest natursköna regioner, ända fram till Vík, omgiven av höga klippor som lockar till sig ett rikt fågelliv. Från Reykjavik åker du till det vackra vattenfallet Seljarlandsfoss, som är unikt eftersom du kan gå bakom det till andra sidan. Fortsätt till det majestätiska och mycket fotograferade vattenfallet Skógafoss. Det ligger på Islands tidigare kustlinje innan den drog sig tillbaka mot havet, och fallhöjden på 60 meter är en av de största i landet. Fortsätt genom glaciallandskapet vid Mýrdalsjökullglaciären, där inlandsisen täcker den aktiva vulkanen Katla. Kör längs den svarta sandkusten, där stränderna är formade av svart basalt, och se de imponerande klippformationerna Reynisdrangar nära Vík, den sydligaste byn på Island. Den ligger på huvudvägen som går runt Island och ligger ungefär 180 kilometer från Reykjavik, där du återvänder efter en lång men imponerande resa.

Från Reykjavik: 3-dagars vintertur på sydkusten med isgrotta

Från Reykjavik: 3-dagars vintertur på sydkusten med isgrotta

Utforska de geotermiska och frusna landskapen på Islands sydkust på en 3-dagars tur. Förundras över fantastiska vattenfall och utforska en isgrotta. Låt dig imponeras av svarta lavasandstränder, vandra längs glaciärlagunens stränder och känn spänningen när du stöter på spektakulära geotermiska funktioner. Dag 1: Gyllene cirkeln & Kerið vulkaniska krater Under den första dagen besöker du alla de mest kända platserna på Island som ingår i den gyllene cirkeln: Þingvellir nationalpark, Gullfoss gyllene vattenfall och Haukadalur geotermiska område som är hem för Strokkur Geyser. Innan du beger dig till ditt boende för natten kommer du också att besöka den vulkaniska kratersjön Kerið. När du tillbringar natten i den vackra byn Hveragerði kan du gå runt i den geotermiska parken eller vid vattenfallet Reykjafoss och leta efter norrsken (om väderförhållandena är gynnsamma). På ditt hotell finns också geotermiska bubbelpooler - se till att packa dina badkläder och avsluta din dag i de berömda isländska geotermiska poolerna! Det finns inget bättre sätt att förgylla kvällen än att bada i varmt vatten fullt av mineraler! Dag 2: Islands sydkust Andra dagen börjar med att köra över Islands sydkust för att nå din första destination - vattenfallet Seljalandsfoss och det närliggande dolda vattenfallet Gljufrabui. Fortsätt till Skógafoss vattenfall för att se Skógá River falla 60 meter vid de kraftfulla kaskaderna. Efter att ha sett tre fantastiska vattenfall är det dags att promenera på den världsberömda svarta sandstranden Reynisfjara. Mörk vulkansand sträcker sig så långt ögat kan se, och Atlantens mäktiga vågor slår in mot Reynisdrangar, fingrar av vulkanisk sten som tornar upp sig i skyn precis utanför kusten. Andra natten, den här gången på en avlägsen plats på sydöstra Island, ger fler chanser att se norrsken. Dag 3: Expedition till isgrottor och glaciärlagunen Denna dag tar dig djupt in i nationalparken Vatnajokull. Vandra längs glaciärlagunens stränder och på den isspridda stranden Diamond. Höjdpunkten på hela turen är en isgrotta. Utrustad med all nödvändig säkerhetsutrustning hoppar du på superjeepen som tar dig till den fantastiska naturliga isgrottan som ligger under den största glaciären i Europa - Vatnajokull. Den blå isgrottan visar verkligen de enorma krafterna i den isländska naturen, eftersom de bildas naturligt i glaciärer när färskt vatten fryser i de sjunkande vintertemperaturerna. Nya grottor skapas varje år när glaciärerna fryser, smälter och fryser igen i olika former. Den här dagen kommer du också att stanna till vid en traditionell torvkyrka och ta en ny titt på basaltpelare när du tar en förfriskningspaus i byn Vik.

Från Reykjavik: Hel dags utflykt till sydkusten

Från Reykjavik: Hel dags utflykt till sydkusten

Förundras över det dramatiska södra Island och dess kustlinje under en guidad dagsutflykt från Reykjavik. Åk genom en av landets mest natursköna regioner och res så långt som till Vík. Se Seljalandsfoss vattenfall, Reynisdrangar klippformationer, Skógafoss vattenfall och Mýrdalsjökull-glaciären. Ha nöje av en resa längs den svarta sandkusten, där stränderna är bildade av svart basalt. Se de imponerande Reynisdrangar klippformationerna. Utforska det spektakulära Seljalandsfoss vattenfall och ta en promenad bakom det. Du besöker också vattenfallet Skógafoss. Fortsätt till Mýrdalsjökull-glaciären, där den aktiva Katla-vulkanen ligger under istäcket.

Från Reykjavík: Sydkustens heldagsäventyr i liten grupp

Från Reykjavík: Sydkustens heldagsäventyr i liten grupp

Är du redo för ett äventyr som inget annat? Kliv in i en värld av häpnadsväckande skönhet med vår South Coast-tur, där varje ögonblick är ett hisnande skådespel som väntar på att upptäckas. Höjdpunkter på turnén: Seljalandsfoss vattenfall: Se det magnifika vattenfallet Seljalandsfoss, där det brusande vattnet faller över en klippa och bildar ett fängslande skådespel och en extraordinär chans att promenera bakom fallen. Vattenfallet Gljúfrabúi: Utforska den förtrollande skönheten i Gljúfrabúi, ett hemligt vattenfall som är undangömt i en smal kanjon. Upptäck underverken i denna dolda pärla, en plats där du kan ge dig ut på ett verkligt magiskt äventyr. Vattenfallet Skógafoss: Känn naturens kraft vid Skógafoss, ett av Islands största vattenfall, där brusande vattenmassor störtar 60 meter ner i en lugn pool nedanför och skapar ett fascinerande skådespel. Byn Vík í Mýrdal: Besök den charmiga byn Vík í Mýrdal, en pittoresk by som ligger inbäddad bland fantastiska landskap. Reynisfjara Black Sand Beach: Utforska den utomjordiska skönheten i Reynisfjara, känd för sin hisnande svarta sandstrand, majestätiska basaltpelare och kraftfulla vågor som slår in mot stranden. Glaciären Sólheimajökull: Se den hisnande skönheten i Sólheimajökull-glaciären på nära håll. Det är en magnifik istunga som sträcker sig från den mäktiga Mýrdalsjökull-glaciären och ger en inblick i Islands glaciala underverk. Observera att glaciärvandringar inte ingår i våra turer. När du reser med oss kommer våra erfarna guider att ge intressant information om Islands historia, geologi och folklore, vilket berikar din upplevelse och gör varje stopp längs vägen verkligen anmärkningsvärt. Oavsett om du älskar naturen, tycker om att fotografera eller helt enkelt vill ha ett oförglömligt äventyr, är vår Sydkust-tur det perfekta valet för dig. Boka din tur idag och förbered dig på att skapa livslånga minnen!

Vintertur med sydkust, glaciärvandring och norrsken

Vintertur med sydkust, glaciärvandring och norrsken

Din turné börjar med en Reykjavik-upphämtning på morgonen på auktoriserade upphämtningsplatser. Du körs sedan från huvudstaden till Seljalandsfoss vattenfall, där du får möjlighet att följa en stig som leder dig bakom fallet. När du reser genom ett sensationellt landskap kommer du till Sólheimajökulls glaciär för en glaciärvandring. Din certifierade glaciärguide ger dig glaciärutrustning. Lär dig om glaciären, dess rörelser, sprickor och dess formation. Du kommer till och med höra den gamla isen spricka när den rör sig. Nästa upp är den berömda svarta sandstranden vid Reynisfjara för att se basaltpelarna och grottan, de fantastiska Reynisdrangar-klipporna och de imponerande basaltklipporna som reser sig över Atlantens vågor. Till sist kommer du till det förbluffande vattenfallet Skógafoss, en gångväg med 527 trappsteg leder upp på sidan av vattenfallet, där du får en utsikt över fallen och regnbågarna som dyker upp under klara dagar. Island är ett vulkanland och på en klar dag får du utsikt över Eyjafjallajökull, Hekla och till och med vulkanerna runt Västmannaöarna, strax utanför kusten. Du kommer att lämnas av på din ursprungliga upphämtningsplats i Reykjavík runt 19:00. Du kommer att ha tid att äta middag och sedan hämtas från din ursprungliga plats för norrskensturen. Från huvudstaden kommer du att jaga norrskenets juvelljusa färger på landsbygden — grönt, gult, vitt och ibland lila norrsken brukar ses. Norrsken kan aldrig utlovas men din guide kommer att göra sitt allra bästa.

Från Reykjavik: Små grupper på sydkusten och glaciärvandring

Från Reykjavik: Små grupper på sydkusten och glaciärvandring

Upptäck den vilda sidan av Island på denna dagstur från Reykjavik. Besök Seljalandsfossfallen, Skógafossfallen och Reynisdrangars havsstaplar. Gå på äventyr med en guidad promenad på Solheimajökull. Håll kontakten med gratis WIFI ombord på den klimatkontrollerade skåpbilen. Lämna Reykjavik och res till det fantastiska Seljalandsfoss-vattenfallet, där du kan gå bakom de magnifika kaskaderna och ta några minnesvärda bilder. Fortsätt till glaciären Solheimajokull och hör den gamla isen spricka när du vandrar på glaciärtungan med en certifierad guide. Förundras sedan över Reynisfjaras svarta sandstrand och basaltpelare. Förundras över svart vulkanisk sand, släta stenar och unika klippformationer på stranden. Ta en promenad för att se klipporna och havets högar i Reynisdrangar. Avsluta med ett besök på det majestätiska vattenfallet Skógafoss och gå ända upp till den 60 meter höga kaskaden för att känna sprayen i ansiktet. Få ett fågelperspektiv av landskapet av en valfri klättring av de 527 trappstegen.

Islands sydkust. Svart strand, glaciär, vattenfall ...

Islands sydkust. Svart strand, glaciär, vattenfall ...

Bevittna majestätet i Seljalandsfoss, ett 60 meter högt vattenfall. Unikt och imponerande, du kan till och med gå bakom den kaskadformade vattenridån och fördjupa dig i det omgivande landskapets skönhet. Skogafoss: Fortsätt din resa till Skogafoss, ett kraftfullt vattenfall med en fallhöjd på 60 meter. Förundras över dess enorma kraft och gå upp för trapporna bredvid för att få en panoramautsikt över den frodiga isländska landsbygden. Solheimajokull: Utforska Solheimajokull, en fantastisk glaciär som sträcker sig från Myrdalsjokull. Följ med på en oförglömlig glaciärvandring, omgiven av isblå stillhet och hisnande sprickor. Dyrholey: Åk till Dyrholey, en fängslande udde med panoramautsikt över den karga kustlinjen och den vulkaniska svarta sanden. Den ikoniska klippbågen ger landskapet en touch av dramatik och skapar ett paradis för fotografer. Strand med svart sand: Koppla av på Reynisfjara, en fascinerande svart sandstrand nära Vik. Förundras över Reynisdrangars havstorn som reser sig ur havet och känn kraften i Atlantens vågor mot de unika basaltpelarklipporna. Glufrabui: Avsluta ditt äventyr vid Glufrabui, ett dolt vattenfall som ligger i en smal ravin. Detta mystiska vattenfall är tillgängligt via en kort vandring och skapar en magisk atmosfär, omgiven av mossbeklädda stenar och fängslande landskap. Följ med på denna resa längs sydkusten, där varje plats berättar ett unikt kapitel om Islands naturliga underverk och ger dig oförglömliga minnen.

34 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Reynisdrangar

Reynisdrangar: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Tillbringa en härlig dag med att utforska södra Islands slående dramatiska  landskap och res utmed den sydliga kustlinjen på en heldagstur från Reykjavík. Under resans gång kommer du att få upptäcka floder, vattenfall, berg och glaciärer. Efter att bussen har hämtat upp dig från ett av de listade hotellen eller gästhusen i centrala Reykjavík reser du ut till de vackra vattenfallen Seljalandsfoss och Skógafoss. När du når vattenfallet Seljalandsfoss får du möjligheten att gå in bakom de forsande kaskaderna. Känn det friska vattnet spraya dig i ansiktet. Ta dig sedan vidare till det 60 meter höga fallet Skógafoss. Åk förbi sydkustens ikoniska svarta sandstränder och njut av havets imponerande urkraft. Besök glaciärkanten av Sólheimajökull och se platsen där glaciären Mýrdalsjökulls vatten mynnar ut. Njut av den majestätiska vilda naturen, som ständigt förändras, på nära håll. Beundra sedan de unika basaltstenarna vid Reynisfjara och besök Islands sydligaste by, belägen strax söder om glaciären Mýrdalsjökull, innan du reser tillbaka till Reykjavík.

Från Reykjavik: South Coast & Sky Lagoon Admission Day Tour

Från Reykjavik: South Coast & Sky Lagoon Admission Day Tour

Lämna Reykjavik bakom dig för att kliva in i en värld av under på en dagsutflykt till sydkusten och Sky Lagoon. Gå uppför en slingrande stig som leder bakom Seljalandsfoss-vattenfallet och se den mäktiga Sólheimajökull-glaciären. Titta på vågorna på Reynisfjara-stranden och varva ner vid Sky Lagoon. Ta dig till busshållplatsen på morgonen och bege dig ut mot sydkusten. Beundra hisnande landskap som passerar ditt fönster på uppfarten och gör dig redo att bli imponerad av vad som komma skall. Kom till Seljalandsfoss vattenfall och känn kraften i dess brusande vatten. Detta unika vattenfall har en gångväg som leder hela vägen upp och bakom det strömmande tidvattnet. Klättra upp och ta chansen en gång i livet att posera för ett foto eller se om du kan hitta det gömda vattenfallet Gljúfrabúi. Fortsätt till den magnifika Sólheimajökull-glaciären och lär dig om betydelsen av dessa geologiska giganter. Gå mot isväggen och undra över lagunen som bildas vid dess bas och matas av smältvattnet. Ta en paus för lunch i den pittoreska kuststaden Vik och utforska de charmiga gatorna. Titta ut på Reynisdrangars imponerande basalthögar där havet försvinner över horisonten. Korsa det korta avståndet från Vik till den berömda svarta sandstranden Reynisfjara. Lyssna noga på anvisningarna och varningarna från din guide eftersom denna vilda och blåsiga strand är helt vacker men också farlig. Upplev surrealistisk utsikt över stranden på säkert avstånd och håll utkik efter vågorna. Bocka av en annan monumental syn på sydkusten vid vattenfallet Skógafoss. Hör det öronbedövande dånet från 60-metersfallet underifrån eller klättra upp 370 trappsteg till toppen för en idyllisk utsikt över din omgivning. Gå tillbaka mot Reykjavik och gör ditt sista stopp för dagen på det trendiga termalspaet Sky Lagoon. Fördjupa dig i det 7-stegs rituella programmet och förnya din kropp, sinne och själ efter en tröttsam dag av sightseeing med det varma vattnet i infinitypoolen.

Från Reykjavik: Vandring längs sydkusten och glaciärerna

Från Reykjavik: Vandring längs sydkusten och glaciärerna

Upplev några av de största glaciärerna på Island och se vattenfallen i Skógafoss och Seljalandson på en dagstur från Reykjavik. Efter en upphämtning från staden, bevittna den lockande naturliga skönheten i de forsande vattenfallen och ge dig ut på en guidad vandring med all nödvändig glaciärutrustning. Res till Seljalandsfoss vattenfall där du får chansen att gå bakom 60-metersfallet. Det kommer definitivt att duggregna bakom det hisnande vattenfallet, så ta på dig regnkläderna och gör dina kameror redo. Fortsätt äventyret vid vattenfallet Skógarfoss, 60 meter från vad som brukade vara kustlinjen. Du kan njuta av den vackra utsikten från ovan efter att ha sprungit upp för de 527 trappstegen som leder till toppen. Skógarfoss var en inspelningsplats för Walter Mittys och Thors hemliga liv: The Dark World samt flera musikvideor. På den ikoniska svarta sandstranden kan du upptäcka magnifika basaltpelare samt klipppelarna som heter Reynisdrangar. Var noga med att se upp för de oförutsägbara sneakervågorna medan du njuter av den magiska utsikten över stranden och Dyrhólaey-klipporna i fjärran. Mellan juni och augusti kan du njuta av hundratals lunnefåglar som gillar att häcka i kolonnerna. Slutligen, förbered dig med nödvändig säkerhetsutrustning för att vandra uppför en av Islands mest natursköna glaciärer på sydkusten, där du kan se de snabbt smältande isformationerna och lära dig om områdets gamla geologi och miljömässiga betydelse.

Reykjavik: Äventyrsresa till sydkusten

Reykjavik: Äventyrsresa till sydkusten

En bussresa till Islands fantastiska sydkust från Reykjavik är idealisk för naturälskare, eftersom du kör genom en av landets mest natursköna regioner, ända fram till Vík, omgiven av höga klippor som lockar till sig ett rikt fågelliv. Från Reykjavik åker du till det vackra vattenfallet Seljarlandsfoss, som är unikt eftersom du kan gå bakom det till andra sidan. Fortsätt till det majestätiska och mycket fotograferade vattenfallet Skógafoss. Det ligger på Islands tidigare kustlinje innan den drog sig tillbaka mot havet, och fallhöjden på 60 meter är en av de största i landet. Fortsätt genom glaciallandskapet vid Mýrdalsjökullglaciären, där inlandsisen täcker den aktiva vulkanen Katla. Kör längs den svarta sandkusten, där stränderna är formade av svart basalt, och se de imponerande klippformationerna Reynisdrangar nära Vík, den sydligaste byn på Island. Den ligger på huvudvägen som går runt Island och ligger ungefär 180 kilometer från Reykjavik, där du återvänder efter en lång men imponerande resa.

Från Reykjavik: 3-dagars vintertur på sydkusten med isgrotta

Från Reykjavik: 3-dagars vintertur på sydkusten med isgrotta

Utforska de geotermiska och frusna landskapen på Islands sydkust på en 3-dagars tur. Förundras över fantastiska vattenfall och utforska en isgrotta. Låt dig imponeras av svarta lavasandstränder, vandra längs glaciärlagunens stränder och känn spänningen när du stöter på spektakulära geotermiska funktioner. Dag 1: Gyllene cirkeln & Kerið vulkaniska krater Under den första dagen besöker du alla de mest kända platserna på Island som ingår i den gyllene cirkeln: Þingvellir nationalpark, Gullfoss gyllene vattenfall och Haukadalur geotermiska område som är hem för Strokkur Geyser. Innan du beger dig till ditt boende för natten kommer du också att besöka den vulkaniska kratersjön Kerið. När du tillbringar natten i den vackra byn Hveragerði kan du gå runt i den geotermiska parken eller vid vattenfallet Reykjafoss och leta efter norrsken (om väderförhållandena är gynnsamma). På ditt hotell finns också geotermiska bubbelpooler - se till att packa dina badkläder och avsluta din dag i de berömda isländska geotermiska poolerna! Det finns inget bättre sätt att förgylla kvällen än att bada i varmt vatten fullt av mineraler! Dag 2: Islands sydkust Andra dagen börjar med att köra över Islands sydkust för att nå din första destination - vattenfallet Seljalandsfoss och det närliggande dolda vattenfallet Gljufrabui. Fortsätt till Skógafoss vattenfall för att se Skógá River falla 60 meter vid de kraftfulla kaskaderna. Efter att ha sett tre fantastiska vattenfall är det dags att promenera på den världsberömda svarta sandstranden Reynisfjara. Mörk vulkansand sträcker sig så långt ögat kan se, och Atlantens mäktiga vågor slår in mot Reynisdrangar, fingrar av vulkanisk sten som tornar upp sig i skyn precis utanför kusten. Andra natten, den här gången på en avlägsen plats på sydöstra Island, ger fler chanser att se norrsken. Dag 3: Expedition till isgrottor och glaciärlagunen Denna dag tar dig djupt in i nationalparken Vatnajokull. Vandra längs glaciärlagunens stränder och på den isspridda stranden Diamond. Höjdpunkten på hela turen är en isgrotta. Utrustad med all nödvändig säkerhetsutrustning hoppar du på superjeepen som tar dig till den fantastiska naturliga isgrottan som ligger under den största glaciären i Europa - Vatnajokull. Den blå isgrottan visar verkligen de enorma krafterna i den isländska naturen, eftersom de bildas naturligt i glaciärer när färskt vatten fryser i de sjunkande vintertemperaturerna. Nya grottor skapas varje år när glaciärerna fryser, smälter och fryser igen i olika former. Den här dagen kommer du också att stanna till vid en traditionell torvkyrka och ta en ny titt på basaltpelare när du tar en förfriskningspaus i byn Vik.

Från Reykjavik: Hel dags utflykt till sydkusten

Från Reykjavik: Hel dags utflykt till sydkusten

Förundras över det dramatiska södra Island och dess kustlinje under en guidad dagsutflykt från Reykjavik. Åk genom en av landets mest natursköna regioner och res så långt som till Vík. Se Seljalandsfoss vattenfall, Reynisdrangar klippformationer, Skógafoss vattenfall och Mýrdalsjökull-glaciären. Ha nöje av en resa längs den svarta sandkusten, där stränderna är bildade av svart basalt. Se de imponerande Reynisdrangar klippformationerna. Utforska det spektakulära Seljalandsfoss vattenfall och ta en promenad bakom det. Du besöker också vattenfallet Skógafoss. Fortsätt till Mýrdalsjökull-glaciären, där den aktiva Katla-vulkanen ligger under istäcket.

Från Reykjavík: Sydkustens heldagsäventyr i liten grupp

Från Reykjavík: Sydkustens heldagsäventyr i liten grupp

Är du redo för ett äventyr som inget annat? Kliv in i en värld av häpnadsväckande skönhet med vår South Coast-tur, där varje ögonblick är ett hisnande skådespel som väntar på att upptäckas. Höjdpunkter på turnén: Seljalandsfoss vattenfall: Se det magnifika vattenfallet Seljalandsfoss, där det brusande vattnet faller över en klippa och bildar ett fängslande skådespel och en extraordinär chans att promenera bakom fallen. Vattenfallet Gljúfrabúi: Utforska den förtrollande skönheten i Gljúfrabúi, ett hemligt vattenfall som är undangömt i en smal kanjon. Upptäck underverken i denna dolda pärla, en plats där du kan ge dig ut på ett verkligt magiskt äventyr. Vattenfallet Skógafoss: Känn naturens kraft vid Skógafoss, ett av Islands största vattenfall, där brusande vattenmassor störtar 60 meter ner i en lugn pool nedanför och skapar ett fascinerande skådespel. Byn Vík í Mýrdal: Besök den charmiga byn Vík í Mýrdal, en pittoresk by som ligger inbäddad bland fantastiska landskap. Reynisfjara Black Sand Beach: Utforska den utomjordiska skönheten i Reynisfjara, känd för sin hisnande svarta sandstrand, majestätiska basaltpelare och kraftfulla vågor som slår in mot stranden. Glaciären Sólheimajökull: Se den hisnande skönheten i Sólheimajökull-glaciären på nära håll. Det är en magnifik istunga som sträcker sig från den mäktiga Mýrdalsjökull-glaciären och ger en inblick i Islands glaciala underverk. Observera att glaciärvandringar inte ingår i våra turer. När du reser med oss kommer våra erfarna guider att ge intressant information om Islands historia, geologi och folklore, vilket berikar din upplevelse och gör varje stopp längs vägen verkligen anmärkningsvärt. Oavsett om du älskar naturen, tycker om att fotografera eller helt enkelt vill ha ett oförglömligt äventyr, är vår Sydkust-tur det perfekta valet för dig. Boka din tur idag och förbered dig på att skapa livslånga minnen!

Vintertur med sydkust, glaciärvandring och norrsken

Vintertur med sydkust, glaciärvandring och norrsken

Din turné börjar med en Reykjavik-upphämtning på morgonen på auktoriserade upphämtningsplatser. Du körs sedan från huvudstaden till Seljalandsfoss vattenfall, där du får möjlighet att följa en stig som leder dig bakom fallet. När du reser genom ett sensationellt landskap kommer du till Sólheimajökulls glaciär för en glaciärvandring. Din certifierade glaciärguide ger dig glaciärutrustning. Lär dig om glaciären, dess rörelser, sprickor och dess formation. Du kommer till och med höra den gamla isen spricka när den rör sig. Nästa upp är den berömda svarta sandstranden vid Reynisfjara för att se basaltpelarna och grottan, de fantastiska Reynisdrangar-klipporna och de imponerande basaltklipporna som reser sig över Atlantens vågor. Till sist kommer du till det förbluffande vattenfallet Skógafoss, en gångväg med 527 trappsteg leder upp på sidan av vattenfallet, där du får en utsikt över fallen och regnbågarna som dyker upp under klara dagar. Island är ett vulkanland och på en klar dag får du utsikt över Eyjafjallajökull, Hekla och till och med vulkanerna runt Västmannaöarna, strax utanför kusten. Du kommer att lämnas av på din ursprungliga upphämtningsplats i Reykjavík runt 19:00. Du kommer att ha tid att äta middag och sedan hämtas från din ursprungliga plats för norrskensturen. Från huvudstaden kommer du att jaga norrskenets juvelljusa färger på landsbygden — grönt, gult, vitt och ibland lila norrsken brukar ses. Norrsken kan aldrig utlovas men din guide kommer att göra sitt allra bästa.

Från Reykjavik: Små grupper på sydkusten och glaciärvandring

Från Reykjavik: Små grupper på sydkusten och glaciärvandring

Upptäck den vilda sidan av Island på denna dagstur från Reykjavik. Besök Seljalandsfossfallen, Skógafossfallen och Reynisdrangars havsstaplar. Gå på äventyr med en guidad promenad på Solheimajökull. Håll kontakten med gratis WIFI ombord på den klimatkontrollerade skåpbilen. Lämna Reykjavik och res till det fantastiska Seljalandsfoss-vattenfallet, där du kan gå bakom de magnifika kaskaderna och ta några minnesvärda bilder. Fortsätt till glaciären Solheimajokull och hör den gamla isen spricka när du vandrar på glaciärtungan med en certifierad guide. Förundras sedan över Reynisfjaras svarta sandstrand och basaltpelare. Förundras över svart vulkanisk sand, släta stenar och unika klippformationer på stranden. Ta en promenad för att se klipporna och havets högar i Reynisdrangar. Avsluta med ett besök på det majestätiska vattenfallet Skógafoss och gå ända upp till den 60 meter höga kaskaden för att känna sprayen i ansiktet. Få ett fågelperspektiv av landskapet av en valfri klättring av de 527 trappstegen.

Islands sydkust. Svart strand, glaciär, vattenfall ...

Islands sydkust. Svart strand, glaciär, vattenfall ...

Bevittna majestätet i Seljalandsfoss, ett 60 meter högt vattenfall. Unikt och imponerande, du kan till och med gå bakom den kaskadformade vattenridån och fördjupa dig i det omgivande landskapets skönhet. Skogafoss: Fortsätt din resa till Skogafoss, ett kraftfullt vattenfall med en fallhöjd på 60 meter. Förundras över dess enorma kraft och gå upp för trapporna bredvid för att få en panoramautsikt över den frodiga isländska landsbygden. Solheimajokull: Utforska Solheimajokull, en fantastisk glaciär som sträcker sig från Myrdalsjokull. Följ med på en oförglömlig glaciärvandring, omgiven av isblå stillhet och hisnande sprickor. Dyrholey: Åk till Dyrholey, en fängslande udde med panoramautsikt över den karga kustlinjen och den vulkaniska svarta sanden. Den ikoniska klippbågen ger landskapet en touch av dramatik och skapar ett paradis för fotografer. Strand med svart sand: Koppla av på Reynisfjara, en fascinerande svart sandstrand nära Vik. Förundras över Reynisdrangars havstorn som reser sig ur havet och känn kraften i Atlantens vågor mot de unika basaltpelarklipporna. Glufrabui: Avsluta ditt äventyr vid Glufrabui, ett dolt vattenfall som ligger i en smal ravin. Detta mystiska vattenfall är tillgängligt via en kort vandring och skapar en magisk atmosfär, omgiven av mossbeklädda stenar och fängslande landskap. Följ med på denna resa längs sydkusten, där varje plats berättar ett unikt kapitel om Islands naturliga underverk och ger dig oförglömliga minnen.

De mest populära sevärdheterna i Södra Island

Att göra i Reynisdrangar

Städer i Island

Reynisdrangar: Fler aktiviteter och sevärdheter

Reynisdrangar: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reynisdrangar

Samlat omdöme

4.7
(3 091 recensioner)

Hela dagen var helt fantastisk och händelserik! Varje föremål var fantastiskt, så det är svårt att välja en favorit. Vår guide Leif gjorde också fina extrastopp vilket var riktigt snyggt gjort av honom. I övrigt var Leif en fantastisk guide och gjorde övergången intressant och rolig med sina berättelser och introduktioner av platser. Jag kom ihåg de intressanta myterna han berättade om! Jag skulle definitivt rekommendera och skulle åka på turer genom arrangören igen! 😍❤️

Det här toppar listan av mina favoriter av guidade turer! Södra Island består av helt otroliga vyer och sevärdheter. Tiden vi fick vid varje sevärdhet var lagom och kändes aldrig stressat eller för långsamt. Samt att tiden som spenderades på bussen inte alls kändes för lång - bra med tid mellan stoppen stopp och intressant fakta om Island mellan varven. Guiden (Beggi) och chauffören (Super Mario) gjorde resan till ett fantastiskt äventyr.

Mycket prisvärd och sevärd resa. Mycket rolig guide som la ned sin själ i arbetet. Vi skrattade hela resan. Blev dock lite för mycket prat i slutet och han fortsatte prata trots att han sagt att han skulle sluta prata så jag blev ganska trött i huvudet efter tio timmar… Men i övrigt fantastiskt kul och bra.

Guiden Joanna var underbar, positiv, det var ett nöje att lyssna på henne. Det enda jag skulle ändra är tiden för varje attraktion. Vi hade bara en halvtimme på vattenfallet, där vägen till utsiktsplatsen i båda riktningarna tog 15 minuter, och i byn Vik så mycket som 45 minuter

Vi njöt av varje minut av denna turné. Vår reseguide Anna var utmärkt. Tack till alla deltagare som höll tiden under varje stopp Anna tog oss till några extra platser. USB-laddning på bussen hade varit ett extra plus.