Reykjavik
Transport och transfer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Reykjavik

Want to discover all there is to do in Reykjavik? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Snabb, effektiv service. Vi hämtades i en minibuss av den lokala partnern 'Grayline' innan vi gick med i huvudtränaren till Keflavik. Vi bokade returtransfer till flygplatsen, online, natten innan vi skulle flyga hem. Vi hade ursprungligen bara bokat Keflavik-Reykjavik-resan eftersom vi tänkte kolla om det var billigare att boka på flygplatsen för transfer tillbaka. Det var det inte. Online definitivt billigare! Busshållplatserna är prickade runt staden och används av alla olika resebolag och utflyktsleverantörer. De är superlätta att hitta och anslutningsinstruktionerna är tydliga, med en QR-kod som kan laddas ner till din telefon genom en biljett. Jag reste som en del av ett par men skulle ha känt mig helt bekväm att resa ensam.

Detta fungerade bra eftersom andra alternativ var alldeles för kostnadskrävande. Upphämtning var från BSI bussterminal vid 13:00 och tog cirka 50 minuter att komma till Blue Lagoon. Där väntade bussen i 4 timmar medan vi njöt av lagunen. Kl. 18.00 gick bussen tillbaka till BSI -terminalen medan han stannade på olika hotell i stadens centrum. Det var en stor, full buss och nackdelen var att det var vissa människor som var klart sjuka eftersom de inte kunde sluta hosta. Det som gjorde saken värre är att killen inte ens hade masken ordentligt.

Trots den grå himlen är vattnet spektakulärt färgat. Det fanns en hjälpsam förklaring av processen när de kom in, allt fungerade bra. Jag bokade online i Reykjavik dagen innan, betalade med kreditkort och en kort tid senare fick jag mejlet med kupongen. GetYourGuide med glädje igen!

Enkelt, smidigt

Lätt att hitta platsen där vouchern skulle bytas till biljett och bussen fanns direkt utanför utgången från terminalen. Bytet till minibuss för vidare transport till hotellet gick lika smidigt.

Bekväm transfer

Det var enkelt att boka via webben, lätt och hitta service personal på flygplatsen och bussen stod klar för körning utanför ankomsthallen.