Reykjavik
Rundvandringar

Rundvandringar
79 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Reykjavik Rundvandringar

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Reykjavik: Gyllene Cirkeln heldagstur med Keridkratern

Reykjavik: Gyllene Cirkeln heldagstur med Keridkratern

Se det bästa sydvästra Island har att erbjuda under en åtta timmars bussutflykt utmed Gyllene cirkeln, som utgår från Reykjavík. Besök det spektakulära Geysir-området och Gullfoss-vattenfallet. Upptäck var de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna möts i Þingvellir nationalpark. Åk sedan till det geotermiska området Geysir. Förundras över den aktiva heta källan Strokkur som sprutar ångande vatten 30 meter upp i luften var åttonde minut. Fortsätt till Gullfoss-vattenfallet, en av Islands mest ikoniska attraktioner. Känn vattenstänket från glaciärfloden Hvítá när den forsar ner i en 32 meter djup skreva. Bege dig därefter till Þingvellir nationalpark, där de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna dras isär med en hastighet på några centimeter per år. Þingvellir utsågs till en världsarvsplats för sitt kulturella värde år 2004 och är platsen för en fantastisk sprickdal och Lögberg – det första vikingaparlamentet. Förundras över den vulkaniska kratern vid Kerið-sjön och passera genom de isländska gårdarna i söder på din resa runt Gyllene cirkeln, innan du återvänder till din ursprungliga startpunkt i Reykjavík.

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Gör en kvällsutflykt för att se Aurora Borealis. Hör fascinerande fakta om dem från dina guider, besök Aurora Museum och leta för att se ljusen med egna ögon. Lämna centrala Reykjavíks starka ljus för att se Aurora Borealis dansande ljus. Det är även känt som "norrsken" och är en av de mest spektakulära showerna under vintermånaderna. Bege dig dit meteorologer har förutspått att norrskenet kommer att vara som bäst. För att få fantastisk utsikt över himlen siktar du på områden utan artificiellt ljus. Hör förklaringar om hur norrskenet orsakas till följd av att gasformiga partiklar i jordens atmosfär kolliderar med laddade partiklar som frigörs från solens atmosfär. Ha fördel av en resplan som inkluderar stopp för dig att gå ut och ta fotografier. De platser som besöks skiljer sig från dag till dag, men du beger dig i riktning mot platser med störst chans att se Moder Natur arbeta. Eftersom turen är väderberoende och observationer inte kan garanteras välkomnas du också att följa med på en till norrskenstur utan kostnad om ljusen inte kan ses.  Utforska norrskenet i Aurora Museum. Utflykten inkluderar en kompletterande biljett för ett självguidat besök på museet i Reykjavik, som är giltig den dag du deltar i resan, från och med den tidpunkt då du får bekräftelse på att resan är igång.

Reykjavík: Kryssning med valskådning och marint liv

Reykjavík: Kryssning med valskådning och marint liv

Följ med på en båttur från hamnen i Reykjavík och upptäck Islands rika marina liv, som är en av öns främsta höjdpunkter. Hela året runt kan du få se en mängd olika valar och andra marina djur i Reykjavíkområdet med omnejd, inklusive vikvalar, knölvalar, tumlare och vitsidingar. Ta möjligheten att se några av Islands vackraste marina djur och den isländska kustens fantastiska landskap. Högsäsongen för valskådning sträcker sig från april till oktober, men naturligtvis är havet alltid fullt av magiska varelser och du vet aldrig vad du kommer att få se härnäst. Dra nytta av specialutbildade valsafariguider som är experter på att upptäcka djuren. Hör på när dessa experter berättar om valarnas liv och olika intressanta beteenden och svarar på alla dina frågor. Njut av den isländska kustens fantastiska landskap samtidigt som du ser det lokala djurlivet. Ta en paus och värm dig upp i det uppvärmda inomhusområdet. Koppla av ombord på båten och njut av bekväma sittplatser både inomhus och utomhus. Köp drycker och snacks under resans gång från baren och kafeterian ombord. Upplev en trevlig och härlig båttur som är bekväm även när skeppet håller hög fart. Om du önskar kan du även dela ditt äventyr live på sociala medier med hjälp av båtens gratis wifi.

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Tillbringa en härlig dag med att utforska södra Islands slående dramatiska  landskap och res utmed den sydliga kustlinjen på en heldagstur från Reykjavík. Under resans gång kommer du att få upptäcka floder, vattenfall, berg och glaciärer. Efter att bussen har hämtat upp dig från ett av de listade hotellen eller gästhusen i centrala Reykjavík reser du ut till de vackra vattenfallen Seljalandsfoss och Skógafoss. När du når vattenfallet Seljalandsfoss får du möjligheten att gå in bakom de forsande kaskaderna. Känn det friska vattnet spraya dig i ansiktet. Ta dig sedan vidare till det 60 meter höga fallet Skógafoss. Åk förbi sydkustens ikoniska svarta sandstränder och njut av havets imponerande urkraft. Besök glaciärkanten av Sólheimajökull och se platsen där glaciären Mýrdalsjökulls vatten mynnar ut. Njut av den majestätiska vilda naturen, som ständigt förändras, på nära håll. Beundra sedan de unika basaltstenarna vid Reynisfjara och besök Islands sydligaste by, belägen strax söder om glaciären Mýrdalsjökull, innan du reser tillbaka till Reykjavík.

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Slappna av under din semester och använd en kostnadseffektiv och smidig transferservice, med professionella och trevliga chaufförer. Schemat är fast och bussarna går mellan Keflavík International Airport och Reykjavíks huvudbussterminal. Det här är det lättaste sättet att ta dig fram till din slutdestination. Transfern mellan terminalen i Reykjavík och Keflavík flygplats tar ungefär 45 minuter, allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. När du landar på Keflavík flygplats är det bara att ta dig till servicedisken utanför ankomsthallen. Stig ombord på bussen precis framför flygplatsen.Bussarna är punktliga och avgår i enlighet med schemat, i samband med alla anländande flyg. När du åker från Reykjavík tar du dig till den centrala bussterminalen i staden eller en busshållplats i Kópavogur.  För en extraavgift kan du lägga till en service som tar dig hela vägen till eller från ditt boende eller närmsta busshållplats. 

Reykjavik: Sky Lagoon "Pure Pass" med 7-stegs sparitual

Reykjavik: Sky Lagoon "Pure Pass" med 7-stegs sparitual

Skaffa ett Sky Lagoon-pass och fördjupa dig i värmen i en geotermisk lagun vid havet, där den dramatiska Nordatlanten breder ut sig framför dig. Fördjupa din avslappning med en unik spa-ritual i 7 steg som ingår i passet. Välj mellan Sky Pass och Pure Pass. Med Sky Pass får du tillgång till privata omklädningsrum och duschkabiner med botaniska kroppsprodukter. Med Pure Pass använder du gemensamma omklädnings- och duschutrymmen. Kom i kontakt med isländska traditioner och slappna av i ditt sinne, kropp och själ. Genomför ritualen i 7 steg för att helt fördjupa dig i isländska badtraditioner. Steg 1: Varva ner och koppla av i lagunen Steg 2: Kyl ner med det kalla doppet Steg 3: Koppla av och njut av utsikterna i bastun Steg 4: Fräscha upp dig i kall dimma Steg 5: Uppliva och exfoliera med en föryngrande kroppsskrubbning Steg 6: Slappna av i ångbastun Steg 7: Duscha och slappna av i lagunen Efter upplevelsen kan du förnya dina smaklökar på Sky Café och Smakk Bar. Upptäck och ta del av regionens lokala smaker.

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Njut av en säker och pålitlig transfer mellan Reykjavíks centrum och den världsberömda Blå lagunen, samtidigt som du har möjlighet att välja mellan ett komfortpaket eller premiumpaket. Upplev lugnet i de unika geotermiska vattnen i Milky Blue Sea, som av många anses vara en upplevelse som man bara får uppleva en gång i livet och som är en oumbärlig del av din Islandssemester. Det går ofta avgångar till och från Reykjavik så att du kan utforska staden på din egen tid. Den blå lagunen bildades 1976 i samband med en drift av det närliggande geotermiska kraftverket. Under de följande åren började man bada i vattnet och smörja in huden med kisellera. Den är känd för sina stärkande egenskaper och hälsofördelar. Blue Lagoon är omgiven av ett mossklädd lavafält och erbjuder ett otroligt landskap, med toppmoderna faciliteter och en atmosfär från en annan värld. Välj mellan två olika paket och unna dig tid att slappna av.Efteråt detta återvänder du till Reykjavik. Din returbiljett är flexibel/öppen och kan användas för alla avgångar från Blå lagunen.

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Res iväg på en busstur som tar dig runt Islands legendariska Gyllene cirkel och slappna av i Hemliga lagunens välgörande vatten. Utforska sydvästkusten, inklusive det spektakulära Geysir-området. Se det berömda vattenfallet Gullfoss, vulkanen Kerið och Þingvellir nationalpark. Du hämtas först upp från centrala Reykjavík och dagens första stopp blir sedan Keriðs vulkankrater. Vandra runt toppen av vulkanens krater utmed en lång svindlande vandringsled och gå sedan ner i själva kratern för attt nå sjön i mitten av den. Åk sedan vidare till Hemliga lagunen, där du får 1,5 timme på dig att slappna av i de välgörande termiska vattnen, samtidigt som du får beundra dina lugna omgivningar. Därefter fortsätter du vidare till Strokkurs aktiva varma källa, där vattnet sprutar 30 meter upp i luften var 8:e minut. Åk sedan vidare till Gullfoss vattenfall och känn på den glaciära strömmen Hvítás kraft när den slungar sig ner i en 32 meter djup skreva i marken. Efter stoppet vid Gullfoss besöker du nationalparken Þingvellir, där de nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna separerar med ett fåtal centimeter varje år. År 2004 skrevs Þingvellir in på UNESCO:s världsarvslista.

Från Vik eller Reykjavik: Katla isgrotta och Super Jeep-tur

Från Vik eller Reykjavik: Katla isgrotta och Super Jeep-tur

Upptäck södra Islands unika isgrottor på en guidad tur från Vik eller Reykavik. Upplev hisnande vyer när du kör längs landets spektakulära sydkust. Hoppa in i en Super Jeep och kör ner på en landsväg. Närma dig otroliga landskap och fantastiska sevärdheter när du tar dig till ditt första stopp. Ankomst till Myrdalsjokull-glaciären och vandring över den för att nå Kötlujökull-glaciären med hjälp av isbroddar. Utforska den iskalla blå och svarta isgrottan samt beundra dess inre med en erfaren guide. Ta dig sedan tillbaka till minibussen för att åka tillbaka till utgångspunkten i Vík.

Reykjavik

Reykjavik

Våra mest rekommenderade Reykjavik Rundvandringar

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Reykjavik: Gyllene Cirkeln heldagstur med Keridkratern

Reykjavik: Gyllene Cirkeln heldagstur med Keridkratern

Se det bästa sydvästra Island har att erbjuda under en åtta timmars bussutflykt utmed Gyllene cirkeln, som utgår från Reykjavík. Besök det spektakulära Geysir-området och Gullfoss-vattenfallet. Upptäck var de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna möts i Þingvellir nationalpark. Åk sedan till det geotermiska området Geysir. Förundras över den aktiva heta källan Strokkur som sprutar ångande vatten 30 meter upp i luften var åttonde minut. Fortsätt till Gullfoss-vattenfallet, en av Islands mest ikoniska attraktioner. Känn vattenstänket från glaciärfloden Hvítá när den forsar ner i en 32 meter djup skreva. Bege dig därefter till Þingvellir nationalpark, där de nordamerikanska och eurasiska tektoniska plattorna dras isär med en hastighet på några centimeter per år. Þingvellir utsågs till en världsarvsplats för sitt kulturella värde år 2004 och är platsen för en fantastisk sprickdal och Lögberg – det första vikingaparlamentet. Förundras över den vulkaniska kratern vid Kerið-sjön och passera genom de isländska gårdarna i söder på din resa runt Gyllene cirkeln, innan du återvänder till din ursprungliga startpunkt i Reykjavík.

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Island: Busstur med norrsken från Reykjavik

Gör en kvällsutflykt för att se Aurora Borealis. Hör fascinerande fakta om dem från dina guider, besök Aurora Museum och leta för att se ljusen med egna ögon. Lämna centrala Reykjavíks starka ljus för att se Aurora Borealis dansande ljus. Det är även känt som "norrsken" och är en av de mest spektakulära showerna under vintermånaderna. Bege dig dit meteorologer har förutspått att norrskenet kommer att vara som bäst. För att få fantastisk utsikt över himlen siktar du på områden utan artificiellt ljus. Hör förklaringar om hur norrskenet orsakas till följd av att gasformiga partiklar i jordens atmosfär kolliderar med laddade partiklar som frigörs från solens atmosfär. Ha fördel av en resplan som inkluderar stopp för dig att gå ut och ta fotografier. De platser som besöks skiljer sig från dag till dag, men du beger dig i riktning mot platser med störst chans att se Moder Natur arbeta. Eftersom turen är väderberoende och observationer inte kan garanteras välkomnas du också att följa med på en till norrskenstur utan kostnad om ljusen inte kan ses.  Utforska norrskenet i Aurora Museum. Utflykten inkluderar en kompletterande biljett för ett självguidat besök på museet i Reykjavik, som är giltig den dag du deltar i resan, från och med den tidpunkt då du får bekräftelse på att resan är igång.

Reykjavík: Kryssning med valskådning och marint liv

Reykjavík: Kryssning med valskådning och marint liv

Följ med på en båttur från hamnen i Reykjavík och upptäck Islands rika marina liv, som är en av öns främsta höjdpunkter. Hela året runt kan du få se en mängd olika valar och andra marina djur i Reykjavíkområdet med omnejd, inklusive vikvalar, knölvalar, tumlare och vitsidingar. Ta möjligheten att se några av Islands vackraste marina djur och den isländska kustens fantastiska landskap. Högsäsongen för valskådning sträcker sig från april till oktober, men naturligtvis är havet alltid fullt av magiska varelser och du vet aldrig vad du kommer att få se härnäst. Dra nytta av specialutbildade valsafariguider som är experter på att upptäcka djuren. Hör på när dessa experter berättar om valarnas liv och olika intressanta beteenden och svarar på alla dina frågor. Njut av den isländska kustens fantastiska landskap samtidigt som du ser det lokala djurlivet. Ta en paus och värm dig upp i det uppvärmda inomhusområdet. Koppla av ombord på båten och njut av bekväma sittplatser både inomhus och utomhus. Köp drycker och snacks under resans gång från baren och kafeterian ombord. Upplev en trevlig och härlig båttur som är bekväm även när skeppet håller hög fart. Om du önskar kan du även dela ditt äventyr live på sociala medier med hjälp av båtens gratis wifi.

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Från Reykjavik: Heldagsutflykt till södra Island

Tillbringa en härlig dag med att utforska södra Islands slående dramatiska  landskap och res utmed den sydliga kustlinjen på en heldagstur från Reykjavík. Under resans gång kommer du att få upptäcka floder, vattenfall, berg och glaciärer. Efter att bussen har hämtat upp dig från ett av de listade hotellen eller gästhusen i centrala Reykjavík reser du ut till de vackra vattenfallen Seljalandsfoss och Skógafoss. När du når vattenfallet Seljalandsfoss får du möjligheten att gå in bakom de forsande kaskaderna. Känn det friska vattnet spraya dig i ansiktet. Ta dig sedan vidare till det 60 meter höga fallet Skógafoss. Åk förbi sydkustens ikoniska svarta sandstränder och njut av havets imponerande urkraft. Besök glaciärkanten av Sólheimajökull och se platsen där glaciären Mýrdalsjökulls vatten mynnar ut. Njut av den majestätiska vilda naturen, som ständigt förändras, på nära håll. Beundra sedan de unika basaltstenarna vid Reynisfjara och besök Islands sydligaste by, belägen strax söder om glaciären Mýrdalsjökull, innan du reser tillbaka till Reykjavík.

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Slappna av under din semester och använd en kostnadseffektiv och smidig transferservice, med professionella och trevliga chaufförer. Schemat är fast och bussarna går mellan Keflavík International Airport och Reykjavíks huvudbussterminal. Det här är det lättaste sättet att ta dig fram till din slutdestination. Transfern mellan terminalen i Reykjavík och Keflavík flygplats tar ungefär 45 minuter, allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. När du landar på Keflavík flygplats är det bara att ta dig till servicedisken utanför ankomsthallen. Stig ombord på bussen precis framför flygplatsen.Bussarna är punktliga och avgår i enlighet med schemat, i samband med alla anländande flyg. När du åker från Reykjavík tar du dig till den centrala bussterminalen i staden eller en busshållplats i Kópavogur.  För en extraavgift kan du lägga till en service som tar dig hela vägen till eller från ditt boende eller närmsta busshållplats. 

Reykjavik: Sky Lagoon "Pure Pass" med 7-stegs sparitual

Reykjavik: Sky Lagoon "Pure Pass" med 7-stegs sparitual

Skaffa ett Sky Lagoon-pass och fördjupa dig i värmen i en geotermisk lagun vid havet, där den dramatiska Nordatlanten breder ut sig framför dig. Fördjupa din avslappning med en unik spa-ritual i 7 steg som ingår i passet. Välj mellan Sky Pass och Pure Pass. Med Sky Pass får du tillgång till privata omklädningsrum och duschkabiner med botaniska kroppsprodukter. Med Pure Pass använder du gemensamma omklädnings- och duschutrymmen. Kom i kontakt med isländska traditioner och slappna av i ditt sinne, kropp och själ. Genomför ritualen i 7 steg för att helt fördjupa dig i isländska badtraditioner. Steg 1: Varva ner och koppla av i lagunen Steg 2: Kyl ner med det kalla doppet Steg 3: Koppla av och njut av utsikterna i bastun Steg 4: Fräscha upp dig i kall dimma Steg 5: Uppliva och exfoliera med en föryngrande kroppsskrubbning Steg 6: Slappna av i ångbastun Steg 7: Duscha och slappna av i lagunen Efter upplevelsen kan du förnya dina smaklökar på Sky Café och Smakk Bar. Upptäck och ta del av regionens lokala smaker.

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Från Reykjavík: Inträde till Blå lagunen med transfer

Njut av en säker och pålitlig transfer mellan Reykjavíks centrum och den världsberömda Blå lagunen, samtidigt som du har möjlighet att välja mellan ett komfortpaket eller premiumpaket. Upplev lugnet i de unika geotermiska vattnen i Milky Blue Sea, som av många anses vara en upplevelse som man bara får uppleva en gång i livet och som är en oumbärlig del av din Islandssemester. Det går ofta avgångar till och från Reykjavik så att du kan utforska staden på din egen tid. Den blå lagunen bildades 1976 i samband med en drift av det närliggande geotermiska kraftverket. Under de följande åren började man bada i vattnet och smörja in huden med kisellera. Den är känd för sina stärkande egenskaper och hälsofördelar. Blue Lagoon är omgiven av ett mossklädd lavafält och erbjuder ett otroligt landskap, med toppmoderna faciliteter och en atmosfär från en annan värld. Välj mellan två olika paket och unna dig tid att slappna av.Efteråt detta återvänder du till Reykjavik. Din returbiljett är flexibel/öppen och kan användas för alla avgångar från Blå lagunen.

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Res iväg på en busstur som tar dig runt Islands legendariska Gyllene cirkel och slappna av i Hemliga lagunens välgörande vatten. Utforska sydvästkusten, inklusive det spektakulära Geysir-området. Se det berömda vattenfallet Gullfoss, vulkanen Kerið och Þingvellir nationalpark. Du hämtas först upp från centrala Reykjavík och dagens första stopp blir sedan Keriðs vulkankrater. Vandra runt toppen av vulkanens krater utmed en lång svindlande vandringsled och gå sedan ner i själva kratern för attt nå sjön i mitten av den. Åk sedan vidare till Hemliga lagunen, där du får 1,5 timme på dig att slappna av i de välgörande termiska vattnen, samtidigt som du får beundra dina lugna omgivningar. Därefter fortsätter du vidare till Strokkurs aktiva varma källa, där vattnet sprutar 30 meter upp i luften var 8:e minut. Åk sedan vidare till Gullfoss vattenfall och känn på den glaciära strömmen Hvítás kraft när den slungar sig ner i en 32 meter djup skreva i marken. Efter stoppet vid Gullfoss besöker du nationalparken Þingvellir, där de nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna separerar med ett fåtal centimeter varje år. År 2004 skrevs Þingvellir in på UNESCO:s världsarvslista.

Från Vik eller Reykjavik: Katla isgrotta och Super Jeep-tur

Från Vik eller Reykjavik: Katla isgrotta och Super Jeep-tur

Upptäck södra Islands unika isgrottor på en guidad tur från Vik eller Reykavik. Upplev hisnande vyer när du kör längs landets spektakulära sydkust. Hoppa in i en Super Jeep och kör ner på en landsväg. Närma dig otroliga landskap och fantastiska sevärdheter när du tar dig till ditt första stopp. Ankomst till Myrdalsjokull-glaciären och vandring över den för att nå Kötlujökull-glaciären med hjälp av isbroddar. Utforska den iskalla blå och svarta isgrottan samt beundra dess inre med en erfaren guide. Ta dig sedan tillbaka till minibussen för att åka tillbaka till utgångspunkten i Vík.

Vanliga frågor om Rundvandringar i Reykjavik

Vad finns det för andra saker att göra än Rundvandringar som är värt att besöka i Reykjavik?

Andra upplevelser du inte bör missa i Reykjavik:

Toppattraktioner i Reykjavik

Saker att göra i Reykjavik

Städer i Island

Utforska Reykjavik

Läs vår kompletta guide till Reykjavik eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.7
(2 032 recensioner)

Supertrevliga och hjälpsamma guider, man känner sig i goda händer och välkommen trots det stora antalet ridgäster, mycket välskötta och balanserade hästar, högkvalitativ utrustning att hyra såsom overaller, ridkepsar mm, lagom tid före och efter ritten för varm choklad eller kaffe, tydliga instruktioner och meddelanden, för alla nivåer. Det tar förstås ett tag innan så många (över tjugo) är på hästen. När jag delade gruppen valde jag den snabbare, som fortfarande är en avslappnad tur med fina töltfaser. Jag har gjort den här turen flera gånger, och som en erfaren ryttare tycker jag att Viking-turen är ännu mer rekommenderad, men återigen hade jag en fantastisk tid.

Vi njöt verkligen av turnén genom de vackra lavafälten! Det var också fantastiskt att gruppen delade upp sig under turnén så att både nybörjare och avancerade ryttare fick pengarna! Vi hade väldigt tur med vädret - soligt men superkallt - och pådragsoverallen du kan låna kom verkligen till nytta! Det var också spännande att få information om islandshästar! En fantastisk halvdagstur för djur- och hästälskare!

Vi hade en underbar tid på att rida islandshästar över lavafältet med vacker utsikt över bergen och glaciärerna. Hästarna var väldigt söta och guiderna var mycket hjälpsamma med instruktioner och tips för bekväm ridning. Jag älskade att det fanns ett alternativ för en snabb och en långsam grupp beroende på din komfort med ridning - det var kul att gå upp till en trav med den snabba gruppen!

En supertrevlig guidad tur som jag varmt skulle rekommendera. Vår fina guide Karítas var otroligt kunnig och trevlig med glimten i ögat. Vi fick smaka på många goda exempel på isländsk mat.

Trevliga guider och väldigt roligt att geuppen kunde anpassas efter ridvana