Reykjavik
Liten grupp

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Reykjavik

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Reykjavik? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 645 omdömen

Rundturen var fantastisk. Guiden var en kunnig historieberättare.

Informationen av tjejen som plockade upp oss vid busshållplats 8 kunde ha varit mera utförlig. Vi viftades in i en stor buss och sen kom de och ropade upp vårt namn för det visade sig att vi skulle med en minibuss som väntade på oss. Rundturen var intressant och innehållsrik. Jag skulle ha velat ha mera tid på mig vid Tingvellir. Badtiden vid Blå Lagunen kändes också lite stressig med tanke på att man betalade en hel del skillt för den vistelsen. Vår guide var en fantastiskt kunnig och skicklig historieberättare. Jag uppskattade speciellt att hab kunde så mycket om Islands naturgeografi och historia.

En fantastisk guide som bjöd på sig själv.

Fantastisk upplevelse. Vi fick tyvärr inte meddelande om ändrad upphämtningsplats och höll därför på att missa hela resan men guide och medresenärer väntande på oss. Vi fick ett SMS om att vi inte hade kommit till mötesplatsen och vi hann ta oss till den nya platsen. Guiden var lagom personlig och berättade om att han som ung planterat träd på loven. Tusen tack!

Underbara landskap och fantastiska vidder

Superfin resa, superbra guide, Jonas, skönt åka i liten grupp. Aningen stressad resa eftersom det är mycket som ska hinnas med på resan och långa sträckor att ta sig. Personligen hade jag lätt kunnat strunta i kirkjufjell eftersom de andra platserna var ännu mer fantastiska!

Fantastiskt välordnad tur med en lika fantastisk chaufför och guide

Arnar körde och guidade oss på ett alldeles utmärkt sätt runt gyllene cirkeln med både extrastopp och avslutande blå lagunen. Han var informativ och hade leendet nära tillhands. En tillgång för Nicetravel.

Väldigt givande dag, skulle dock inte rekommenderas till barn då det är en lång dag med mycket körande. Boka inträdet till blå lagunen i god tid. I vår grupp saknade majoriteten inträde till rätt tid