Reykjavik
Flygplatstransfers

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära Flygplatstransfers i Reykjavik

Alla saker att se i Reykjavik

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Reykjavik? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 954 omdömen

Snabb, effektiv service. Vi hämtades i en minibuss av den lokala partnern 'Grayline' innan vi gick med i huvudtränaren till Keflavik. Vi bokade returtransfer till flygplatsen, online, natten innan vi skulle flyga hem. Vi hade ursprungligen bara bokat Keflavik-Reykjavik-resan eftersom vi tänkte kolla om det var billigare att boka på flygplatsen för transfer tillbaka. Det var det inte. Online definitivt billigare! Busshållplatserna är prickade runt staden och används av alla olika resebolag och utflyktsleverantörer. De är superlätta att hitta och anslutningsinstruktionerna är tydliga, med en QR-kod som kan laddas ner till din telefon genom en biljett. Jag reste som en del av ett par men skulle ha känt mig helt bekväm att resa ensam.

Bussarna är mycket lätta att hitta på flygplatsen och bussförarna var mycket hjälpsamma för att hjälpa oss att ansluta till vår andra buss. Om du väljer hotellalternativet (som är det bästa alternativet IMO) måste du byta till en mindre buss vid BSI-terminalen. Se till att du talar om för din förare vart du ska åka så tar de dig dit inga problem! Jag är så glad att vi köpte detta i förväg så vi behövde inte oroa oss för hur vi skulle ta oss till och från flygplatsen.

Bra service, enkelt och effektivt. Observera att om ditt flyg går runt 06.00 kan det vara bättre att ta alternativa transporter till flygplatsen. Tidpunkten var snäv och lyckligtvis reste jag ensam så jag tog mig igenom säkerhetskontrollen och till min port precis innan porten stängdes.

Jag tyckte att flygbussen var absolut pålitlig, ren och säker, med vänliga och hjälpsamma förare. Priset är utmärkt. Jag skulle använda denna tjänst igen varje gång. (Företagets turer är också förstklassiga! Jag tog 2 av dem under mitt besök och var mycket nöjd med upplevelserna.)

Bekväm transfer

Det var enkelt att boka via webben, lätt och hitta service personal på flygplatsen och bussen stod klar för körning utanför ankomsthallen.