Reykjavik
Valskådning och delfinturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Reykjavik

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Reykjavik? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 166 omdömen

Det finns flera valobservatörer i Reykjavik. Vi var dock mycket nöjda med vårt val, då vi kunde skjuta upp mötet flera gånger utan problem på grund av dåligt väder (storm). När vi äntligen kunde börja hade vi båda en känsla av att deltagarna faktiskt ville kunna se dem och att djurens välbefinnande togs om hand. På nära håll såg vi att andra researrangörer kom farligt nära valet. Så var inte fallet med oss och vi kunde fortfarande ta fantastiska bilder. Men var försiktig, fartyget svajar kraftigt på grund av svängmanövrar. Om du är sjösjuk bör du ta ett av de kostnadsfria illamåendetabletterna innan du åker.

Dagen för vår bokning var vädret för dåligt, jag fick ett sms och ett mejl på morgonen där jag frågade om jag ville ha ersättning eller om jag ville skjuta upp. Jag valde att skjuta upp till nästa dag. Havet var fortfarande väldigt grovt (jag blev varnad, alltid med möjlighet till återbetalning) och ångrade mig inte. Teamet kunde inte göra tillräckligt för alla (de tillhandahåller sjösjukekapsel, sjukväska och filt). Vi hade turen att se delfiner och 3 valar som lekte runt båten länge. Det var underbart.

Absolut att rekommendera. Trots det grova havet såg vi flera valar och delfiner. Delfinerna dök till och med under vårt skepp gång på gång. Rekommenderar verkligen.

Bokade en dag i förväg på en stund. Få digitala kuponger på din mobiltelefon. Allt gick smidigt. Mötesplatsen beskrevs exakt.

Nice yacht. Great staff and we saw wales. But dont forget to take your seasick tabletts!