Lägg till datum

Reykjavik
Dagsturer till

Dagsturer till
294 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Reykjavik

Reykjavik

Utforska Reykjavik

Läs vår kompletta guide till Reykjavik eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.6
(20 944 recensioner)

Vår reseledare var en ursprungligen från Nya Zeeland som kom hit för sin magisterexamen i geologi och sedan stannade. Hon var helt fantastisk. Hon var bortom kunnig om varje aspekt av Islands mark, deras markförvaltning och till och med deras vattenanvändning/-system. Förmodligen en av de bästa turnéerna jag någonsin varit på, men speciellt på Island. Skulle definitivt rekommendera vad som helst med henne och hennes företag, GeoAdventures.

På grund av de senaste vulkanutbrotten kunde vi inte åka på den här turen som planerat, men vi erbjöds en alternativ rundtur i Arnarkergrottan vilket var otroligt! Tack så mycket till vår entusiastiska och informativa guide Frankrike för denna unika upplevelse :)

Vulkanturen ställdes in så vi erbjöds en rundtur i lavagrottan. Vår guide Guissepa var lysande. Så entusiastisk och uppenbarligen älskar sitt ämne. Vi blev besvikna över vulkanturnén avbröts men detta kompenserade mer än för det.

Det var en fantastisk upplevelse. Guseppie var extremt kunnig. Och hänsyn till allas komfortnivå på vandringen. Om du letar efter en autentisk upplevelse utanför allfarvägen, rekommenderas starkt.

Turen var jättebra och stoppen väl balanserade, förutom stoppet på Black sand beachen som kunde varit kortare.