Reykjavik
Dagsutflykter

Dagsutflykter
310 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Reykjavik

Reykjavik

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i Reykjavik

Städer i Island

Reykjavik: Fler aktiviteter och sevärdheter

Reykjavik: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.6
(20 944 recensioner)

det var vår tur att vi bokade från Get your Guide och fick service av Bus Travel Island. Jag vill tacka vår guide Just Dave och vår kapten Kettlebell och kära säl, det är 2 veckor efter att jag recenserar men kommer aldrig att glömma upplevelsen jag fick av dessa killar. Fick veta mer om Island, det är förr-nutid. en sak som är unik med Dave är att han också var en resenär som älskade platsen nu han lämnade sitt eget land bara för att beundra och utforska mer om Island. En lokal kommer alltid att säga bra saker om sin plats, men en resenär kommer att visa dig vad han tyckte mest om när han faktiskt var en resenär. Till och med vår kapten sjöng och spelade gitarr och delade med sig av sin kunskap som är en sällsynt sak 10/10

En mycket komplett dag med Siddi, vår guide, på toppen! Han introducerade oss för isländsk musik under resan och gav oss all information. Nice resa var också lyhörd med stängningen av den blå lagunen och vulkanens utbrott med 3 förslag. Jag valde Hvammsvik som bara var fantastisk, tyst och inte för trångt. Jag rekomenderar !

Matt var en fantastisk reseguide och Albert gjorde ett bra jobb med att navigera. Matt var en fantastisk berättare och var underhållande hela dagen! De platser och platser som besöktes var också fantastiska!

Det var en fantastisk upplevelse. Guseppie var extremt kunnig. Och hänsyn till allas komfortnivå på vandringen. Om du letar efter en autentisk upplevelse utanför allfarvägen, rekommenderas starkt.

avgången som inte var garanterad i tid...en timme försenad