Reykjavik Dagsutflykter
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Dagsutflykter i Reykjavik

Visa alla Dagsutflykter i Reykjavik
Se 341 upplevelser

Vad besökare tycker om Reykjavik

Otroligt vacker natur. Bra kläder nödvändigt.

Allt vi såg var sevärt. Black beach höll på att ta andan ur oss fullständigt - det blåste storm. Tyvärr saknades hörlurar till paddorna och mina egna har en helt annan typ av kontakt. Flera av sätenas kontakter var sönderbrutna, som tur var fanns det gott om plats att välja mellan. Guiden var undermålig. Vi fick veta att islänningar äter hästkött och att det finns fler får och fler bilar än människor på ön. I övrigt verkade hans jobb bestå i att tala om när vi skulle vara tillbaka i bussen. Mot vissa resenärer var han rentav oförskämd. Lågvattenmärket var väl när han bad oss att inte stjäla de paddor han ev glömt att samla in. Så bra tur med kass guide.

Från Reykjavik: Heldagstur till södra Island Omdöme från: Agneta, 2019-04-25

Rundturen var fantastisk. Guiden var en kunnig historieberättare.

Informationen av tjejen som plockade upp oss vid busshållplats 8 kunde ha varit mera utförlig. Vi viftades in i en stor buss och sen kom de och ropade upp vårt namn för det visade sig att vi skulle med en minibuss som väntade på oss. Rundturen var intressant och innehållsrik. Jag skulle ha velat ha mera tid på mig vid Tingvellir. Badtiden vid Blå Lagunen kändes också lite stressig med tanke på att man betalade en hel del skillt för den vistelsen. Vår guide var en fantastiskt kunnig och skicklig historieberättare. Jag uppskattade speciellt att hab kunde så mycket om Islands naturgeografi och historia.

En fantastisk guide som bjöd på sig själv.

Fantastisk upplevelse. Vi fick tyvärr inte meddelande om ändrad upphämtningsplats och höll därför på att missa hela resan men guide och medresenärer väntande på oss. Vi fick ett SMS om att vi inte hade kommit till mötesplatsen och vi hann ta oss till den nya platsen. Guiden var lagom personlig och berättade om att han som ung planterat träd på loven. Tusen tack!

Underbara landskap och fantastiska vidder

Superfin resa, superbra guide, Jonas, skönt åka i liten grupp. Aningen stressad resa eftersom det är mycket som ska hinnas med på resan och långa sträckor att ta sig. Personligen hade jag lätt kunnat strunta i kirkjufjell eftersom de andra platserna var ännu mer fantastiska!

Fantastiska naturupplevelser, ett måste på Island

Helt fantastisk resa med så många upplevelser. Tyvärr stressigt vid varje stopp pga för lite tid - hann knappt uppleva utan stress med tiden. Är man inte fullt rörlig så är det krävande med alla trappor och stigningar och kan vara att man missar upplevelsen.