Reykjavik
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Reykjavik

Want to discover all there is to do in Reykjavik? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 20 245 omdömen

Väldigt bra guide, bra tider och bra info. Kände sig trygg med chauffören. Det enda tråkiga var att man bara hade 30 minuter på sista stället, nationalparken. Då jag vart där tidigare vet jag att de finns vattenfall och många andra fina saker att se på när man väl är där. Det hinner man tyvärr inte på 30 min, hur snabb man än är. Annars skulle jag rekommendera denna tur, alla dagar i veckan, men lite roligare i mars och framåt då det inte är lika mycket snö/is på vattenfallen då.

Varmt och skönt bad. God middag med vällagad mat. Mycket layed back och humoristisk guide som verkligen bidrog positivt till hela upplevelsen. Vi var nöjda trots att vi bara såg pyttelite norrsken mellan molnslöjorna.

Väldisponerad tur med besök på flera riktigt härliga ställen. Fantastiskt vackert både i Tingvalla och vid vattenfallet. Vackert när det faller i "flera våningar". Badet i Secret Lagoon är en skön avslutning på dagen.

Superbra utflykt med en trevlig guide (Jona) som verkligen kunde sitt område. Vi hade monumental tur med vädret också, inte ett enda moln på himlen, så trots corona-nojan blev det en grym dag!

En fantastisk tur som innefattade många av de bästa sevärdheterna på Island. Transport i minibuss med påläst lokal guide. Allt igenom en toppenupplevelse!