Välj datum

Reykjavik Buss- och minivanturer

  • Guidade turer
  • Paketerbjudanden
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Privata turer
10 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Reykjavik

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Reykjavik?

Vilka är de bästa dagsturerna från Reykjavik?

De bästa dagsturerna från Reykjavik:

Sky Lagoon

Reykjavik: Fler aktiviteter och sevärdheter

Reykjavik: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reykjavik

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 20 245 omdömen

Staden Reykjavik är relativt liten, så det var väldigt lätt att ta sig till mötesplatsen för att hämta bussen! När vi åker till Lagoa Azul presenterar vi vår QR-kod och allt var sant, de facto, där var den första drinken inkluderad, mask och handdukar! Jag inbillade mig att jag var glad, men det var jag inte! Deu att dra nytta av nog! Separata omklädningsrum för män och kvinnor, låt oss ta olika ryggsäckar! När jag kom in i omklädningsrummet var processen att limma en garderob inte så tydlig, men det löste sig trots allt! En oförskämd sak är att du går ut ur badet obligatorio innan du går in i Lagoa Azul, men har ingen handduk tillgänglig, du måste gå ner för att slå en handduk, det här är meio tempo, det är kallt! De kommer inte heller att ge dig en handduk om du måste vänta på folket, om du får en handduk lämnar du Blå lagunen och går tillbaka till omklädningsrummet. Viktigt att bära en chinelo!

den blå lagunen är fantastisk! vi hade så roligt. Jag uppskattade att detta var en "öppen" returbiljett, vilket innebär att du inte behöver välja en returtid som du har fastnat med - bestäm bara i ögonblicket eftersom det finns bussar som kommer (nästan) varje timme. Det finns ett café och en restaurang inuti (båda ganska dyra) om du blir hungrig. Också - om du planerar att gå under vattnet - KLASSA håret med balsam (medföljer) innan du går in... även om du inte planerar på det, lägger jag fortfarande lite runt kanterna för att säkerställa att saltvattnet inte förstör mitt hår ! Ha så kul :)

Lagunen är fantastisk och vi kunde tillbringa så länge vi ville där med busschauffören som gav oss en lista över tider för returbussar på vår avgång från bussen som reser dit. Lagunen är idyllisk och välplacerad och personalen där gav mycket information om platsens historia och den geologiska betydelsen. Skulle starkt rekommendera.

Vi kom tidigt och fick ca 30 minuter när det var riktigt magiskt. Inte så mycket folk och dämpat. Sedan blev det turistfälla.

fantastisk upplevelse, man blir så glad i den miljö plus en drink är inte fel