Reykjavik kryssningsterminal

Reykjavik kryssningsterminal: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: Sky Lagoon inträde med transfer

Reykjavik: Sky Lagoon inträde med transfer

Det är enkelt att ta sig till och från Sky Lagoon med transfer från BSI-terminalen till centrum. Fördjupa dig i den nya geotermiska bassängen i Reykjavík. Sky Lagoon är ett termiskt spa inspirerat av både naturen och den lokala kulturen. Den dramatiska Nordatlanten sträcker sig framför dig i infinitypoolen med utsikt över Reykjaneshalvön och presidentresidenset i Bessastadir. Besök turfhuset för en 7-stegs spa-ritual, som ingår i din entrébiljett. Njut av en unik spaupplevelse som du inte får missa. Sky Lagoon känns verkligen som en naturlig oas, långt borta från allt urbant eller ens mänskligt. Klippväggar, grottor och vikar är alla utformade för att göra omgivningen både vacker och naturlig, och de mörka texturerna framhäver lagunens lugn. Detta är definitivt en unik lyxdestination. Välj mellan standard Pure Pass med delade omklädningsrum eller uppgradera till Sky Pass som inkluderar privata omklädningsrum och Sky signatur body lotion. Alternativt kan du välja Sky Lagoon-biljett som inkluderar 7-stegs spa-ritual, användning av handduk, delade omklädningsrum och upphämtning från Skarfabakki kryssningshamn.

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Skarfabakki Cruise Port Transfer till/från Keflavik Airport.

Skarfabakki Cruise Port Transfer till/från Keflavik Airport.

Kryssa med stil med Islands mest prisvärda och pålitliga transfer till Reykjaviks kryssningsterminal. (Miðbakki eller Skarfabakki) Med vår professionella meet-and-greet-service kommer du att känna dig som en VIP utan extra kostnader. Gör dig redo för en lyxig, stressfri resa som ingen annan! Res med stil, komfort och lätthet. Njut av en stressfri resa till och från Keflavik Airport med bagageutrymme anpassat efter dina behov. Vår lyxiga transporttjänst från dörr till dörr erbjuder ett billigt och bekvämt sätt att nå Skarfabakki hamn från Keflaviks flygplats. Njut av våra omfattande tjänster med gratis upp till 90 minuters väntetid och gratis möte och hälsning på flygplatsen, tillsammans med 15 minuters gratis väntetid och parkering vid kryssningsterminalen; allt utformat för att göra din resa enkel och trevlig. Boka online nu!

Skarfabakki: Gyllene cirkeln Tur i liten grupp - dagsutflykt

Skarfabakki: Gyllene cirkeln Tur i liten grupp - dagsutflykt

Utforska Islands hisnande natur på en dagsutflykt med Golden Circle som avgår från Reykjaviks hamn Skarfabakki. Fördjupa dig i denna populära rutt, där natur och kultur sammanflätas sömlöst. Upptäck de olika landskapen och de fängslande berättelserna från Islands bosättningstid till idag på Golden Circle, känd för sin närhet till Reykjavik. Efter upphämtning från kryssningshamnen följer du din guide till det fantastiska vattenfallet Gullfoss. Fortsätt till den imponerande Geysir och den charmiga mjölkgården Efstidalur. Slutligen utforskar du den pittoreska nationalparken Thingvellir, där du också besöker det hisnande Öxararfoss-vattenfallet.

Reykjavik Cruise Terminal Skarfabakki till Keflavik Airport

Reykjavik Cruise Terminal Skarfabakki till Keflavik Airport

Missa inte chansen att få din resa att hämta dig medan andra väntar i kö; Boka din resa med oss så kommer vår förare att anlända till kryssningshamnen med en namnskylt som du väljer, hjälpa dig med ditt bagage i vår luftkonditionerade privata lyxbil och köra dig säkert till Keflavik flygplats avgångar

Reykjavik: Island/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Reykjavik: Island/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Förenade kungariket, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ukraina, Ungern, Åland, Isle of Man, Jersey, Ryssland, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nätverk:Nova ehf./Siminn h.f.

Privat transfer: KEF till/från Skarfabakki kryssningsterminal

Privat transfer: KEF till/från Skarfabakki kryssningsterminal

**För Keflavik flygplats till kryssningsterminalen:** Upplev en sömlös resa från Keflavik flygplats till kryssningsterminalen med vår privata dörr-till-dörr-transfer, som garanterar komfort och stil från det ögonblick du kliver av planet. Njut av flexibiliteten i en transferservice som är utformad efter din tidtabell, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något under ditt besök på Island. Oavsett om det är för affärer eller fritid, låt oss skräddarsy din resa för maximal bekvämlighet och nöje. **För kryssningsterminal till Keflavik flygplats:** Upplev höjdpunkten av integritet och bekvämlighet när våra artiga och erfarna chaufförer kör dig från kryssningsterminalen till Keflavik flygplats i eleganta fordon utrustade med alla bekvämligheter för en stressfri resa. Lita på att vår personliga, problemfria resa ger en elegant och bekväm transfer, vilket frigör värdefull tid för dig att fördjupa dig i isländska upplevelser som verkligen betyder något, oavsett om det är för affärer eller nöje.

Keflavik Aiport till Skarfabakki kryssningsterminal Reykjavik

Keflavik Aiport till Skarfabakki kryssningsterminal Reykjavik

Vi tillhandahåller rena bilar och vi hjälper också till att spåra ditt flyg som att veta när man ska skicka föraren över. Vi vår väntetid är upp till 1 timme efter flyg bekräftad landning ger också en namnskylt så att du kan identifiera oss omedelbart. Vi är här för att hjälpa dig att ha en smidig överföring. Vår chaufför kommer att vänta på din ankomst till Keflavik flygplats ankomsthall med ditt namn på en skylt, hälsa på dig på ett trevligt sätt, hjälpa dig med ditt språk, och efter att du blivit bekväm i din resa, kommer din chaufför att köra dig direkt till kryssningsterminalen i Reykjavik.

Keflaviks flygplats (KEF): Transfer till kryssningshamnen Skarfabakki

Keflaviks flygplats (KEF): Transfer till kryssningshamnen Skarfabakki

Komfortabel privat transfer från Keflaviks flygplats till/från Skarfabakki kryssningshamn. Alla fordon är fullt licensierade och försäkrade. Våra bilar är utrustade med alla nödvändiga faciliteter för en resa till någon del av världen under alla väderförhållanden, inklusive extra fästanordningar för sport och annan utrustning. På begäran för dina turister har vi barnstolar för alla åldrar. Fordonen är rena inuti och utanför, våra förare är alltid välklädda och uppmärksammar alltid våra gäster. De talar engelska. De kommer att möta dig med en namnskylt, hjälpa till med bagage och vid ankomsten till flygplatsen \ port.

Privat tur på sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal

Privat tur på sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal

Privat tur på sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal Gör dig redo för ett 9-10 timmars äventyr som kommer att fördjupa dig i den spännande sydkusten på Island, ett område som är känt för sina hisnande vattenfall, glaciärer, svarta sandstränder och panoramautsikt. **Seljalandsfoss: Den beslöjade förtrollningen vid Islands kust** Ridån går upp för den fängslande Seljalandsfoss, den första skatten på vår kustresa, när vår privata sydkusttur från Skarfabakki Cruise Terminal börjar. Detta magnifika vattenfall, som faller mjukt ner från en klippa som en silverskimrande slöja i solljuset, är ett konstverk av naturens enorma design. **Skogafoss: Den dånande majestäten på Islands sydkust** Det magnifika Skogafoss är vårt nästa stopp på den privata turen till sydkusten, där naturens storslagenhet står i centrum. Skogafoss, en dånande koloss av forsande vatten, kommer ner från himlen som en himmelsk trappa, och dess böljande dimma är som en svepning som döljer en hemlig skatt. **Solheimajökull Glacier Viewpoint: Där tiden står stilla** Solheimajökull-glaciärens utsiktsplats, en utomjordisk miljö där gränsen mellan jord och is suddas ut, är det tredje stoppet på vår privata sydkusttur. Du kommer att stå på kanten av en glaciär som ser ut som om tiden själv har frysts i kristallklar prakt. **Reynisfjara: Den isländska kustlinjens avgrundssymfoni** Vårt fjärde stopp på den privata turen till sydkusten, Reynisfjara, öppnar sig som en överjordisk scen längs landets kustlinje. Obsidiansand sträcker sig ut mot den gränslösa Nordatlanten, där svarta vågor slår in mot kusten. Här ger jorden vika för tidens elementära krafter. Basaltpelare i Colosseum-storlek tornar upp sig som uråldriga vaktposter och skyddar djupets hemligheter, medan du promenerar längs denna hemsökande vackra kustlinje. **Vik: Kustens harmoni mitt i Islands majestät** Vår privata sydkustturs näst sista stopp, Vik, lockar med charmen av ett strandsamhälle som ligger dolt mitt i Islands hisnande omgivningar. Vik, som är dolt bakom höga klippor, är en härlig tillflyktsort där kontrasten mellan vinterns kusliga skönhet och sommarens lysande växtlighet skapar en gobeläng av vördnad. **Dyrhólaey utsiktsplats: Säsongsbetonade uppenbarelser av Islands majestät** Utsiktspunkten Dyrhólaey, där den privata turen till sydkusten avslutas, är en säsongsbetonad pärla som visar Islands ständigt föränderliga skönhet. Utsiktsplatsen, som ligger högt uppe på en udde, erbjuder hisnande vyer som får det att se ut som om jordklotet utspelar sig framför dig. Miljön skiftar från frodiga ängar och häckande sjöfåglar på sommaren till ett snötäckt drömlandskap på vintern. Följ med oss på denna extraordinära privata tur längs sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal och låt Islands majestätiska kustlinje ge dig minnen för livet. Turen avslutas vid Skarfabakki kryssningsterminal, vilket fullbordar ditt tur-och-retur-äventyr.

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Reykjavik kryssningsterminal

Reykjavik kryssningsterminal: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: Sky Lagoon inträde med transfer

Reykjavik: Sky Lagoon inträde med transfer

Det är enkelt att ta sig till och från Sky Lagoon med transfer från BSI-terminalen till centrum. Fördjupa dig i den nya geotermiska bassängen i Reykjavík. Sky Lagoon är ett termiskt spa inspirerat av både naturen och den lokala kulturen. Den dramatiska Nordatlanten sträcker sig framför dig i infinitypoolen med utsikt över Reykjaneshalvön och presidentresidenset i Bessastadir. Besök turfhuset för en 7-stegs spa-ritual, som ingår i din entrébiljett. Njut av en unik spaupplevelse som du inte får missa. Sky Lagoon känns verkligen som en naturlig oas, långt borta från allt urbant eller ens mänskligt. Klippväggar, grottor och vikar är alla utformade för att göra omgivningen både vacker och naturlig, och de mörka texturerna framhäver lagunens lugn. Detta är definitivt en unik lyxdestination. Välj mellan standard Pure Pass med delade omklädningsrum eller uppgradera till Sky Pass som inkluderar privata omklädningsrum och Sky signatur body lotion. Alternativt kan du välja Sky Lagoon-biljett som inkluderar 7-stegs spa-ritual, användning av handduk, delade omklädningsrum och upphämtning från Skarfabakki kryssningshamn.

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Reykjavik är en modern, trendig och framåtblickande stad som samtidigt är rotad i naturen och erbjuder det bästa av två världar och är en magisk plats att besöka. Din 24- eller 48-timmarsbiljett ger dig tillgång till staden på en hop-on hop-off-tur med flerspråkiga kommentarer ombord. Berget Esja håller utkik över denna nordligaste huvudstad, och på en solig dag framträder den mystiska Snaefellsjokull-glaciären kristalllik och babyblå vid den västra horisonten. Se bland annat Reykjaviks hamn, rådhuset, Islands nationalgalleri, Pärlhallsgrimskyrkan och Laugardalurs termalpooler och spa. Turens stopp: 1- Harpa konserthus och konferenscenter 2- Gamla hamnen 3 - Reykjaviks sjöfartsmuseum 4 - Islands valar 5 - Nationalmuseet 6 - Laekjargata 7 - Shoppinggatan Laugavegur 8 - Reykjaviks konstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 - Köpcentret Kringlan 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalur-dalen 15 - Skarfabakki hamn (endast sommar) 16 - Hofdi-huset

Skarfabakki Cruise Port Transfer till/från Keflavik Airport.

Skarfabakki Cruise Port Transfer till/från Keflavik Airport.

Kryssa med stil med Islands mest prisvärda och pålitliga transfer till Reykjaviks kryssningsterminal. (Miðbakki eller Skarfabakki) Med vår professionella meet-and-greet-service kommer du att känna dig som en VIP utan extra kostnader. Gör dig redo för en lyxig, stressfri resa som ingen annan! Res med stil, komfort och lätthet. Njut av en stressfri resa till och från Keflavik Airport med bagageutrymme anpassat efter dina behov. Vår lyxiga transporttjänst från dörr till dörr erbjuder ett billigt och bekvämt sätt att nå Skarfabakki hamn från Keflaviks flygplats. Njut av våra omfattande tjänster med gratis upp till 90 minuters väntetid och gratis möte och hälsning på flygplatsen, tillsammans med 15 minuters gratis väntetid och parkering vid kryssningsterminalen; allt utformat för att göra din resa enkel och trevlig. Boka online nu!

Skarfabakki: Gyllene cirkeln Tur i liten grupp - dagsutflykt

Skarfabakki: Gyllene cirkeln Tur i liten grupp - dagsutflykt

Utforska Islands hisnande natur på en dagsutflykt med Golden Circle som avgår från Reykjaviks hamn Skarfabakki. Fördjupa dig i denna populära rutt, där natur och kultur sammanflätas sömlöst. Upptäck de olika landskapen och de fängslande berättelserna från Islands bosättningstid till idag på Golden Circle, känd för sin närhet till Reykjavik. Efter upphämtning från kryssningshamnen följer du din guide till det fantastiska vattenfallet Gullfoss. Fortsätt till den imponerande Geysir och den charmiga mjölkgården Efstidalur. Slutligen utforskar du den pittoreska nationalparken Thingvellir, där du också besöker det hisnande Öxararfoss-vattenfallet.

Reykjavik Cruise Terminal Skarfabakki till Keflavik Airport

Reykjavik Cruise Terminal Skarfabakki till Keflavik Airport

Missa inte chansen att få din resa att hämta dig medan andra väntar i kö; Boka din resa med oss så kommer vår förare att anlända till kryssningshamnen med en namnskylt som du väljer, hjälpa dig med ditt bagage i vår luftkonditionerade privata lyxbil och köra dig säkert till Keflavik flygplats avgångar

Reykjavik: Island/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Reykjavik: Island/ Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Förenade kungariket, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ukraina, Ungern, Åland, Isle of Man, Jersey, Ryssland, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nätverk:Nova ehf./Siminn h.f.

Privat transfer: KEF till/från Skarfabakki kryssningsterminal

Privat transfer: KEF till/från Skarfabakki kryssningsterminal

**För Keflavik flygplats till kryssningsterminalen:** Upplev en sömlös resa från Keflavik flygplats till kryssningsterminalen med vår privata dörr-till-dörr-transfer, som garanterar komfort och stil från det ögonblick du kliver av planet. Njut av flexibiliteten i en transferservice som är utformad efter din tidtabell, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något under ditt besök på Island. Oavsett om det är för affärer eller fritid, låt oss skräddarsy din resa för maximal bekvämlighet och nöje. **För kryssningsterminal till Keflavik flygplats:** Upplev höjdpunkten av integritet och bekvämlighet när våra artiga och erfarna chaufförer kör dig från kryssningsterminalen till Keflavik flygplats i eleganta fordon utrustade med alla bekvämligheter för en stressfri resa. Lita på att vår personliga, problemfria resa ger en elegant och bekväm transfer, vilket frigör värdefull tid för dig att fördjupa dig i isländska upplevelser som verkligen betyder något, oavsett om det är för affärer eller nöje.

Keflavik Aiport till Skarfabakki kryssningsterminal Reykjavik

Keflavik Aiport till Skarfabakki kryssningsterminal Reykjavik

Vi tillhandahåller rena bilar och vi hjälper också till att spåra ditt flyg som att veta när man ska skicka föraren över. Vi vår väntetid är upp till 1 timme efter flyg bekräftad landning ger också en namnskylt så att du kan identifiera oss omedelbart. Vi är här för att hjälpa dig att ha en smidig överföring. Vår chaufför kommer att vänta på din ankomst till Keflavik flygplats ankomsthall med ditt namn på en skylt, hälsa på dig på ett trevligt sätt, hjälpa dig med ditt språk, och efter att du blivit bekväm i din resa, kommer din chaufför att köra dig direkt till kryssningsterminalen i Reykjavik.

Keflaviks flygplats (KEF): Transfer till kryssningshamnen Skarfabakki

Keflaviks flygplats (KEF): Transfer till kryssningshamnen Skarfabakki

Komfortabel privat transfer från Keflaviks flygplats till/från Skarfabakki kryssningshamn. Alla fordon är fullt licensierade och försäkrade. Våra bilar är utrustade med alla nödvändiga faciliteter för en resa till någon del av världen under alla väderförhållanden, inklusive extra fästanordningar för sport och annan utrustning. På begäran för dina turister har vi barnstolar för alla åldrar. Fordonen är rena inuti och utanför, våra förare är alltid välklädda och uppmärksammar alltid våra gäster. De talar engelska. De kommer att möta dig med en namnskylt, hjälpa till med bagage och vid ankomsten till flygplatsen \ port.

Privat tur på sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal

Privat tur på sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal

Privat tur på sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal Gör dig redo för ett 9-10 timmars äventyr som kommer att fördjupa dig i den spännande sydkusten på Island, ett område som är känt för sina hisnande vattenfall, glaciärer, svarta sandstränder och panoramautsikt. **Seljalandsfoss: Den beslöjade förtrollningen vid Islands kust** Ridån går upp för den fängslande Seljalandsfoss, den första skatten på vår kustresa, när vår privata sydkusttur från Skarfabakki Cruise Terminal börjar. Detta magnifika vattenfall, som faller mjukt ner från en klippa som en silverskimrande slöja i solljuset, är ett konstverk av naturens enorma design. **Skogafoss: Den dånande majestäten på Islands sydkust** Det magnifika Skogafoss är vårt nästa stopp på den privata turen till sydkusten, där naturens storslagenhet står i centrum. Skogafoss, en dånande koloss av forsande vatten, kommer ner från himlen som en himmelsk trappa, och dess böljande dimma är som en svepning som döljer en hemlig skatt. **Solheimajökull Glacier Viewpoint: Där tiden står stilla** Solheimajökull-glaciärens utsiktsplats, en utomjordisk miljö där gränsen mellan jord och is suddas ut, är det tredje stoppet på vår privata sydkusttur. Du kommer att stå på kanten av en glaciär som ser ut som om tiden själv har frysts i kristallklar prakt. **Reynisfjara: Den isländska kustlinjens avgrundssymfoni** Vårt fjärde stopp på den privata turen till sydkusten, Reynisfjara, öppnar sig som en överjordisk scen längs landets kustlinje. Obsidiansand sträcker sig ut mot den gränslösa Nordatlanten, där svarta vågor slår in mot kusten. Här ger jorden vika för tidens elementära krafter. Basaltpelare i Colosseum-storlek tornar upp sig som uråldriga vaktposter och skyddar djupets hemligheter, medan du promenerar längs denna hemsökande vackra kustlinje. **Vik: Kustens harmoni mitt i Islands majestät** Vår privata sydkustturs näst sista stopp, Vik, lockar med charmen av ett strandsamhälle som ligger dolt mitt i Islands hisnande omgivningar. Vik, som är dolt bakom höga klippor, är en härlig tillflyktsort där kontrasten mellan vinterns kusliga skönhet och sommarens lysande växtlighet skapar en gobeläng av vördnad. **Dyrhólaey utsiktsplats: Säsongsbetonade uppenbarelser av Islands majestät** Utsiktspunkten Dyrhólaey, där den privata turen till sydkusten avslutas, är en säsongsbetonad pärla som visar Islands ständigt föränderliga skönhet. Utsiktsplatsen, som ligger högt uppe på en udde, erbjuder hisnande vyer som får det att se ut som om jordklotet utspelar sig framför dig. Miljön skiftar från frodiga ängar och häckande sjöfåglar på sommaren till ett snötäckt drömlandskap på vintern. Följ med oss på denna extraordinära privata tur längs sydkusten från Skarfabakki kryssningsterminal och låt Islands majestätiska kustlinje ge dig minnen för livet. Turen avslutas vid Skarfabakki kryssningsterminal, vilket fullbordar ditt tur-och-retur-äventyr.

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i Reykjavik kryssningsterminal

Städer i Island

Reykjavik kryssningsterminal: Fler aktiviteter och sevärdheter

Reykjavik kryssningsterminal: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.