Rethymnon

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Rethymnon

Toppsevärdheter i Rethymnon

Alla saker att se i Rethymnon

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Rethymnon? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rethymnon

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 869 omdömen

Besöket vid Elafonissi var magiskt, men ett tips är att gå ganska långt ut mot klipporna och grottorna (om man orkar) då det ökar chanserna att få en egen liten strandremsa. Det tar typ 20 min i rask takt men så värt! Hela resan var jättefint ordnad av Markidis travel, med proffsig och lagom pratig guide, bekväm buss (såvida man inte är väldigt bredaxlad eller bred i allmänhet) med AC vilket var välbehövligt. Chauffören körde bra, vilket kändes trevligt då stora delar av färden gick på slingriga bergsvägar. Om du lätt drabbas av svindel - sitt långt ifrån fönstret och titta rakt fram! Allt som allt är resan värd 5 stjärnor. Den överträffade mina förväntningar ganska rejält.

Resan var helt klart bra! Lite stökigt på och av båten och dåligt med instruktioner över hur man skulle ta sig mellan transportbussar och båtar. Guiden vi hade i Santorini var mycket bra, men egentligen var det ju inte henne vi skulle ha haft eftersom vi fick lov att byta buss (vi kom inte med den första eftersom vi inte fick plats). Mycket vackra vyer och bra tips om vad man skulle se och göra. Dock hann vi inte allt vi hade tänkt oss...

Vacker vandring 15 km nerför gorgen , där dricksvatten finns längs vägen samt rastställen med ståtoa.Det är lite turistigt med massor av folk som går varje dag genom nationalparken. 2 tim buss på morgonen , lång väntetid för att samla alla vid båten tillbaka ,därefter 1,5 tim buss till Reptymnon. Ta vandringskorna helst men inga strapatser, bara nerför hela tiden

Jättefin utflykt. Underbart vackert ställe...rena paradiset. Väl värt ett besök. Fina stopp på vägen.Fin buss med AC och en trygg chaufför. Jättebra guide Tyvärr fick jag fel tid för avfärd på morgonen så jag stod och väntade en timme och trodde att det hade blivit något fel. Fick ej tag på den lokala guiden via telefonnumret som uppgetts.

Mycket fin, MEN det förutsätter fint väder med sol - vilket jag fick. Ifall man inte vill bada och promenera i fyra timmar kan man som jag besöka restaurangen Panorama. Panorama bjuder på en underbar utsikt och har mycket god mat till ett rimligt pris.