Välj datum

Representationskammare, Wavelslottet

  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Flerdagsturer
  • Vattenaktiviteter
  • Privata turer
38 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 38

Alla saker att se i Representationskammare, Wavelslottet

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Representationskammare, Wavelslottet? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Representationskammare, Wavelslottet

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 107 omdömen

Slottet i sig är värt ett besök. Jag skulle rekommendera att gå på en guidad tur annars skulle du ha svårt att veta vad du tittade på. På denna turné besöker du delstatsrummen, skattkammaren och vapenhuset. Guiden som tog oss runt var mycket kunnig och berättade nog utan att dröja kvar med någonting för länge. Turnén skulle förbättras med hjälp av headset och en mikrofon för guiden eftersom vi var i en stor grupp och hon var svår att höra om du inte stod riktigt nära henne. Se till att du inte tar tillbaka förpackningar eller stora väskor på denna turné, eftersom du inte får ta med dem inuti även om det finns bagageförvaring innan du går in om du behöver det.

Ett måste för den historieinteresserade!

Interessant och trevlig tur genom slott och katedral med lagom mycket information vid de olika stoppen under vägen. Finns naturligtvis mycket mer att säga så den mest vetgirige kanske blir besviken, men lagom för de flesta. Fint med en sammanhängande tur genom hela anläggningen vilket vi inte lyckades boka direkt från guidecentret.

Min guide Yola var mycket kunnig och passionerad om slottets historia och dess forntida rötter och dess tidskapselnatur i profileringen av början på Kraków. Jag fick lära mig av turnén hur mycket slottet och katedralen spelade en viktig roll för Krakows eller Polens historia. Yola var snäll att svara på våra frågor från gruppen.