Red Dunes Desert Safari, Dubai

Red Dunes Desert Safari, Dubai
40 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Red Dunes Desert Safari, Dubai

Red Dunes Desert Safari, Dubai: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Öken safari, fyrhjuling, kamelritt och Al Khayma Camp

Dubai: Öken safari, fyrhjuling, kamelritt och Al Khayma Camp

Upptäck öknen utanför Dubai på en guidad sanddynsafari. Njut av möjligheten att delta i en mängd olika valfria aktiviteter, som t.ex. en tur på fyrhjuling, en kameltur eller middag och underhållning i samband med en förlängd tur. Din guide hämtar dig på ditt hotell eller på en vald plats.Res sedan ut till Dubais öken och efter en kort paus kan du uppleva den spännande åkturen i dynerna med utbildade förare. Du kan också prova på sandboarding samt ta fantastiska bilder av de rullande sanddynerna. Fortsätt till Al Khayma-lägret för en valfri kamelritt samt inkluderade förfriskningar.Under den 7 timmar långa turen fortsätter deltagarna att njuta av några underhållningsshower och äta en utsökt BBQ-middag i lägret.När turen tar slut kommer du att bli skjutsad tillbaka till ditt hotell/byggnaden.

Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

Dubai: Safari, fyrhjuling, kamelritt och buffémiddag

Utforska öknen på denna SUV-tur från Dubai. Kör upp, ner och genom öknens sanddyner i Land Cruiser. Kör en ATV över sanddyner innan du njuter av levande underhållning och middag i ett beduinläger. Börja med att utforska öknen och få en glimt av den hårda och intensiva ökensanden. Senare kan du prova att åka dynbashing i en 4x4 Land Cruiser (som är fullt utrustad med alla nödvändiga säkerhetsdetaljer) och sandboarding på de silkeslena sanddynerna med röd sand. Nästa steg, om du har valt det alternativet, är en upplevelse med fyrhjuling.Du får en kort genomgång med säkerhetsinstruktioner innan du njuter av spänningen när du kör en fyrhjuling över den vidsträckta sanden. Avslutningsvis kan du koppla av i ett traditionellt beduinläger, där du kan delta i aktiviteter som kamelridning och henna-målning. Njut av att bli underhållen av mag- och folkdansare medan du äter en utsökt grillmiddag.

Dubai: Halvdags ökensafari, kamelridning och fyrhjulingsalternativ

Dubai: Halvdags ökensafari, kamelridning och fyrhjulingsalternativ

Efter upphämtning från ditt hotell i en fyrhjulsdriven bil åker du med din lokala guide ut i öknen, bara 45 minuter från Dubai. När du når Lahbaböknen välkomnas du till ett luftkonditionerat tält med förfriskningar och tid för avkoppling. Om du känner dig mer äventyrlig kan du prova på en valfri fyrhjulingstur och köra över de vackra röda sanddynerna i Dubais öken. Därefter går du ut i öknen för att uppleva sanddyner i ett fyrhjulsdrivet fordon. Känn hur magen hoppar när du rider upp och ner för de höga röda sanddynerna. Förundras över hur fordonet klarar av omöjliga branta backar och den ojämna terrängen i sanden.  Efter dynsafari har du möjlighet att prova på sandboarding eller bara beundra landskapet runt omkring dig. Se till att du tar många foton av det natursköna ökenlandskapet.  Stanna sedan vid de röda sanddynerna och njut av en kameltur i den öppna öknen. Slappna sedan av i luftkonditionerad komfort medan du njuter av läsk, vatten, arabiskt te eller kaffe med dadlar innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell i Dubai.

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelridning och sandboarding

Dubai: Ökensafari, fyrhjuling, kamelridning och sandboarding

Fly från Dubais liv och rörelse för att uppleva lugnet i den omgivande öknen och tillfredsställa din äventyrslust. Välj mellan ett delat eller privat alternativ och njut av Lahbabs legendariska gästfrihet. Börja ditt äventyr med en bekväm upphämtning på ditt hotell och kör ut i vildmarken i fyrhjulsdrivna bilar. Res till ökenområdet Lehbab som ligger ungefär 50 kilometer från Dubais centrum. Beundra den silkesröda sanden och de höga sanddynerna. Hoppa upp på en kamel för att få en kort ridtur, eller välj den valfria fyrhjulingsupplevelsen. Åk ut i öknen ombord på din fyrhjulsdrivna Land Cruiser medan fordonet glider som en berg- och dalbana över sanddynerna. Försök dig på sandboarding eller slappna av och ta bilder av den spektakulära utsikten över solnedgången, innan du blir skjutsad tillbaka till ditt hotell.

Dubai: Safari i den röda sanddynen, kamelridning, sandboarding och middag

Dubai: Safari i den röda sanddynen, kamelridning, sandboarding och middag

Utforska Dubais öken på bästa tänkbara sätt: dynsurfing i en Land Cruiser, på kamelrygg, sandboarding och med möjlighet att njuta av en traditionell beduinlägerupplevelse med grillmiddag och shower. Efter upphämtning i Dubai åker du ut i öknen i ett 4x4-fordon och delar detta spännande äventyr med familj och vänner. Upplev dynbacken i en Land Cruiser och stanna till för att prova på sandboarding på de röda sanddynerna. Fotografera den lysande solnedgången i öknen tillsammans med din grupp i ett beduinläger. Hoppa på en kamel för en rolig tur och prova på henna-målning på kvällen. Luta dig tillbaka i ett beduinläger och förundras över underhållningen i form av en traditionell Tanura-show och en föreställning med magdans. Njut av den lokala matens rika smaker under en grillmiddag med arabiskt kaffe, färska dadlar, falafel och shawarma.

Dubai: Ökensafari med BBQ-middag och fyrhjulingsalternativ

Dubai: Ökensafari med BBQ-middag och fyrhjulingsalternativ

Ge dig ut på ett spännande ökenäventyr på denna safari längs Al Lahbabs rödgyllene sanddyner. Njut av spänningen med dune bashing och fördjupa dig sedan i den lokala kulturen på ett ökenläger, där du kan se Tanoura-dans och arabiskt kaffe, Du hämtas på valfri plats i en Land Cruiser och körs sedan till de röda sanddynerna i Al Lahbab, en resa på cirka 45 minuter. Här kan du beundra de majestätiska sanddynerna och de underbara färgerna som skiftar under dagen. Sedan väntar 20-30 minuters äventyrlig dune bashing innan ni kör vidare över sanddynerna till ökenlägret. I lägret kan ni uppleva en kort kamelritt, traditionell henna-handdekoration från öst och en uppvisning av traditionell dans, magdans och Tanoura-dans. Fyrhjuling är valfritt, arabiskt kaffe, falkfotografering. Efteråt återvänder ni till den plats ni valt.

Dubai: Premium Safari, kamelritt & Al Khayma Camp 3-bufféer

Dubai: Premium Safari, kamelritt & Al Khayma Camp 3-bufféer

Följ med på äventyr i Dubai Red Dunes Desert. Upplev spännande aktiviteter som dune-bashing, sandboarding och ta del av det arabiska livet genom att besöka Al Khayma-lägret för att prova traditionella snacks, lokal mat och aktiviteter som henna-shower och shisha. Vi ser solnedgången från sanddynerna i lägret och månen genom ett kraftfullt teleskop. Efter att ha hämtats av din safarikapten gör du det första resestoppet för en paus och får chansen att prova den valfria fyrhjulingsturen. Dune Bashing är redo; din kapten kommer att köra 30-45 minuter över de röda sanddynerna i Lahbab-öknen med fotopaus och sandboarding (surfing över sanddynerna). På Al Khayma Camp välkomnar vi dig med rosenvatten, arabiskt kaffe, lokala sötsaker och dadlar. Säg hej till lägrets kameler och om du vill kan du hoppa upp på en kamel och rida över sanddynerna. Lägrets aktiviteter, som välkomnar dig, inkluderar kamelmatning, Falcon, henna-målning, .. etc. Därefter serveras en aptitretare med en levande snackstation, arabiskt kaffe och te och till och med en shisha-station. Nu är det dags att bjuda in dig att njuta av läckerheterna från 3 unika bufféer: 1. Emiratisk buffé. 2. Marockansk buffé. 3. Arabisk buffé. 4. Lamm Madfoon "Kokt under jord". 5. Levande BBQ-stationer. 6. Traditionella live-stationer för brödbak. Arabiska underhållningen live att titta på med Tannora, Khaliji dans och eldshow. Lägrets atmosfär kommer att förändras när solen går ner, så att du kan ta in den fridfulla ökennatten. Titta på stjärnorna på ökenhimlen genom ett högeffektivt teleskop på en fascinerande stjärnskådning. Vi ser fram emot att vara värd för dig igen "Maa Al Salam" släpps av på ditt hotell.

Dubai - Ökensafari med jeep Ökensafari med jeep, kamelridning och fyrhjulingstur

Dubai - Ökensafari med jeep Ökensafari med jeep, kamelridning och fyrhjulingstur

Skäm bort din inre äventyrare när du flyr storstaden på en halv dags utflykt från Dubai. Upplev några av de mest spännande aktiviteter som öknen erbjuder, bland annat en kort kameltur och kör själv en fyrhjuling över sanddynerna. Inled ditt äventyr med en bekväm upphämtning från ditt hotell i ett fyrhjulsdrivet terrängfordon och åk sydost om stadens centrum till öknen. På en molnfri dag kan du beundra Hajjar-bergen. Efter en timmes åktur stannar ni till för att ta del av spännande aktiviteter i öknen. Innan du börjar ditt fyrhjulingsäventyr, lyssna på din guide när han ger en fullständig genomgång med säkerhetsinstruktioner. Därefter kan du njuta av en spännande 30 minuters egen åktur på de höga sanddynerna. Sedan är det dags att lära känna kamelerna och till och med ta en kort tur. Därefter kan du prova på sandsurfning på öken dynerna. Det liknar snowboardåkning och får ditt adrenalin att flöda när du får chansen att testa dina balans-kunskaper och prova på nya trick och vändningar.

Dubai: Fyrhjulingssafari, kameler & BBQ-middag på Al Khayma Camp

Dubai: Fyrhjulingssafari, kameler & BBQ-middag på Al Khayma Camp

Upptäck Lahbab-öknen och delta i ökenäventyr som fyrhjuling, sandboarding, kamelridning och mycket mer. Upplev det bästa av vad öknen har att erbjuda från Dubai med transport tur och retur. Börja med upphämtning på ditt hotell eller annan vald plats. När du kommer till öknen gör du dig redo för fyrhjuling och lyssnar på en säkerhetsgenomgång. Sedan kan du ge dig ut på en fyrhjulingstur över de vackra öppna röda sanddynerna i öknen. Prova på andra ökenaktiviteter som sandboarding och kamelridning. Därefter åker ni till ökenlägret Al Khayma där ni välkomnas med arabiskt kaffe och sötsaker. Delta i lägeraktiviteter som kamelridning, foton med falkar, hennatatueringar, lokal arabisk klädsel för makeover och shisharökning. Njut av en välsmakande arabisk buffémiddag med BBQ tillsammans med kulturella föreställningar som Tanoura, eldshow och Ladies Khaliji Dance. Efter rundturen återvänder ni till ert hotell eller önskad plats i Dubai.

Ökensafari med röda sanddyner, fyrhjuling, sandboarding och kamelritt

Ökensafari med röda sanddyner, fyrhjuling, sandboarding och kamelritt

Flytta bort från Dubais liv och rörelse och beundra den silkesröda sanden och de höga sanddynerna i den omgivande Arabiska öknen. Åk dynbashing och sandboarding, rid på kamel och ta en valfri fyrhjulingstur. Stilla din äventyrslust, oavsett om du reser som familj, par eller solo. Välj mellan ett delat eller privat alternativ och upplev den legendariska gästfriheten. Hämta upp dig från ditt hotell i en 4x4-bil och res till det avlägsna ökenområdet Lahbab, cirka 50 kilometer från Dubais centrum. Vid ankomsten till Lahbab tar du en kort paus medan din förare tömmer fordonets däck på luft för att få ett bättre grepp på sanden. Hoppa upp på en kamel för att ta bilder eller få en kort 2-3 minuters tur på dem runt en bana. Kanske väljer du till och med den valfria upplevelsen med fyrhjuling (åldersbegränsad). Sedan åker du ut i öknen ombord på din 4WD Land Cruiser och håller fast vid din hatt när fordonet glider och glider på en berg- och dalbaneresa över sanddynerna. Gå djupare in i öknen för att få den bästa möjliga utsikten och hämta andan på den högsta dynen. Försök dig på sandboarding och "surfa" i sanden, eller slappna bara av och ta bilder av den spektakulära utsikten. Efter ökenäventyret blir du skjutsad tillbaka till hotellet.

De mest populära sevärdheterna i Dubai

Att göra i Red Dunes Desert Safari, Dubai

Städer i Förenade Arabemiraten

Red Dunes Desert Safari, Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Red Dunes Desert Safari, Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Red Dunes Desert Safari, Dubai

Samlat omdöme

4.7
(2 221 recensioner)

Fantastisk upplevelse på Extreme Red Dune Buggy Desert Safari. Utsikten var spektakulär och organisationen var oklanderlig. Upphämtnings- och avlämningspunkterna var lätta att komma åt och totalt sett en fantastisk upplevelse. Karnail var vår värd och så underbar! Tack. !

Upplevelsen var väldigt bra. Jag rekommenderar vår guide ” Adel” starkt. Han är väldigt proffesionell och serviceminded. Bästa guidaren under hela safarin!

Den var faktiskt! En riktigt bra upplevelse! Rekomenderar starkt!

Riktigt bra chaufför och bra informerat runt hela guiden/turen.

Aamerr Abbas Riktigt rolig upplevelse, grym och duktig guide!!