Saker att göra i
Raudavatn-sjön

Raudavatn-sjön: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavik: Ridning på röda lavan

Reykjavik: Ridning på röda lavan

Upplev de dramatiska vulkaniska landskapen i de röda lavafälten på Island på den här ridturen. Efter att du har hämtats upp från ditt boende i Reykjavik kommer du att köras turens startpunkt där du kommer att få träffa dina hästar. Alternativt kan du mötas direkt vid stallet om du har egen bil. Din ridtur kommer att mellan 5-7 kilometer beroende på din erfarenhet som ryttare, den här turen är lämplig för både nybörjare som för dem med mer erfarenhet. Efter att du har startat rider du längs en vacker och jämn stig längs Redhills. För grupper med mer erfarna ryttare kommer ni att rida förbi Rauðarvatn. Längs de båda rutterna kan du njuta av naturliga ridvägar och underbar miljö från hästryggen där du kommer att få lära känna dessa vänliga islandshästar. Du får rida i totalt 1,5-2 timmar. Du kommer att vara försedd med regnkläder under din ridtur om det skulle behövas och det kommer att finnas gratis te och kaffe till hands för din komfort. När turen är avslutad återvänder du till stallet eller till ditt boende i Reykjavik.

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i Raudavatn-sjön

Städer i Island

Raudavatn-sjön: Fler aktiviteter och sevärdheter

Raudavatn-sjön: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Raudavatn-sjön

Samlat omdöme

4.8
(672 recensioner)

Vacker upplevelse av en ridtur bland den röda lavan. Lyckligtvis var det inte mycket snö och detta gjorde att vi kunde se lavaområdena med nyanser av färger. Islandshästen är väldigt lugn, dess trav (unik för denna art) torten är mycket lätt och bekväm. Vår guide, Claudia, var verkligen underbar!!

Folket i ridstallet var alla mycket hjälpsamma och förklarade det bra för nybörjare. Du kunde prova ett snabbare tempo, men du behövde inte. Landskapet var mycket attraktivt och det blev ett fotostopp mot en vacker bakgrund. På så sätt har du ett minne med din egen familj på hästryggen.

Jag kan bara varmt rekommendera resan till alla! De försöker extremt hårt för att tillfredsställa alla och tar hänsyn till alla! De är väldigt pratsamma och trevliga. Hästarna är också bra för alla ridupplevelser. Jag skulle alltid komma hit igen för min islandshästtur

Det var en underbar turné för min flickvän och jag. Även som nybörjare var det väldigt trevligt och lätt för mig att komma in i det. Min flickvän gillade det också verkligen som en erfaren ryttare. Tydlig rekommendation och stort tack till våra guider

Fantastisk resa - perfekt tid också om du inte är supererfaren med hästar. Guiderna var såååå trevliga och att använda deras jumpsuits hjälpte oss att hålla oss varma och så att våra kläder inte luktade. Vacker utsikt och söta hästar.