Välj datum
Saker att göra

Ras al-Khaimah

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Ras al-Khaimah

Vilka aktiviteter i Ras al-Khaimah har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Ras al-Khaimah

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Ras al-Khaimah? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ras al-Khaimah

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 904 omdömen

Rekommenderar stark. I detta paket ingår inte fyrhjuling och det är ganska dyrt att köpa där. Vår guide Faiz var jätte bra, han förklarade bra och tydligt. Han gav oss också tips på saker på vägen mot öken safari. Om ni vill köpa glass, solgalsögon, eller sjal så är det dyrt på dem ställe man stannar på. Läget var underbart och mysigt.

Vi älskade safarin i öknen med vår guide Ahmed som är mycket uppmärksam, han är också en riktig pilot ... sensation garanterad Ahmed är mycket omtänksam med oss Jag rekommenderar det starkt Anlände till lägret vid solnedgången följt av en show Mycket trevlig kväll Grillen på lägret finns det gott om En mycket bra tid i öknen

Fantastisk dag ute för familjen, definitivt värt ett besök. Väl omhändertagen av reseguiden Imran, mycket välkomnande och gick utöver det vanliga för att få ett foto åt oss under fyrhjulingsupplevelsen - vårt foto saknades så han fick oss tillbaka på cyklarna och såg till att vi fick ett bra skott (tack !)

We had an amazing experience with our tour guide Ahmed. He was very kind, patient and gave us information when needed. He took great puctures. Premium service! Book with Ahmed for your safari guide!

Över förväntan, bra mat, bra show och en mycket bra guide som tog hand om oss under hela dagen!