Välj datum

Saker att göra Ras al-Khaimah

Tillgängliga aktiviteter

  • Entrébiljetter
  • Äventyr
  • Privata turer
  • Transport
  • Vattenaktiviteter
  • Flerdagsturer
14 upplevelser hittades
Sortera efter:

Ras al-Khaimah: Fler aktiviteter och sevärdheter

Ras al-Khaimah: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ras al-Khaimah

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 5 149 omdömen

Det var höjdpunkten på vår Dubai-resa och definitivt ett måste. Vi valde den 7 timmar långa turen från middagstid med fyrhjuling, ökenbashing, sandsurfing, kameltur och middag. Kamelturen blev tyvärr lite kort, allt annat var väldigt, väldigt bra. Vår guide Arif var fantastisk. Den som får Arif som guide kan räkna sig riktigt lycklig, han gör turen ännu vackrare. Hämtning från hotellet fungerade utmärkt. Vi kände oss säkra hela tiden. Det finns mycket att välja på vid middagen. Det är bäst att inte äta något innan turnén på grund av ökenbashing.

Turnén höll vad den lovade. Dunebashing med vår chaufför Malik var spektakulär. Respekt för Maliks körkunskaper i sanddynerna. Vi spontanbokade fyrhjulingskörningen på plats som dubbelsits. Varar drygt 25 minuter i ett avgränsat ökenområde där andra researrangörer också var på väg. Sand boarding och kvällsunderhållning var också mycket tilltalande. Kamelturen hoppade vi bara över för att vi tyckte synd om djuren, men var och en får bestämma själva på plats om de vill det eller inte. Kamelerna går 50m åt ena hållet och 50m tillbaka till start.

Älskade denna upplevelsen. Ammar som körde oss var guldvärd, han var trevlig och mycket hjälpsam. Vi var mycket nöjda med hela upplevelsen och chauffören Ammar.

Vår guide och förare Nadeem var super, förutom hans talang att ta bilder på oss så var han en utmärkt förare.

Riktig rolig upplevelse Allting var bra styrt från början till slut