Lägg till datum

Randa
Rekommenderat för grupper

Rekommenderat för grupper
3 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Randa

Våra mest rekommenderade Randa Rekommenderat för grupper

Mallorca: Terrängkörning med fyrhjuling och utomhusaktiviteter

1. Mallorca: Terrängkörning med fyrhjuling och utomhusaktiviteter

Ta en spännande åktur och utforska området kring Palma de Mallorca på denna roliga rundtur med fyrhjuling. Upplev fyra terrängsträckor och gör ett stopp för att snorkla och bada på sommaren eller kör till toppen av berget Randa för att beundra panoramautsikten på vintern. Se det vackra Mallorca på ett annorlunda sätt. Efter en lämplig introduktion till fyrhjulingarna genom lera och vatten kör du över steniga stigar och genom sand. Njut av en färd genom skogen och testa på några branta stigningar innan du når en perfekt utsiktsplats uppe vid klipporna. Sedan kör du ner till kusten och fram till en liten dold vik. På sommaren kan du hoppa från klippor, snorkla och bada. Under de svalare månaderna kan du stanna på toppen av bergen och njuta av panoramavyn.

Palma de Mallorca: Off/On Road Buggy Tour med 2 eller 4 sittplatser

2. Palma de Mallorca: Off/On Road Buggy Tour med 2 eller 4 sittplatser

Upplev Mallorca från ett nytt perspektiv och utforska landets inre på en resa med terrängbuggy. Ta del av oslagbara vyer bort från folkmassorna när du tar dig fram genom Llucmajor och Randa. Stanna för en paus vid ett kloster i Randa. Efter en genomgång med en av guiderna hoppar du ombord på din egen 2-sitsiga buggy för att börja ditt äventyr. Bara några minuter senare får du din första smak av mallorcansk stil när du når de första fälten, små ranchgårdar och traditionella väderkvarnar. Njut av enkel körning tack vare att alla buggyer är utrustade med automatisk växellåda och servostyrning. Alla fordon är också utrustade med säkerhetsbälten så att inga hjälmar behöver bäras och du kan njuta av åkturen utan begränsningar. Omedelbart efter den lilla staden Sant Jordi kommer du till terrängvägen. Därifrån kör du cirka 30 minuter över en oasfalterad bana, där buggyarna verkligen kan visa vad de kan göra. Att lägga märke till hur buggyn utan ansträngning klarar av varje gupp är mycket roligt för både unga och gamla. I slutet av terrängvägen gör du ett litet stopp när du närmar dig utkanten av den traditionella staden Llucmajor. Fortsätt sedan till det närliggande berget Randa, som är lätt att nå efter en kort vägsträcka över fantastiska backar. En av de mest spektakulära panoramaer som Mallorca har att erbjuda väntar. Under en 30-minuters paus på 542 meters höjd kan du njuta av en 360-graders utsikt över hela ön med alla dess förtrollande landskap och pittoreska vikar. Ankom till klostret Randa och njut av en paus på restaurangen där inne. Använd toaletterna eller välj att ta en kaffe, kall dryck eller glass (kostnader ingår inte). Detta är också det perfekta tillfället för alla som vill byta förare innan de åker tillbaka.

Mallorca: Guidad ridtur i Randa-dalen

3. Mallorca: Guidad ridtur i Randa-dalen

Sadla upp och utforska den naturliga skönheten på Mallorca till häst med en ridinstruktör som leder dig genom dalarna i Randa. Möt hästarna och bli bekväm med att rida dem, ta sedan en rutt genom dalen för att se landskapets skönhet, inklusive dess berg, ängar och skogar. Möt din guide på aktivitetsbasen och matchas med en häst som passar din erfarenhetsnivå. Turen är lämplig för att rida nybörjare, och du får instruktioner om hur du navigerar på hästryggen på ett säkert sätt. Starta i Randa Valley på en rutt genom Andalusiens mest natursköna landskap. Rid genom dalar, berg, ängar och unika skogar. Efter turen får du varva ner med hästarna och hjälpa till med grooming och avslappningsprocessen.

Mallorca: Självkörande 4x4 Jeepsafari-tur

4. Mallorca: Självkörande 4x4 Jeepsafari-tur

Vårt erbjudande består av en morgontur och en eftermiddagstur. Båda turerna körs i en liten grupp (max 19 personer), så att vi kan erbjuda dig en unik och personlig upplevelse av vår vackra ö. Våra turer ger dig chansen att få ut det mesta av din semester och upptäcka Mallorcas vackraste platser. Tillsammans med dina vänner, familj och/eller partner är du ute på vägarna i din egen jeep. Under ledning av vårt team erbjuder vi dig en kombination av sightseeing, simning, terrängridning och snorkling. Kort sagt, en dag full av action och skoj. Efteråt har du ett oförglömligt vackert minne av den vackra ön Mallorca, som du ofta kommer att tänka tillbaka på! Vi ser fram emot att snart få träffa dig i en av våra jeepar!

Mallorca: Upptäck 5 charmiga byar på Mallorca

5. Mallorca: Upptäck 5 charmiga byar på Mallorca

Missa inte den här fantastiska rutten genom Mallorcas inland, där vi dyker ner i historien och legenderna om byarna i inlandet i Mallorcas södra och centrala del. Rutten åtföljs hela tiden av våra sakkunniga lokala guider och ger oss en intressant inblick i historien om väderkvarnarna, som än i dag präglar landskapet på Balearerna och som är oumbärliga turistattraktioner för att lära känna det mest autentiska Mallorca. Och även den för var och en av de fem charmiga byarna på Mallorca som vi kommer att besöka. På Driveando-stilen kommer vi under resan att göra olika stopp för att observera, smaka, lukta, känna och lyssna så att våra besökare kan njuta av "Mallorca med sina fem sinnen". Oavsett om du kommer med din egen bil eller om du bokar vår Vip-Trip-tjänst, med vårt kommunikationssystem mellan fordonen kommer du inte att missa en enda detalj av det innehåll som vi noggrant har förberett. Vår tur för kunder med bil börjar vid en mötesplats nära Palma flygplats och slutar vid Monasterio de Cura. Hämtning på hotell, för dem som inte har ett eget fordon, börjar cirka 30 minuter före turens början. Turen varar cirka 5 timmar, inkluderar 3 provsmakningar av typiska mallorcanska produkter och omfattar 60 km genom öns centrala och södra del. RESEPLAN: 1. Algaida 2. Pina 3. Lloret 4. Montuïri 5. Randa och Cura-klostret

På väg Buggy Tour Mallorca

6. På väg Buggy Tour Mallorca

Upplev de vackraste vägarna på Mallorcas sydöstra kust och öns centrum med våra street buggies. Upptäck några av de mest förtrollande vikarna som vår vackra ö har att erbjuda och en utsiktsplats som får dig att tappa andan. Innan du börjar kommer du att få en genomgång och turbeskrivning av våra erfarna guider. Eftersom buggies kan köras som bilar kommer du snabbt att hitta din väg runt fordonet så att det roliga kan börja. I början kör vi till en klippa ca 20 minuter bort, som ligger i ett marint reservat och erbjuder dig en spektakulär utsikt över hela bukten i Palma de Mallorca. Sedan går det längs kusten, förbi Cab Blanc, som förutom ett hisnande landskap erbjuder dig en av de vackraste utsikterna över havet som du kan ha på Mallorca. När vi sedan fortsätter inåt landet besöker vi bland annat utsiktspunkten på berget Randa, som vi når via en serpentinväg. Där har man en 360 graders panoramautsikt över hela ön och det är den perfekta platsen för att ta fina souvenirbilder. Här finns också ett kloster och en restaurang som inbjuder till besök. Alla våra buggies är utrustade med säkerhetsbälten, så det finns inget behov av att bära hjälm. Så du kan njuta av körglädjen till fullo. Detta är den perfekta utflykten för alla som vill koppla av och se en bit av ön medan de känner vinden blåsa genom håret och lyssnar på det knarrande ljudet från våra gatubuggies.

Mallorca: Solnedgång Mallorca, Randa-dalen.

7. Mallorca: Solnedgång Mallorca, Randa-dalen.

Kanske den mest romantiska aktivitet ni kan hitta på ön. När du anländer till ridbanan kommer vår instruktör, efter att ha välkomnat dig, att fråga dig om din ridnivå för att kunna erbjuda dig den lämpligaste hästen för dig. Vi hämtar hästarna på ängen och tar dem till stallet, där vi förbereder våra hästar, sedan ger vår instruktör dem en kort lektion på sandbanan, efter att ha fått tillräckligt med förtroende går vi ut på landsbygden för att njuta av den imponerande utsikten och jogga och galoppera om du vill bland olivlundar, mandellundar, vingårdar och vackra skogar. Slutligen, när solen börjar bada landskapet i solnedgångens gyllene ljus, stiger vi av vid en panoramautsiktspunkt. Njut av den romantiska utsikten över landskapet och ta ett glas vin, cava eller läsk för att skåla för ditt äventyr och återvänd sedan till vår ridtur genom den underbara bergsstaden Randa.

Mallorca: Mallorcas solnedgång & spansk ridskoleuppvisning

8. Mallorca: Mallorcas solnedgång & spansk ridskoleuppvisning

Njut av en magisk kväll i solnedgången i den lantliga Randa-dalen på Mallorca. Stig upp på en graciös andalusisk häst för en lugn ridtur längs ängarna och dalarna runt byn Randa. Njut av en demonstration av andalusiernas talanger. Börja din hästutflykt med att träffa din trogna häst för en ridtur. Hjälp till att stalla, sadla och lära känna din häst. Sedan ger du dig ut tillsammans med din guide och ser hur solen börjar försvinna ner mot horisonten medan du promenerar genom gräsbevuxna fält och skogar. Ritten fortsätter längs slätten, känd som Puig de Randa. Ta in utsikten över Tramuntana-bergen i fjärran när du närmar dig den historiska byn Randa. Njut av hur hovarna klapprar under dig och doften av den friska kvällsluften. Därefter återvänder ni till ladan på en naturskön väg förbi vingårdar, olivträd och mandelträd. När du kommer fram till stallet kan du sadla av och koppla av med din häst medan du gör en grundlig putsning. När hästarna har stallats in kan ni smutta på ett glas vin, cava eller valfri läskedryck och njuta av några förfriskningar medan ni beundrar den traditionella konsten på den spanska ridskolan.

Mallorca: Aktivitet, Antika Mallorca med picknick

9. Mallorca: Aktivitet, Antika Mallorca med picknick

Upplev Mallorcas Randa-dal på hästryggen och njut av utsikten. Ta en picknick bland vinodlingar, berg och olivträd. Lär känna din häst när du hjälper till att sköta om och förbereda den inför resan. Gå igenom en ridlektion för att lära dig hur du rider och kontrollerar din häst på ett säkert sätt. Sätt dig i Randa-dalen på en andalusisk häst. Njut av en fridfull ritt medan landskapet förändras från skog till fält och vingårdar. Låt din guide visa dig sina favoritplatser för en fantastisk utsikt. Lär dig mer om ön Mallorca och dess invånare längs vägen. Rid bland vidsträckta fält med vinodlingar, olivträd och mandelträd. Stanna till för att njuta av utsikten över Tramuntanabergen. Hitta en bra plats för att ha en picknick med mallorcanska rätter. Kombinera maten med en flaska cava eller en valfri läskedryck.

Skotertur Mallorca

10. Skotertur Mallorca

Fördjupa dig i den fascinerande mångfalden på denna vackra ö när du åker genom pittoreska byar, längs kustvägarna och genom det hisnande landskapet på Mallorca på våra moderna skotrar. Våra turer erbjuder dig ett oförglömligt äventyr där du kommer att känna den frihet som bara en resa på en skoter kan erbjuda. Upptäck dolda pärlor, utforska pittoreska vikar och upplev den ojämförliga skönheten på Balearerna på ett helt nytt sätt. Oavsett om du reser ensam, med vänner eller familj - våra skoterturer erbjuder äventyr och nöje för alla! Fly från vardagen och upplev Mallorca ur ett nytt perspektiv. Boka din oförglömliga skotertur på Mallorca nu och upptäck öns skönhet på ett mycket speciellt sätt!

Andra alternativ som kan passa dig

Randa

Randa

Vanliga frågor om Rekommenderat för grupper i Randa

Vad finns det för andra saker att göra än Rekommenderat för grupper som är värt att besöka i Randa?

Rekommenderat för grupper i Randa –Vilka är de bästa upplevelserna?

Rekommenderat för grupper i Randa – de bästa upplevelserna är:

Randa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Randa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.